Hade glömt den här

Den är så vacker.. Titta när hon "blommar" ut det är så bra. Dansen börjar 2:47.
När ni tittar kom i håg känslan i En geishas memoarer, dansen stämmer så bra med musiken!

/S.

Thailand, Ao Nang - Koh Lanta - Bangkok 08

Thailand, Ao Nang, Vogue Resort & Spa Ao Nang. 27/6 - 2/7

Mysigt hotell, med Starbucks några meter i från. Yum. Det hade regnat i tre dygn innan vi kom så det fanns rejält med insekter där och jag är inte direkt deras största fan. Fast thailändarna hade någon slags rökelse som var alldeles otrolig, alla insekter var borta inom typ tre minuter. Vi hade först planerat att åka direkt till Layana men pappa ångrade sig när hans såg våran ankomst tid kombinerat med transporttiden till Layana. Kan säga att det här hotellet levde upp till sin standard, som var väldigt avslappnat, låg väldigt nära den tomma stranden och typ fyrstjärningt, ett minus var poolen som var lite för liten. Nu var det lixom low/green season och då var det ju bara jag, Anna och något kärlekspar som badade men under highseason måste det vara smock fullt där i.. Ingen trevlig syn.



1. På köpenhamns flygplats, väntar på planet mot BKK.
2. En Phi Phi ö, tror jag..
3. Efterätt, Chocolate sundae ;D
4. Anna och Mamma på den tomma stranden.
5. Vart tror ni jag är? :´)
6. Manikyr för typ tjugo kronor.
7. Anna klippte håret för första gången i världshistorien!

Nästa inlägg blir om Layana Resort & Spa, 2/7 - 8/7.

Sa-wòt dee, tror jag det stavas.. :S


I´m broader than Broadway

Hittade en ganska ball hemsida om man hört en låt på typ en reklam eller en film och inte vet vad låten heter kan man kika in här!

Ciao bella.

Pinsamt, Sofia

Asså my god. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till raring Aimée. Jag ska fota med henne på söndag! HA! Om du fortfarande vill?

Hörs senare, busy!

Busy weekend

Den här veckan som kommer är riktigt oplanerad. Förutom helgen dårå, som faktiskt inte involverar något med kompisar - än så länge. Shaota om någon vill hitt på något! På fredag ska jag ut på stan själv, älskar det. När man shoppar självagör man de bästa köpen som en viss fashoinista har sagt. Men tro inte att jag inte älskar att slöshoppa med väninnorna, för det gör jag, men nu är det mest så att jag måste ta lång tid på mig för att hitta det jag vill ha och det är inte alltid så underhållande för någon annan! Det som står på listan just på fredag är skor (gärna ett par grövre lackballerinas, har spanat in lite sånt på bianco), underkläder (hoppas få tag i genomskinlig spets knickers från topshop) och lite örhängen (lite träigt..).

På lördag firar min mormor och morfar guldbröllop, 50 år alltså, men resten av veckan är tom och jag jobbar inte. Nu blev jag riktigt uttråkad. Har beställt en bok som kommer på fredag men inget annat att se fram emot.

Call me.

Youtube-terror

Sitter och youtube nördar mig lite, titta vad jag hittade! :P Fatta hur länge de måste ha övat..



Sawat-dee!

Älskar deras outfits

Ingen har väll missat human tetris? Här komemr min absoluta favorit. Det är givetvis den japanska, nummer 6 tror jag.
Enjoy!


Tycker inte det ska finnas en svensk version men gärna en textad japansk! ;D Älskar ansiktsuttrycken när det ser WTF som kommer mot dom.

/S.

Nyvaken

Nu har jag vaknat, är så sjukt drowsy på grund av en allergi tablett jag tog i går kväll. Har fortfarande lite små issues mned mina bett. Nu har iaf mormor och morfar kommit hit och morfar vill bada i poolen sådet ska vi göra idag, sen ska anna typ med till doom så jag blir "ensam" hela veckan - hon tar Nisse med sig också.

Ciao!

Söndagnatt

Det bästa som finns är nattliga sommar promenader ensam med vovven, sov sött cupcakes!

/S.

My secret single behaviour

Humm dummli dumm.. Jag måste genomföra lite grejer som jag tänkt på! Nu har jag i alla fall gett en mini-makeover till bloggen, måste göra några små justeringar. Men det tar jag tag i tomorrow. Just nu kollar jag på SATC, som alltid funkar. BTW mitt SSB (ni som sett sex and the city multipala gånger vet vad jag menar) är att precis när man är nyduschad kolla på just satc, äta popcorn, dricka cola light i myskläder. MAHA!

/S

Mina knän är förstörda

Har haft en jätterolig helg med flickorna! Först hemma hos Olive (fre) ochs edan hemma hos Aimée (lör). Känner mig lite sliten. Skönt att jobbet är över för den här gången, hoppas kunna jobba vidare runt höstlovet. Håller på att planera vad jag ska köpa för min lön och har lite stuff jag vill köpa till rummet, providar givetvis asgryma före/efter shots.

