Lejonkungen = Nostalgi


Nants ingonyama bagithi Baba [Here comes a lion, Father]
Sithi uhm ingonyama [Oh yes, it's a lion]

Nants ingonyama bagithi baba
Sithi uhhmm ingonyama
Ingonyama

Siyo Nqoba [We're going to conquer]
Ingonyama
Ingonyama nengw' enamabala [A lion and a leopard come to this open place]


Resten kan ni väll?! :O

Älskar den!
/S.

Mulberry, mulberry, mulberry.

Om man vill ha något måste man ha ett mål. Jag har gjort lite efterforskningar och försöker ta reda på vilken väska jag känner för. Eftersom jag inte är en fashionista så känner jag är jag är mer fri till att köpa vad jag vill. Låter kanske lite korkat men jag har absolut inget emot fashionbloggerskor - tycker de är ganska balla faktiskt. Jag är lite inne på en.. -fanfar- bayswater. Får jag vara tråkig? Svar jaaaa! Fast inte en ljusbrun som alla har. Kanske en vit lackad liten rackare? Partyväskor är inte riktigt min grej, men jag gillade denna. Känns som att man måste hata eller älska den. Eller bara en svart vanlig plånka kanske? Jag veeeet inte.. Tss.. Tåls att tänkas på (och drömmas om?).

xoxo
/S.

gossip girl böckerna är en utav de bästa serierna jag läst, ska köpa sexan och sjuan innan thailand och sedan åttan och nian.

Utvärderar Gossip Girl

Eftersom jag läst fem gg-böcker känner jag att jag är ganska kvalificerad till en utvärdering av gg. Mitt första intryck var att de valt fel skådespelare till alla karaktärer förutom Serena, Daniel och Jenny. Fast i boken framstår de två sistnämnda som ganska sjabbiga och ofräscha men Daniel var ju riktigt het ju! De har gjort Serena en aning "spralligare" än vad hon är i första boken, hon blir snällare sen i böckerna, men jag gillar det. Kati och Isabel har också fått bättre karaktärer än vad jag föreställt mej. Dessutom skulle Daniels och Jennys pappa vara mycket äldre. I boken finns det inte helller några känslor... Inga tårar och ingen glädje. Vet inte om jag tycker det är bättre eller sämre. Plus att Erik ska vara typ två eller iaf ett år äldre än Serena. Han såg ju ut som fjorton?

Aja.. xoxo.
/S.

Jag hakar på att-göra-trenden, v. 5

image153

- Plugga, eller i alla fall titta igenom engelska läxan.
- Skriv klart(?) naturarbetet.
- Fortsätt på geografiarbetet.
- Verka entusiastisk på retorikdagen.
- Fira mormor i Järna på Söndag.
- Kolla runt efter vintage DrDenim.
- Följa ekonomiplanen tills Thailand.
- Bestämma om jag ska köpa Lacoste, 
Touch of Pink eller DKNY, Red Delicious
- Bestämma något angående mobilen med stort m.
- Bli av med den här hemska förkylningen.

Vi skrivs. eller nått
/S.

Jag har sytt en klänning!

Ohh jag är så djävulskt nöjd. Jag har sytt någonting alldeles själv. Tro det eller ej men jag har designat, tillverkat och fotograferat (!) en ballongklänning till min kusin Josefine.. Fast jag kan inte ta åt mej all ära eftersom att jag är "tvingad" att göra något till min kurs estetisk orientering. Fast jag är nöjd och eftersom att min syster (som är tolv fucking år) redan sytt två klänningar till vår kusin så var jag tvungen att göra någonting för att kompensera! Haha :)

Annars har jag inte gjort något särskilt i dag. Den här helgen har varit en kreativ helg först en bloggmakeover och sedan en handsydd klänning. Vad mer kan man önska sig? Maha. Nu kan jag sova, var bara tvungen att sy klart den.

Puss!
/S.

Delfinerna blåser bubbelringar!



Skit tyffa!

xoxo
/S.

