T-banan kraschar, Sthlm går under

Jag fattar inte grejen. Någon kan väll förklara? Jo.. Det kanske är lite sent men för ett tag sedan var bamboo-örhängena från cocoo.se väldigt hypade. De är ju jättefula, så jag fattar inte varför? Är det bara för att kända bloggerskor har använt dom - snälla lixom.

I alla fall så var jag på stan i dag. Hade riktigt kul med O och L. Vi sprang runt lite varstanns och gick faktiskt från Gallerian till AA på söder. Det var mysigt. Vi tittar runt lite och senare blir det dags att åka hem. Hoppar på t-banan vid Slussen, vi kommer till Rådmansgatan då stannar vi och står där en liten stund tills chauffören börjar säga det är ett allvarligt spår fel i Alvik. Fan lixom?! L går hem och jag och O käkar middag på något som hette Jacobs Coffee - vi pallade inte "använda oss av resegarantin". Trodde tunnelbanan skulle vara fixad när vi gick ner till perrongen en timme senare... OFTA! Nej, vi får ta oss till Fridhemsplan där vi ska ta en ersättningsbuss till Brommaplan, vi kommer dit och väntar en stund (det är kallt) sen kommer en connex-gubbe och säger att t-banan funkar igen. Yääs tänker vi och skyndar oss men givetvis är perrongen proppad med folk. Med vad kan vi räkna med på Fridhemsplan? Tar tåget efter det proppfulla och såklart ändrar det slutstation och stannar vid Alvik. Ó och jag skiter i t-banan hoppar på nockebybanan och tar bussen från nockeby. Jag började typ åka sex och inkl matpaus var jag hemma halv nio typ! Gosh vad jobbigt.

Innan vi träffade L så gick jag och O till Glitter för att kolla om surprise-påsarna kommit. Jag älskar dom! Min och Os mayor last asså. Ska nog köpa någon till emn inte på den vid Stureplan fick typ BARA skit grejer och inga örhängen. Blää.. Ni vill inte veta mer exakt vad jag fick.

Puss!
/S.


Bortaaaaa...

Mitt HOPE-halsband är borta och jag är ledseeeeeen. Buhu. Någon som sett det? Kanske Olivia eller någon. Jag älskar det halsbandet. Skit också, det är så fint och kostar en slant. Jag har faktiskt tagit bilden. Den är fiin! Det är halsbandet också.. Gud vad jag töntar mej, det vill ingen höra?
Jaja... Får fråga mami. :P

Hej söt!
/S.

Hörlur-emergency.

Jag har ett liiitet problem. Behöver nya hörlurar. Jag är desperat efter ett par bra "snäckor" lixom. Har en iPod och de har ju hörlurar med i paketet men de som jag fick med min nano lyckades jag på något sätt spränga? Sedan fick jag ett par nya av Hanna och Imi som jag oturligt nog tappade i marken så de lixom delade på sig, de funkar men har en tendens att dela på sig i bland. Sedan har jag ett par sjukt gamla ipodhörlurar som har ett väldigt crapy ljud.. Sen har jag ett annat par som bara är allmänt dåliga. TIPS? Bara på snäckor tack :)

Puss!
/S.

Jag måste öva på det här med barn...

Wohoo. Vad tråkigt jag har det, men nu ska jag itne vara super negativ. Måste kämpa på! Haha, borde plugga men jag har inte lyft en bok och i kväll är det hemgång för mig, Nisse och Anna. Josefine har somnat, thank god. Alltså.. Hon kan vara riktigt elak men ändå supersöt när hon kryper upp i ens famn och säger "jag vill vila i nisses säng" ( haha, hon har som en resesäng och den ser väll ut som en hundkorg eller nått). Jag låg där, i sängen brevid, i typ trettiio sekunder och hon somnad sjukt snabbt. I dag fick vi makaronipudding eller låda eller nått. Mormor är faktiskt känd för sin mat i våran släkt. Tss.. Nu kanske jag överdrev lite..


