Man ska aldrig lova något om man inte kan hålla det

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min USLA bloggning. Inte ett enda inlägg lyckades jag trycka fram. Jag som hade storslagna planer på att blogga varje kväll, ambitiöst som fan. Men ni får skylla allt på Hilton Hua hin Resort and Spa för de tog rysligt mycket betalt för det trådlösa internetet på rummen och så ville jag inte blogga utan bilder (eller filmer) så jag ville inte blogga på de kommunala(?) datorerna. Jag låter som en bortskämd snorunge men jag vill ju att det ska bli bra!

Måste ladda över bilder och ladda upp filmer på youtube så det tar en stund innan ni får ett äkta thailand inlägg.
Baby!
/S.


Mellanlandning på Køpenhamns flygplats

Har precis mellanlandat i Køpenhamn. Sitter i loungen och sippar på en cola light. Tog bara en timme att åka hit men det ær fortfarande ganska långt kvar tills det "riktiga" flyget går. 22:45 ska vi lyfta mot Bangkok och jag har ingen lust att vænta. Måste bara få skriva att nær vi satt och tog varsin macka før en stund sedan så satt det ett gammalt par med en stor bag några fåtøljer bort. Jag tittade lite nærmare och i den "baggen", det var en hundvæska, låg en supersøt långhårig tax sjukt lydigt och sov. Ville verkligen ha min ponke då.

Bloggar så fort jag kommit till Hua Hin. Vilket ær om sjukt lång tid. Kommer dit halv fyra lokal tid och sen tar det två timmar med bil till hotellet.

Puss lovers!
/S.

Thailand tomorrow

Hmm.. I morgon åker jag och familjen till Hua Hin, Thailand. Alltså - jag är taggad. Business är så överlägset kul och lyxigt så man smäller av och så får man ju gratis grejor och så. Vi åker typ klockan halv fem från Sthlm till Köpenhamn och sen tar vi kvart i elva planet från Dannmark sen är vi framme i Bangkok halv yra på eftermiddagen sen är det två timmars biltur till hotellet så det blir typ middag, uppackning, bloggning och sovning. Längtar verkligen. Men alltså, jag har tänkt att köra minst en video per dag. Och lite foton!

Titta in :D
Kyss.
/S.

Sunsilk Fabolous Shine

Testade Sunsilk Fabolous Shine i dag. Schampo + Balsam. Första intrycket är omfg. Schampot skimrar i pärlemo och balsamet är skärt. Själva resultatet är ganska bra, schampot löddrar bra och balsamet gör verkligen håret följsamt och mjukt. Mina lockar drog i hop sig och det ser riktigt fräscht ut.

Bra grej för en billig peng. :) Köp!

Kyss.
/S.

Sista minuten

Jag trodde faktiskt inte att jag använde så pass mycket grejer som jag gör dagligen. Nu börjar det ta emot lite när jag ser att tre neccessärer är packade plus en som jag har smycken i. Känns inget vidare. Fast jag kan ju inte undvika att skriva att det tar mycket plats med linsvätskor och schampo. Men har ju väskan från usa så det kommer rymmas i alla fall. Har sparat lite plats för det jag shoppar.

I dag handlade jag två stycken förpackningar makeupwipes, Åhlens egna lixom (25:- st med Å-kortet - en till Anna och en till mig själv), en engångsförpackning med hårinpackning
från phc för torrt och skadat hår (20 :-) och så fick jag en nässpray av mamma :D Sedan köpte jag Elle Uk på Pressbyrån tills på onsdag och så fick jag Glamour i brevlådan i dag. Wiee. Värsta timingen.

Nu ska jag äta middag, puss!
/S.


Påskpresenter

Fick finfina presenter av farmor och farfar plus Anna i dag. Av farmor&farfar fick jag en sådan där chokladkanin och en hundring. Av Anna ett jättefint läppglans, som man aldrig kan få för mycket av, från Maybelline - Shinylicious i 840 chamallow lolly pink! :D Grrreat.