Designen är mer jag

Jag är super nöjd med min nya design. WAH! Gjorde headern i photoshop. Jag är värsta ny börjaren och det var en lätt design men jag är jätte nöjd. Som ni också ser har jag döpt om kategorierna.

Nu en todolist:
- Skriva en sida på geografi-arbetet.
- Skriva en sida om sjökon.
- Städa rummet.
- Läsa tio sidor i K-pax.
- Läsa 20 sidor i Jane Eyre.
- Ge bloggen en makeover.
- Leta rätt på en platttång för kort hår.

xoxo
/S.

Nya "mjukis-stövlar"

Fan vad jag är nööjd! Köpte ett par Shepherd mjukis-stövlar i dag. Så mysiga! Älskar dom. 999:- på Nilson. De stora, dam i färgen 55 camel.

Ville bara säga det, puss!
/S.

Lite sjuk så det blev en vlogg, om TVSHOP!

Kände mej lite hängig i dag så jag stannade hemma.. Vloggade i morse men det känns som att det var jätte-länge sen, man blir så konstig om man sover på dagen.. :/ Har skrivit en sida om sjökossan *wie* och lite på geografin. Så jag ska belöna mej med någon film tror jag. Återkommer, om jag orkar (!), om vad det blev + lite mer skriverier.



Inte den bästa bilden skulle lixom filma ut men lampan står i vägen ;) HAHA! Ett smink som man kunde sminka sig med.. :P Inte mitt smartaste uttalande.

Puss! - ps. har funderat på en lite ny design.. kanske lite lila och vitt eller något?
/S.

Nya halsband!

Var har min inspiration tagit vägen? Jag skriver inte alls lika mycket nu som förra året... Åh, var är den - försvunnen. Det kanske beror på att det inte händer så mycket så här i början av terminen. Lite läxor men vad kan jag berätta?

Jo! Jag och Olive åkte in till stan efter skolan inne på Urban Outfitters, Antikt och Glitter. Handlade bara på glitter. Ett långt halsband med svart kedja och lila giraff som hänger och en annan med en kanin som har ballerina kjol - haha, det låter fult men den är söt.

Eftersom jag gillar att skriva vad jag drömmer om att göra i framtiden så har jag nu kommit på två saker. Jag vill jobba minst ett år som au pair eller volontär någonstans, det andra är att jag tänker önska mej ett år på college i USA på min student. Mamma garvade bara och sa något i stil med: "du vill bara ha så stora saker, hähähähäh" Shit sorry.. :(

I morgon har jag tre lektioner.. Idrott - är inte med, det skulle vara det jobbigaste elevhållna passet hittills. Företagsekonomi - alla ska hålla föredrag med sin grupp om reklam som är diskriminerande eller olaglig.
Våran är från Guess, kom ihåg att det är sko-reklam. Sedan Geografi - inget speciellt bara jobba på arbetet antar jag.. På kvällen/natten ska jag vara med Imi, vi ska nörda oss med tv-spel och film tror jag!

Puss - go natt!
/S.

Mamma kan vi inte behålla den..?

Jag har nog fått det bästa arbetet i världshistorien, eller ett utav de minst dåliga iaf! Jag ska skriva ett skit långt arbete om Manater (sjökor). Vi fick välja ett utrotningshotat djur och jag valde manaten och Olivia tex valde snöleoparden. Sjökor är asnajsiga, det är som att de är konstant höga. De simmar max 1 km i timmen även fast de vill skynda sig till tex. mat. Vi var på Homosassa springs någon gång i florida och de är så snälla och har inte en enda naturlig fiende bara människan!

Kyss!
/S.


EDIT: Va fan var det för en video? Här är den riktiga!
Kolla också denna, titta på fiskarna som lixom simmar to the rescue!

Veckan rullar vidare...