I dag har jag kollat på Barnkanalen och ätit mat dessutom var vi i lekparken med Nisse och det var jättekul - Dagens höjdpunkt. Haha, tragiskt? JAG VET. Föresten tror jag att jag inte skulle skrivit att jag blivit helt frisk jag är inte alls frisk. Snor är så osexigt att det finns inte. Längtar till mitt rum. Kan inte bo så här tätt inpå folk. Visst mormor och morfar har ett ganska stort hus men jag och anna bor i gästrummet plus att jossans resesäng står där. För trångt!


Har haft dålig kontakt med girlsen den här veckan. Får bättra mej lite på den fronten, det blir lätt så att jag bara ligger och slöar framför teven. Men jag missade inte GG i går, gosh vad bra det äääär. Jag vill bara ladda ner men det ska jag inte. Bättre om man gör så så att man har något att se fram emot nästa vecka.

En grej till, jag såg blondinbella i måndags. Ville bara skriva det! HAHA!
Kyssar
/S.


Sportlov

Lov nästa vecka. Ska försöka göra the most of it. Måste verkligen plugga har spanska och ekonomi prov.. Ingen hit direkt. Aja.. Ska till mormor i morgon efter promenaden med Bosse, tänkte först ringa och avboka men jag behöver cashen eftersom att jag var sjuk i måndags. Tar typ två tåget dit, Nisse och anna är redan där så vi ses sen. Springer kanske förbi farfar också.. Får se. Kommer hem på onsdag kväll, ska klämma in en fika, träffa girls och ta ut Bosse på fredag. Blir plugg i helgen.

Har packat tre neccessärer, blev förvånad men men ansiktskräm burkar och lotionflaskorna tar massor med plats. Två är med smink och feta förpackningar och en med nagelsaker (nu blir Olive stolt ^^). Haha. Min andra väska är redan i Järna. Plus alla böcker och papper och skit som hör till skolan. BTW! Jag är heeelt frisk nu, wiee!

Fattar inte hur vissa bidrag kan vinna i melodifestivalen.
XOXO
/S.

Modemiddag :)

Jag antar att det är fler än en person som vill veta hur det var att gå på Middagen. Jag kan bara säga att det var way over my expectations. Välkomstdrinken fabolous, Middagen fabolous, Goodiebagen? GREAT :D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har ju inga bilder eller så och de på Louises
hemsida har ni väll redan sett :)

KRAM OCH PUSS! - hos mormor i början av veckan.
/S.

OMG.

Jag vann. LYCKA! :D Jag är alldeles förvånad.

Tack
Rightnow för den har extremt roliga chansen!!

/S.

Min passion, min nisch?

Jag måste få skriva av mej lite grann, hemma tidigt och jag är uttråkad. För att locka lite mer läsare kanske jag ska skriva om det jag gillar mest av allt och det jag helst skulle vilja att den här bloggen bara handlade om nämligen resor. Varför jag älskar det så mycket? Ni vet ljuden av rullväskor mot stengolvet på arlanda plus den där doften av tropikerna och den där extrema hettan som slår emot en när man går av planet eller kommer ut från flygplatsen.

Ljudet = Vi är på väg! ^^ -taggad-
Doften = Jag ska bli bruuuun!
Känslan = Jag borde tagit med en klänning i väskan.. :/

Mina favoriter är Asien (tropikerna over all) och USA (gärna Miami eller NY). Jag gillar lixom väldigt blandade saker. Jag vill både åka till USAs största shoppingcenter (som ligger i Ft Lauderdale(?) om jag inte minns fel) och besöka regnskogen, fast det sista nämna i måttliga mängder. Älskar såna där, läskiga, nattmarknader i Asien och VS i New York lika mycket.

Utöver det så är jag otroligt kräsen. Åker helst inte till samma ställe två ggr, förutom GC (som inte betyder Good Charlott utan Gran Canaria) som man får "stå ut med" på höstloven. Skäll inte på mej, jag är en smula bortskämd. Sedan kommer jag nog aldrig återvända till Portugal efter att har varit där för mycket när jag var liten. Det är vackert där men tråkigt. Jag har inte varit i Paris, Rom, Madrid eller Berlin - men jag kan nog kalla mig ganska berest i alla fall.