Ska bli sjukt härligt att åka i väg på en lyxig vecka i Thailand. Längtar som fan, packade en egen väska. Dessutom så har vi Annas dator med så jag bloggar varje dag I PROMISE :D Checka in, come oon. I know you want to!

Puss.
/S.

4 dagar kvar

Klar med allt skolgrejs som ska in i veckan, plus att jag pluggat matte med pappa. Han är verkligen en jättebra lärare, fast jag kanske inte är en lika duktig elev, och jag tror jag klarar tisdagens lilla "utmaning". 

Har nästan packar klart alla grejor. Har fyllt  min säng och är typ klar snart. Många klänningar och mycket smink och smycken! Haha, visst vågar man använda mer och annorlunda smink och smycken på semestern när man inte känner någon? Det är så kul, då får man lixom se folks reaktioner.

Fick en allergisk reaktion, tror jag, av Annas eggfriedrices med entrecote. Det var supergott. Men jag vet inte vad som har hänt men för en tid sen var det krabban och nu det här. Popped an antiallergipiller nyss och hoppas att det hjälper.

Eskimåkyss
/S.

Matrix Vavoom

Jag lovade ju att blogga om Matrix Vavoom i går men blogg.se var sjukt segt. Tog typ tre minuter att logga in och sedan hängde det sig bara. Aja. Här kommer min utvärdering av Vavoom :)

Jag körde hela kittet lixom. Först schampo och balsam som vanligt. Sedan lite lätt
handdukstorkning av håret så att det är en aning fuktigt sedan tog jag ett fönings medel från samma märke som heter SmoothingGel och vände huvudet upp och ner och fönade då är håret mega fluffigt. Så vände jag upp håret(huvudet) och borstade ytan lixom. Vände huvudet upp och ner och sprayade rötterna då höll det sig hela kvällen. Avslutade med Proffs spray så det skulle lukta gott och hålla ännu bättre. 


Före+Efter

Tror att jag fick så bra resultat på grund av att jag har lite volym från början och ganska tjockt men framför allt kort hår.
KYSS!
/S.


My boots are killing me

Hittade ett par stövlar i går som jag inte använt på ett år, det är typ (max) fem cm klack och det passar mej perfa. Ingen skilled walker direkt. Men jag kommer inte använda dom på ett tag eftersom jag fick så jävla ont och det resulterade i blåsor i dag. Hrmf.. Sjukt onödigt varför kunde jag inte ta ett par andra skor? För att stövlarna är så fiiiina! Haha, i dag blir det Jane Eyre läsning och lite dush+manikyr innan jag drar till A för melodifestivalen. Hejjar på antingen Perelli eller Amy Diamond :P Haha, hon är som en liten studsboll - far runt hela scenen med någon fartig låt. Tror den skulle kunna gå längre än typ Sanna Nielsen som suger. Inga balader, no thank you.

Min lunch blev lite naturgodis + vatten kanske inte asnyttigt men jag verkligen älskar de där starka, runda plattorna. Mums! Men nu måste jag läsa lite och sen fixa håret, tänkte köra mega volym i kväll ni ska få se före och efter bilder sen! Använder givetvis Matrix Vavoom serien. Funkar verkligen, iaf på mej. Håll utkik.

Kyssar!
/S.

Musik tips

Vill bara tipsa en snabbis om riktigt sjukt bra akustisk musik. Josh Verdes, Bästa låtarna är typ Home(Här nere, det är HappySlips kusin!) och Love at First Sight. Verkligen bra musik. De går inte att ladda ner men han har ett album. Lyssna på texten bara! :)


Lyssna på texten och tiuta på filmen, den är verkligen fin.
Puss.
/S.

Dagens tidsfördriv

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
Är du singel? - Ja
Är du lycklig? - Blandat.. Om fem dagar! Moaha.
Är du uttråkad? - Ganska..
Är du ledsen? - Inte just nu!
Är du italienare? - No.
Är du cooling? - Haha, va?
Är du från irland? - Neje.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Aa..