Jag måste säga (därmed skriva) att jag känner på mej att jag verkligen har den drivkraften som krävs för x antal mvgn! Skitpeppad, vill verkligen klara mej utan några g-betyg i tvåan. Det kommer nog bli svårt med tanke på idrotten och matten. Isch, men men. Men med många mvgn tänker man itne på de små skavankerna. Haha. Vill ha den där boken MVG i allt! I dag har jag varit duktig och pluggat ekonomi, planerat ett besök till statsbiblioteket (annexet) för att leta reda på artiklar till mitt geografi-arbete som handlar om naturkatastrofer i florida och mellanamerika och så ska ajg titta igenom ledarskapen. Sedan så har jag ju lilla Jane Eyre som faktiskt är helt ok (om man ligger i ett fluffigt varmt badkar med badsalt dvs). Den tar sig och jag har faktiskt hunnit ganska långt. Funderar på att läsa lite till, för att få det överstökat. Annars på kvällarna är jag inne på femte gossipgirl boken. Vill hinna långt innan det börjar på tv. Ska bli coolt att få ansikten till karaktärerna, vet än så länge att Serena är perfekt men Blair är inte lika skinny som jag tänkt mej. Haha, besvikelse.

I dag så var jag nästan på väg att försova mej, vaknade 7:30 av min älskade Wake-up light, tänkte att "jag drar mej lite så kan jag snabba mej sen", givetvis somnar jag och vaknar typ 7:45 men tittar fel på klockan (man ser tiden som är nu och tiden då alarmet går) och ser bara 7:30... Sedan vaknar jag 7:52 får panik när jag ser vad klockan är men hinner till bussen 0821. Puh! Sedan så har jag en kortkortkort genom gång med Denny på ekonomin, två timmars håltimme - spenderas hos farmor o farfar, maha! lunch fick jag där. Sedan geografi där det handlade om vulkaner. Sedan håltimme, till farmor och farfar igen och sedan spanska. Vi gick igen gerundium.. >P Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här. Tråkigt men sant!

Jag måste ju få tjata lite i mina inlägg och idag har jag så j-vla ont i ryggen. Måste ringa till min sjukgymnast och boka massage-tid. Det hjälpte verkligen förra året så jag måste fortsätta. Jag tycker att det går segt med bloggningen men det beror kanske på att jag vet exakt vilka som läser varje dag, då blir det lite trist. Vill ha en lite större publik att skriva inför lixom.. Jaja, det tar väll sej - har ju bara bloggat i typ ETT ÅR. :/

Puss!
/S.

Håret med STORT h.

image149
Jag saknar mitt hååår. Kolla svallet för fan! Jag hatade typ mitt hår men jag saknar det nu. Fluffet, naajs och jag kan inte sluta ångra att jag nästan aldrig hade det utsläppt. Nu ska jag spara så att det blir så där långt. Fast kanske inte lika mega lock/fluff-grunkigt. Fast shitshitshit.. Saknar deeet! :(

Jag kommer inte klippa mej kort. No sir! Kolla lixom. Gah - fan asså. Men vad kan jag göra? Lixom... Det är inte kvar och jag kan ju inte lixom hjälpa det. Jag valde inte att ta bort det där. Men det va ju så fint. Blä!

Någon som vill donera på något sätt?

Kyss.
/S.

Random bloggning.

Haha, nu ska jag blogga så random som det bara går.. :P Var hos Olivia i går, vi åt fondue - eftersom hon  har värsta tuffa settet. Vi doppade vindruvor, annanas, banan och jordgubbar - sjukt gott! Vi såg ett öga rött som inte alls var bra. Man förstog inte så mycket + att det inte hände något egentligen. Kom hem vid halv två tiden. Möttes av mamma, pappa och anna som slängde nisse till mej och drog till ikea.. Jag bad dom köpa krokar så jag kan hänga upp mina halsband. Jobbigt att ha den konstiga ordningen jag har nu.

Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Mest pluggat ekonomi... Prov på onsdag - men jag tror jag kan allt. Eller nästan. Märkte att jag var lite "ringrostig" men när man väll kommer igång går det superbra. Har ätit lite kebab också, yum-ii. Haha, jag gillar verkligen det.. Nisse med kan jag meddela. Jag kan dessutom skriva att allt såg superbra ut på undersökningen om det är någon som undrar!