Jag slits mellan the desire att köpa en ny mobil eller en ny musik/video spelare. Någon som har förslag? Bring it to me! Vi var ute-ute båda kvällarna och jag blev biten av alla jävla myggor i fredags. Alla andra hade typ ett normalt bett, jag har.. måste räkna, elva som är minst tre cm i diameter. I lördags hade jag däremot med mig en myggspray som vi fick i thailand som är superfräsch (bara naturliga aromer typ citron&lavendel), så jag har inga "nya" men de jag fick i fredags räcker gott och väl.

Dessutom har jag klantat mig två gånger den här helgen. I fredags så skulle jag smyga fram till mamma inne på systemet och nypa henne i rumpan, det är extremt glatt/halt golv där inne och jag hade skumgummi-flipflops, så precis när jag ska nypa henne så viks mitt vänster ben under mig och jag mosar mitt knä som jag nu har en stor blålila bula under. Samma knä som har ett ruskigt ärr från en rulltrappe-insident. Jag är klantig, över normalt. Jag hittar inte på den här skiten. Sen så i dag så skulle jag och Olive ut med bussen, jag skulle hem och hon skulle till jobbet/gamla stan. Vi hoppar av och säger hej då och blablabla. Så märker jag att jag inte har väskan med mig. Fan lixom. Men som tur är ska den bussen i i Närlunda och där bor lilla Aimée och hon ska på bussen så då tar hon med sig väskan, efter att vi skickat i väg ett sms eftersom olives mobil sugit upp alla hennes penger - nästan, och jag åker med Olive till Ekebyhov. Jag hade som tur var busskortet i handen. Sen fick jag tag i väskan och då fick lilla mor komma och hämta mig. Men nu ska jag nog sova lite, sjukttrött. Eller läsa bok! ;D

Längsta inlägga på länge!
/S.

Tips/Cravings

Eftersom att det jag gör på dagarna för det mesta involverar böcker så har jag faktiskt hittat en held del böcker jag vill läsa. Om ni vill ha några tips så har jag massor!

Jag vill läsa Flyga Drake, som handlar om två pojkar i Afghanistan en rikemansson och en betjänt - de blir bästisar bla bla bla. Den säljer sjukt bra. Sen är det Jenna Jamesons självbiografi, att älska som en porrstjärna. Sen så är jag jätte intresserad att försöka få tag i Klockan 10:31 på morgonen i Khao Lak eftersom jag precis varit i Thailand och rört mej i tsunami drabbade områden. Sen så längtar jag tills En shopaholic får en syster kommer ut i pocket och så måste jag fortsätta på gossip girl serien så fort jag får tid/pengar.

Puss, slutar två då ska jag hem och bada i poolen! MAHA ;D

Woho

Ska till Aimée efter jobbet, just nu ganska dött. Haha, typ två småtjejer och en dam här. Småtjejerna läser högt på norska ur en bok med Håkan Hellström, de verkar helt betagna. Hoppas de handlar...

Bye!

Böcker, böcker, böcker

Trött som fan efter att ha stått upp i fyra timmar + en spruta. Ska chilla lite framför tvn innan jag lagar mat: makaroner & köttbullar. Mififi! Det är i princip det enda jag lagar bra. Åhh.. Jag är så trött, orkar aldrig skriva någonting nu för tiden. Dessutom är kameran i Skåne eftersom att Anna pajade sin i Thailand, jag är megasnäll och låter henne låna min.

Jag känner mig så onyttig, blah!

Puss.

Lite kort-kort

Har ingen kamera, Anna har tagit med den ner till Skåne så jag får tillbaks den runt söndag. I dag ska jag jobba lite och sen ska jag ta gardasil för andra gången. I morgon är det middag med Imi och Olive. 

Puss.

Titta vad jag hitta



Källa: People.com


Utfyllnad

Du heter: Sofia
Låt just nu: Warwick Avenue - Duffy
Om du röker: No sir
Vad tror folk om dig: "Folk" tror för det mesta att jag är för mycket, väldigt högljudd!
Stämmer det: Så klart, i alla fall högljudd.

Vad får du oftast komplimanger för: Håret
Vad säger du för att imponera på någon: Öhh.. Har inga liens direkt.
Hur imponerar man på dig: Smarthet

Har inte skrivit lista på ett bra tag.

Brukar du skratta för dig själv?: Ofta åt vänner, random stuff på youtube och msn-konversationer.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Någonting om hur jobbar du och lite sånt från Olive.
Vilken är din favoritmålning?:
Cycle of Terror, absolut
Vart bor du: Sommarstan
Trivs du där: Hmm, skulle hellre bo i Sthlm
Äger du några converse: Nopie, men jag sucktar efter ett par plommonfärgade,
Vad har du för mobil operatör: Telia
Är du allergisk emot något: Ja.. Kiwi och krabba så här på rak arm.
Har du haft sex idag:
Nästa mål i ditt liv: Lära mig ett tredje språk
Hur svarar du i mobilen: Aaa, hallå? Eller Yo om det är mamma som ringer.
Vem ringde du senast: Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Dunno
Antal sömntimmar inatt: Typ åtta
Sov du ensam: Mhmm!
Tycker du om din pappa: Abso.