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja.
Har du någon gång blivit sårad? - Ja.
Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? - Aarå.
Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - Mhmmm..
Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Nä :/
Har du haft en hemlig beundrare? - Haha, hur vet man det om den är hemlig? "tankenöt"
Är du kär? - Nej, inte nu iaf.
Vill du gifta dej när du blir stor? - Jaa.. Ett fett mega bröllop med massa fluff och en asgod tårta.

TIO ANTINGEN ELLER
Hår eller ögon? - Ögon givetvis.
Katt eller hund? - Dawwg.
Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? - Några få bästa vänner.
Tv eller internet? - Internet..
Coca-Cola eller Pepsi? - Coca Cola (light..)
Utekväll eller romantisk hemmakväll? - Utekväll! :D
Pengar eller lycka? - Lycka va fan?
Dag eller natt? - Natt
Msn eller mobil? -  Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Nää
Brutit ett ben? - Ne inget brutet här inte!
Gjort nåt du ångrar? - Hmm.. Tror inte det.
Hoppat Bungee Jump? - Nää. Men fatta vad ballt!
Ljugit för någon du tycker om? - Någon gång kanske.
Ätit en hel tårta? - Haha, det skulle jag mycket väll kunna göra men svaret är Nej.
Gjort bort dig offentligt? - Jag hatappat räkningen.
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? - Tror det!
Gråtit när ett husdjur dog? - Nää..
Velat försvinna? -  Sjunka genom jorden? CHECK!

SENASTE
Telefonsamtalet du gjorde? - Aimée
Telefonsamtalet du fick? - Mamy
Personen du var med? - Larry och Olivia
Roligaste grejen som hänt? - Olive och jag cepade i bilen..
Personen du smsade: - Aimee kanske..
Du tillbringade natten med? - Nisse :)
Du kramade? - Larran

Kyss!
/S.

Stan i dag igen

Hello honeys, måste bara skriva att nej Imi det blir inget mega super advanced objektiv till dej. Jag är inte särskilt insatt så det skulle bli mindre lyckat. Annars kan jag ju skriva att det är 5 dagar kvar tills Thailand. Super lycklig. Men dagen efter jag kommer blir det girlsnight med dos chicas from une lécole. Blir säkert ett litet gulligt bild repotage! Haha. 

I kväll ska jag till Aimée med en extern hårddisk, den ni, som hon lånar av min fader. Vilken snäll pappa jag har va? Visserligen bara på lån men iaf. Ska bli mys med henne och O. Mihi. På söndag ska jag kirra alla mina biffar så jag har maniky, pedikyr och färgade fransar. Packa och så får bli på söndag planerar nämligen melodifestivalen med O kanske här eller där?! Får se.. 

Köpte ett par solglajjor från H&M i dag och lite presenter. Vad för presenter får ni se en annan gång. Bjuder på en godbit från tjuvlyssnat.se:

Två tjejer ~14 sitter i korridoren och pratar om det nationella prov som dom ska ha senare under dagen.
Tjej 1: Men om det börjar halv ett här, då skulle jag ju kunna ringa till någon i Kiruna och säga alla svaren!
Tjej 2: Men alla har ju proven samtidigt?!
Tjej 1: Jaa, men du får ju tänka på tidsskillnaden! Om vi börjar med våra prov här klockan halv ett, då är ju klockan bara typ elva i Kiruna, så då kan jag ju ringa någon i Kiruna och säga alla frågorna.
Tjej 2: Jaa, fy fan vad smart! Men du känner väl ingen i Kiruna?
Tjej 1 (smått besviken): Neej, just det...
 
Puck!
/S.