Nu i veckan så händer det absolut ingenting. Jag har ledarskaps-förhör och ekonomi-prov. Inget mer. Jahapp. Aja, måste läsa Jane Eyre (det var antingen den eller brott&straff) så jag kommer ha fullt upp i alla fall, borde läsa den där nedrans ledarskapen nu. Boken är så sjukt opedagogisk så man fattar noll! Veckan där på har jag utvecklingssamtal, pappa ska gå med mej. Ville inte sitta själv där, blir så konstigt. Sen finns det inget mer att säga förutom att jag behöver ett jobb eftersom jag är fattig :(

Puss!
/S.

Kille beskyddar Britney..

LEAVE BRITNEY ALONE !
LEAVE BRITNEY ALONE !


Hel konstigt.... :S

Puss
/S.

Please don't stop the music

Jaha.. Klockan är tre och jag har typ inte gjort något alls i dag. Haha, mega slapp dag. En sak är skitstörande dock, jag försöker ladda ner iTunes men kan inte få upp den när den väl är installerad för att den förvalda mappen är Musik och den är försvunnen.. Någon som vet vad man kan göra.. Använder windows media player just nu men den är ovan plus att jag behöver iTunes för min iPod. :/ Aja, får fråga pappa (läs datorsnillet) när han kommer hem.

I morgon är det alltså skolan igen och mina tisdagar är den jobbigaste dagen på hela veckan. Jag har tre lektioner, lunch, sen tre lektioner till..  Usch.. Fast å andra sidan just imorgon har jag bara fyra lektioner! Börjar lite senare men slutar tidigar. Jag har kommit på att när jag blir rastlös så städar jag. Jag bäddar nästan aldrig men i dag har jag gjort det eftersom att det inte finns något kvar att städa i mitt rum eftersom att jag varit rastlös typ hela lovet var det det enda jag kunde göra(städa/fixa till). Haha, patetiskt. 

Det är alltid kul att börja skolan om man slappat för länge. Som till exempel de sista dagarna på sommarlovet är man (i alla fall jag) helt galen över att man inte gör något,  jag behöver i alla fall mina rutiner för att funka. :P Haha, känns mongo att säga att man ibland längtar efter skolan- den längtan slutar ungefär sekunden man sätter sin fot där. 

I dag har jag gjort random grejer som jag brukar göra om jag är ledig; STÄDA, plocka i/ur diskmaskinen, promenerat extra mycket med nisse. Sen finns det inte mycket man kan göra, joo blogga men det är så tråkigt när man inte har något som man vill ta upp. 

Kan updatera
min todo-list.
* Komma på hur jag ska ha råd med minst två par jeans till på min lilla lilla slant jag får i månaden om jag inte får det bättre med extrajobbet. - unsolvable
* Städa i ordning sminket. - surprise, gjorde det när jag tittade på djävulen bär prada för tusende ggn.
* Be mamma fixa lås till mitt estet-halsban, inte särskilt avancerat men inte fult för den delen. - gjorde aldrig det.. ikväll!
* Rensa min byrålåda och de vita tyglådorna i garderoben (strumpor, scarfs, skärp, underkläder). - struntade i byrålådan, där ligger saker man inte vill kännas vid så de får ligga kvar. x)
* Cykla..
* Leta rätt på ett bra schampo för torrt och skadat hår. - ska köpa l'oreal anti-breakage
* Komma ihåg att köpa transparent gloss. - funderar på cubus "inc."
* Hämta mina hjärtörhängen i stugan. - det gjorde Anna åt mej. MAHA!



Puss.
/S. 

H&M beställning vecka treee!

För att jag ska kunna njuta av min lediga dag ska den helst vara planerad. Så därför i dag kvällen innan så var jag så uttråkad så jag skrev en lista..