Kyss!


I´m back

Vaknade halv sju i morse.. Jag var ju inställd på att klockan var halv tolv, somnade dessutom på typ tre sekunder i går. I dag är det som sagt jobb. Ska bli super kul att få testa på något nytt! Jag kommer i alla fall ha något att göra när resten är borta. Anna åker till Skåne i dag och mamma, pappa och nisse åker på torsdag - alla kommer hem på måndagen tror jag. Ska dessutom träffa girlsen i helgen så jag tror jag klara mig.

Ska förbereda ett inlägg med alla grejor jag köpt på resan och sen kommer väll ett foto inlägg+en liten summering av resan. 

Smsa mig flickor! Kyss.

HEMMA

!

Hemma söndag förmiddag

Åker hem i natt, runt tolv. Längtar till min säng, aaah. Ska bli skönt att komma hem, resan har varit väldigt väldigt rolig och bra men det är ju hemma bäst så!

Nu kollar jag Vänner, so long honeys.

Bumpey road

Anna torterar mig med en stol så det blir en liten notis bara. Typ hej jag mår bra och i kväll blir det room service för andra kvällen i rad. Jag har köpt 17 the sims spel för 66:-. Vi spelar när det regnar, dessutom har jag fått tag i den mest fabulösa plånkan ni kan tänka er!!

Puss.

Bangkok day one



Jag ljög lite i klippet för jag trodde att internet var trådlöst men manbehövde sladd och en sådan har jag inte fått tag i förens nu. Jag var otroligt chockad, in a good way, i går! Utsikten är marvelous. Nu har vi precis kommit in efter att ha cruisat Bangkoks gator. Det är mycket att ta in, tänk dig en kollision av ett mini-New York och Asiens bakgator.. I morgon ska vi till Central Chitlom och shoppa järnet. Vi kör taxi, billigast!

Special meddelande till Aimée: Här får du ett mini-message, vi får ses efter min arrival. Snart snart snaaart!

Puss.

Krabi airport

Chokeeey.... Nu har jag fatt ett minst sagt disturberande meddelande som innehaller orden slakta och lalala. Jag blir orolig nar du, just det Olive - kann dig traffad, skriver A men inte B nar jag ar en kontinent fel. Vad fan liksom.

Nog med privata arenden! Nu sa vantar jag i alla fall pa vart flyg mot Bangkok som gar vid nio, nu ar klockan typ 19.20. Hmm.. Darfiran ar det en fin liten flygning med Thai Airways mot BKK, sen ar vi framme vid Leuba klockan 00.00 sisadar. Nu ska jag hamta mer mackor och eat-my-ass-off. Det lat fel men ni fattar vad jag menar. Kan beratta att det regnar har, alltsa inga skurar utan typ vattenballonger. Enda dagen det har regnat, skont!

Puss honeys, mejla mig olive - spille rill om det ar patetiskt. COME ON!

Ps.
Jag kommer hem den trettonde, pa sondagformiddag alltsa!

Bangkok tomorrow

Hmm.. Jag är taggad, och ganska brun må jag säga! Ser fram emot att få cruisa runt i den underbara staden. Ska leta runt efter min lilla Marc-stuff. Den måste jag bara ha ;D
 
Nu är jag klar här i alla fall, om fyra timmar är det video samtal här med farfar och farmor! Nu är klockan 15:43 här. Just so you know.

PUSS!


Nothing really

MAHA! Eftersom att det är semester så får man göra vad man vill, i dag är det moln och lite regn - duggar typ. Ligger inne och kollar på Vänner som alltid. Anna stressar mig så jag får inte skriva mer. 

Puss, ha så kul i Sverige ;D
 


Next stop: Koh Lanta

Nu ar jag snart pa vag till den ultimata avslappningen, jag ska till Layana Resort. Dar far man inte bo om man har barn under 12 ar. Tuffa regler men skont for oss andra. Hoppas det blir nagorlunda kul i alla fall.

Vogue har varit ett utmarkt vila upp sig och stalla om sig hotell. Nara till de flesta restaurangerna och ganska mild men ok shopping, jag har kopt tva klanningar for cirka 60 kronor. Tubmodeller, den ena gron med slingriga vita blommor pa och den andra ar extremt missmatchad med massor av olika tyger sammansatta. Bilder far ni i kvall!

I Bangkok har jag satt ogonen pa en lite artikel fran Marc by Marc Jacobs.

Vi hors, far inte bort den feta texten... Krangligaste tangentbordet ever.