 

Onsdagens

Dagens humör:
 Lite sådär. Jag har ont i ryggen...
Dagens mående: Fräscht lixom, blir alltid glad efter en runda på stan.
Dagens borde: Läsa mer K-pax och Jane Eyre.
Dagens frisyr: Utsläppt med en liten hårnål i luggen.
Dagens klädsel: Jeans, babydoll, nitarmbandet typ..
Dagens planer: Fixa naglarna och sova. HAHA!
Dagens materiella vill ha: En mega mega puff mega mega kjol, jag vill ha en bild på den Louise! Provade en idag men responsen var inte 100 så jag bangade lite..
Dagens längtan: Thailand absolut!
Dagens fundering: Får jag sommarjobbet, hoppas verkligen, på bokhandeln? Låter gay.. :P
Dagens beroende: Hälsosamma saker. Provade nytt té, white tea, inget vidare.
Dagens tråkigaste: Hade en helt ok dag men det måste vara lektion numero uno.
Dagens tidning: Hmm.. Den var svår. Kanske Hoom.
Dagens låt: Benassi Bros feat. Sandy - Turn me up (Sfaction Mix)

tre inlägg om dagen.
/S.

Blingade blommor

Vill verkligen rekommendera Depends förlimmade lösnaglar, jag trodde att det skulle vara världens skit lim och att det skulle hålla typ en kväll men på baksidan står det 1 - 3 dagar och de höll exakt tre dagar då ploppade första nageln av. Sjukt bra, sedan skulle man bara ha händerna i varmt vatten i ca tio minuter för att få de andra naglarna att lossna. Tror därför att de här naglarna är mer skonsamma mot de riktiga naglarna än de som man limmar på själv. Inget kladd och det var superlätt att klistra på (FEM AV FEM HELT ENKELT)

 (klicka) På bilden är också ett ursnyggt armband jag fick från min supertjusiga goodiebag.

Jag fick mina i från goodiebagen, men de finns på Åhléns och kostar runt hundringen. Men är definitivt värt det! Köp köp köp. Aldrig mer kladda och limma på själv.

Köp nu! kolla den nya kategorin ^^
Kyss
/S.

Liten shoppingtur

Jag måste blogga mera! Här kommer iaf en liten update.. Jag har blivit sper sugen och nu menar jag sjukt mega sugen på en jacka från Odd Molly. Den kostar 1300 någonting.. Ganska saftigt pris för en så lätt vårjacka. Men titta bara, Odd Molly är bara så jag. Lite konstig men ändå lite halvsöt på något sett. HAHA! Ofta..

Handlade en tåspridare och en gigantisk (rosaa ^^) flaska hårspray på Åhléns idag. 29 :- för 400 ml är ganska bra. Dessutom var det Proffs och jag kan aldrig få för mycket hårspray. Just nu växlar jag mellan Wellaflex (som var ett panik köp som funkar sisådär) och Matrix Shape Maker (som luktar sjukt gott och ger bra volym). Nu ska jag alltså addera ännu en flaska till mitt hår sortiment. Jag kom fram till att Os grej är definitivt naglar och mina är nog läppar och hår. Jag kommer nog aldrig färga mitt hår tror jag, inte innan det första grå iaf, eftersom att jag känner att "Varför slita på det när jag är nöjd med färgen?" Dessutom kanske det bleker sig lite i Thailand (som btw inte är mindre än 7 dagar bort). Där ska jag shöppa som 1000an. Iaf ska jag få med mej ett snäckarmband till Larry, någon annan som vill ha något? :)

Jag ska lova mig själv att blogga minst två ggr per dag, har lite grejer som jag har testat och tänkte lägga upp. Men nu blir det te (ska byta ut min cola light, eftersom att de som dricker kolsyra löper större risk att bli överviktiga än de som inte dricker) och lite Greys Anatomy i sängen. Mys pys!

Kyss.
/S.

Inför Thailand

Funderar på ny design det känns som att min design nu är alldeles för privat, lixom ingen annan än de jag känner kan läsa den men så är det ju inte! Måste börja jobba på en ny, mer färg och ljus. Det är faktiskt ännu mer jag än den här designen, vill göra något verkligen fräscht och eget men vi får se hur det går med det. Här har jag en lista på allt som ska göras innan Thailand.