* Komma på hur jag ska a råd med inst två par jeans till på min lilla lilla slant jag får i månaden om jag inte får det bättre med extrajobbet.
* Städa i ordning sminket. - surprise, gjorde det när jag tittade på djävulen bär prada för tusende ggn.
* Be mamma fixa lås till mitt estet-halsban, inte särskilt avancerat men inte fult för den delen.
* Rensa min byrålåda och de vita tyglådorna i garderoben (strumpor, scarfs, skärp, underkläder).
* Cykla..
* Leta rätt på ett bra schampo för torrt och skadat hår.
* Komma ihåg att köpa transparent gloss.
* Hämta mina hjärtörhängen i stugan. - det gjorde Anna åt mej. MAHA!

Jaha.. Vad ska jag skriva mer? Joo.. Jag börjar skolan på tisdag, har märkt att sfg typ alltid har en extra ledig dag när alla andra inte har det. Naajs. I morgon ska jag alltså städa, ta hand om nisse, kirra cash och klura ut min ekonomiska situation. I går åkte beställningarna i väg till H&M och yääs de kommer vecka 3. Härligt som fan - typ allt skulle komma på samma gång dessutom. Jag har beställt ganska mycket, mamma sa att vi skulle hålla oss runt 1500:- var. Fast jag fick
en jeans kjol som jag bara älskar, jag hatar egentligen jeanskjolar men mamma "tvingade" mej att köpa den och jag ville inte byta den mot något annat. Sedan fick jag en skit snygg parkas som jag hoppas funkar för mej..  Sen fick jag:
* Ett par flipflops, vill bara ha ett par - spelade inte så stor roll hur det såg ut, kan inte leva utan denna slags sko.
* En skitsnygg klänning, såklaart oddmolly inspirerad - hoppas den ser snygg ut på!
* En ny bikini, en röd överdel och grön underdel. Nööjd, satte ihop den själv! Nästan alltid snyggast så. Sen beställde jag underkläder och basic linnen m.m. men det är så tråkigt att visa :P Jag älskar när paketet kommer och man kan prova allt i lugn och ro, om det inte passar kostar det bara 75:- att skicka tillbaks och/eller byta.

Kyssar!
/S.

Hur svensk är du?

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[x] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[ ] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Mulitplicera antalet kryss med 3 och få din procent!

63% haha, patetiskt.. :P
/S.

Allting handlar om att ha en speciell nisch.

För att kunna forma bloggen som man vill och få den att spegla sig själv så tror jag att det handlar om att ha en nisch. Dessutom är det nästan ett måste om man vill höja sitt läsarantal. Ta till exempel Elin, en tjej man inte kan ha missat - det är hon som gör gissa bloggerskan. Att illustrera är alltså hennes grej. Fler nischcer (eller kategorier) är till exempel mode eller foto. Om man ska hitta sin nisch måste man tänka på om någon skulle kunna fastna för din blogg och komma tillbaka till den, för jag erkänner något som nästan alla bloggare tycker: Man vill ha så många läsare som möjligt, man vill att folk ska läsa det man själv skriver - man vill skriva "till" någon. Jag skulle nog inte skriva om jag inte visste att mina vänner läste bloggen. Då skulle jag köpa penna och papper och skriva en ordentlig dagbok i stället.

Jag kan inte hitta min nisch. Jag har inga stora passioner som är användbara... Inget hemskt eller underbart har någonsin hänt mej. Visst cancer, men man kan inte köra på det hur länge som helst (fast i skolan kan man det, om man försöker vara lite ynklig och se vek ut) och till slut blir det tjatigt - man tappar innebörden. Jag tycker i alla fall att det är tråkigt när folk nästan skyltar med sina sjukdomar för att få empati och, i det här fallet, läsare. Visst jag har läst gripande bloggar men det finns folk som, kanske inte i just bloggar, äcklar mej - visst jag tjatar i bland om det men mest använder jag det som en grej som man kan byta till sej saker med. Nu när det hemska är över kan jag ju bara utnyttja den till fullo, right?
Smarta flickor glider på räkmackan. - moahaha, mitt eget påhittade motto!

Ett äkta inlägg! :D
/S.

Ännu en lista?

Eftersom det inte händer så mycket det här lovet så finns det inte så mycket att skriva. Förutom att jag ska till

Thailand i påsk. Tio dagar eller nåttsånt... Jag är ganska duktig på att ställa om mig så jag tror att det kommer gå bra, det funkade i Malaysia iallafall. Hmm.. Här kommer iaf en gammal en, tredje gången!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
tid när det gällde att få möjligheter till råvara.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Golvtermostat
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Jag såg Fab 5 på sexaaaan.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
11:45, den var 12:09
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Vinden, det låter som att huset ska lyfta eller nått.. :S
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Typ klockan elva igår kväll, då var jag ute med nisse och far min!
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Kollade runt på andras bloggar.
8. Vad har du på dig?
Mysbyxor, ett rött linne och en ännu mysigare kofta.
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Jaa. Något om att min familj och jag hade åkt utomlands och så hade de satt upp en grej framför ett höghus som såg ut som extreme men så fanns det en annan grej som man lixom bara höll sig fast i och då skulle en cyklist (han hade cykelhjälm och såna brallor på sej) gör det men han tappade taget och föll jättelångt och när han träffade marken flög det bara köttfärs överallt. :|
10. När skrattade du senast?
Jag vet faktiskt inte.. Tror jag och pappa garvade åt Nisse när han skulle kissa i går. Han ställde sig på ett ben lixom men så blev vikten så dålig fördelad att han bara sjönk igenom högen ^^
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Ett diamant liknande hänge som jag fick av Anna i jul, Aimées tavlor, någon tavla jag fått av mormor&morfar och en tavla av farmor&farfar plus en almenacka.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Haha, Nisse!
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Pallar inte skriva eget så det blir listor lixom!!
14. Vilken var den senaste film du såg?
Hmm.. Jag tror det var 13 snart 30. 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Jag skulle flytta till USA och gå något bra college där, köpa pappas drömbil till honom, andra dyra presenter till de jag tycker förtjänar det och ett louis vuitton resväskeset till mig själv + hogan väskan..
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag blir lätt förälskad
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
I världen.. Jag vet inte.. Allt jag kan tänka faller under kategorin skuldkänslor.
18. Tycker du om att dansa?
Ouí
19. George Bush?
Nej, inte riktigt.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Om det var en pojke skulle han heta Simon. En flicka Svea eller Engla. Tyra är också fint..
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja. Jag ska göra det när jag blir äldre..
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen kära du :) Eller något. Vad vet jag?

Kyss!
/S.

Vad jag är värd i kronor.

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[x] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[x] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[x] Glasögon - 500 kr (från början lixom..)
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[x] Lila - 2000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

32100 :/ Jag är billig! :O
/S.

Nyårsnatten 00:00



Kunde inte fira med O & A pga lite ont i hjärtat/bröstkorgen så jag stannade hemma men eftersom vi har en ascool utsikt så tänkte jag att jag skullle filma lite.. Jag skriker som vanligt och pratar för mycket men det är så mina videos är! :)

Kyss!
/S.

Min perfekta garderob del 2

image148

Nu har jag kommit fram till ungefär vilka plagg som ska in i garderoben i böran av min closet-make-over.
1. Jätte-söt klänning/topp från gina tricot, 199:- köpt!
2. 4 st jeans från Dr Denim, kunde inte hitta ett enda par i min strl eller i normal färg på mellanddagsrean, 500:-
3. Jätte söt klänning från H&M, beställer den från vårkatalogen. 298:-
4. Stickad, kortärmad kofta från Gina Tricot. 249:-
5. Puffig klänning från Monki, ska provas snarast!! ingen aning :-
6. Oddmolly-inspirerad tunika från Lindex, älskar den. 249:- köpt!
7. Basic linnen i överflöd från H&M, beställer dom från vårkatalogen. 59:50 :- st.
8. Sist men en utav de snyggaste jag sett, folklore inspirerat från H&M, beställer den från vårkatalogen. 149:-

detta är inte ett försök till att bli modeblogg - skulle aldrig ge mej på det. bara mitt egna sätt att organisera mina köp!

Pussar!
/S.