* Färga fransarna så jag kan skippa mascaran helt!
* En manikyr så jag får
fräscha sommarnaglar.
* Värsta pedikyren, då menar jag inpackning + nagellyx!
* Packa väskan och resväskan. Vilket jag verkligen hatar.
* Ladda iPoden med riktigt mycket bra musik.

Det har jag kommit på än så länge, känns som att det borde vara mer men men. Det är ju bra iaf. Kanske har jag ett sommarjobb på g? :D

Kyssar
/S.

Yves Rocher vs. L' occitane

Jag är helt galen i allt som innehåller Shea Butter (shea smör) och mandelolja. Det får mina läppar att blir så där supermjuka plus att de luktar jättegott och är naturligt. Lukt är extremt viktigt för mig när jag köper krämer, läppglans, ALLT! Jag har sedan länge använta L'occianes Beurre de Karité, som är 100 % Shea butter. Den fungerar superbra och den mjukar verkligen upp. Men den kostar också en slant...

Nu har jag hittat en annan liten
godbit på Yves Rocher, mina små andra burkar börjar nämligen ta slut. Den kostade 19:90 :- och är ett vanligt stifft. Den andra är  en liten metallburk som man måste använda fingrarna för att kunna appplicera vilket är ett minus. Fast YR stifftet är inte 100 % Shea  smör. Det är svårt att välja en vinnare men om man inte bryr sig om det där med fingrarna som blir kladdiga så är L'occitane den solklara vinnaren, dessutom har den en sjukt snygg förpackning.

Ska däremot börja handla mer på YR eftersom jag har kommit på att de har bra grejer till lågt pris. Ska dessutom köpa ett par solbrillz på H&M i veckan innan Thailand, hatar att panikshoppa men måste man så måste man! Haha.. I dag köpte jag sheasmörstifftet och handkräm från YR plus en resedagbok som är leopardmönstrad från Åhléns City.

Kyss
/S.

Bookshopping!

Jag var och shoppade böcker i dag, jag verkligen verkligen verkligen älskar att handla böcker. Köpte tre chiclits givetvis. Eller köpte och köpte...

På Åhléns bokrea köpte jag en bok som heter Stjärnfabriken (the second assistant) skriven av Clare Naylor och Mimi Hare. Den handlar om Lizzie som har pluggat på ett respektabelt universitet. Hon har praktiserat i kongressen i Washington DC och nu jobbar hon som andre assistent åt Scott Wagner en äckligt rik filmagent i Hollywood. Läste Prologen na-haajs. Gucci, Prada, Louboutin, Blahnik is every where.

Sedan köpte jag En shopaholic i New York (Shopaholic Abroad) och GG leva livet här och nu (you´re the one that i want) för att ha något att läsa i thailand, fy fään vad jag längtar. Det bästa var att jag fick SophieKinsella-boken gratis eftersom jag hade tio stämplar efter GG-boken på mitt PocketShop kort. Jag känner mej duktig. Jag har köpt böcker. Återkommer om reccenssioner för böckerna. Älskar ju GG, älskar shopaholic, älskade En nannys dagbok och Djävulen bär prada - det stog på baksidan av Stjärnfabriken att om man gillade dom skulle man köpa boken :D

xoxo.
/S.

Min goodiebag!

Här får ni se en del av min goodiebag, äntligen eller vad?! Haha.. Så underbart. Det var sjukt underbart att bara dra upp grej efter grej lixom. GOSH! Har provat Matrix produkterna de är underbara. Jag fick Vavoom serien och det blev megavolym vilket är kul då jag redan har ganska rejält fluff. Garanterad galen utgångs frisyr :D Testade dessutom ett utav Depend nagellacken, nr 122 rosa med typ blått skimmer - schnyggt. Dessutom fick jag två ursnygga armband.

PUSS! lite nya bloggprojekt på g.
/S.