Närmast ligger givetvis Hua Hin, Thailand. Har aldrig varit där men Bang Kok och Phuket hanns med när jag var lite yngre än vad jag är nu. Sedan hoppas jag på mitt förslag att åka till Frankrike och vara i Paris tre dagar sedan bilar man ner till rivieran i typ en vecka. Sedan vill jag givetvis klämma in Spanien med pumpkin och en vecka på Gotland. Haha, Sverige är fint på sommaren! :D Sedan i öst väntar förhoppningsvis (inte?) Gran Canaria. Asien säger jag bara. LOVE

Puss baby!
/S.

The Breakfast Club

Varit hemma i dag. Gjorde inte så mycket förutom att se på film. Såg The Breakfast Club. En sjukt bra film, filmatiserad år 1985 tror jag, som handlar om fem ungdomar som hamnar i lördags-kvarsittning från 07 till 16. Där ska de skriva en uppsats om vilka de tror de är. Det är en nördig kille, en "värsting" kille, en sport kille, en populär tjej(rikemansbarn) och en freak tjej. I början av dagen vet de inte ens vad de heter men sedan vet de allt om varandra. Rekommenderas verkligen! Fast var beredd på att gråta som fan. Haha, jag gråter inte för minsta lilla men denna och the Notebook tar verkligen kål på mej.

Jag kanske ser om den redan i kväll.

SE SE SE!
/S.

Sicko

Jag fattar inte vad som är med mej. Nu missade jag mormors 75års firande pga att jag har blivit sjuk. Och då menar jag inte lite risig utan 39 graders feber, vilket är högt om man ser till min normal temp som är typ 36.5 eller nått. Tänkte bara skriva varför jag inte har bloggat.

Min slutsatts. eller det jag vill komma fram till, är att jag alltid blir sjuk när något kul ska hända.. Exempel? Nyår, Kanarieöarna och nu.. PALLA

Puss.
/S(icko)

Jag har fotat.. MIG SJÄLV!

Jag vill upplysa alla om att jag har valt att lägga upp skarpa bilder inte snygga. Så ha lite överseende. Har en dålig kamera och min WakeUpLight. Den funkade sjukt bra och gav ett mjukt ljus.

 Gillar att den är bred, nej jag är inte naken.
 Jag älskar den här inställningen på min kamera, det är någon inställning för text och sen solaris eller något. Gillar rosen, lite för ljust dock.
Den bästa bilden tycker jag, rosknoppen satt bra och det ser lixom lite glamoröst ut? Åhh, vad jag vill ha långt hår. Älskar färgerna när de är så starka och när fokusen ligger på det närmsta ögat blir det bra.

Vad tycker Du? Copyright på alla, off course..
Kyss.
/S.

Varför ska jag få komma?

Till: RightNow

En modemiddag är verkligen något jag skulle vilja vara med om. Efter att två år av mitt liv begravts av cancer så behöver jag glamour. Att tappa håret, gå upp i vikt, bli svag och byta ut mat mot piller är inte direkt en tonårstjejs största dröm. Jag har hittat min passion i mode, fastän jag inte bloggar om det så ligger det mej varmt om hjärtat. Att en gång i månaden byta ut cellgifter och provsvar mot Elle och Glamour gjorde min vardag lättare. Den här modemiddagen skulle bli som ett avslut för mig. Hoppas du kan hjälpa mig på vägen till mentalt tillfrisknande.
 
Mvh Sofia.


Taggad på Thailand

Jag vill bara säga att jag har varit en mycket duktig flicka today. :J Jag vill dessutom skriva av mej men det kan jag inte göra här. Nej, nej, nej! I kväll ska jag vara hemma och chilla typ. Dessutom är jag sjukt glad bara för att, lixom.

Men jag har varit duktig som fan för att jag tog Twinrix i dag. Ni veeet... Hepatit A+B inför Thailand. Dessutom måste jag dricka någon äcklig medicin/vaccin-sak mot turist-diarée (stava?). Bläsch. Den är riktigt vidrig, tog nämligen den innan Malaysia. Jag har inte fobi men ni som känner lilla Olivia vet att hon har det, för sprutor. Typ allvarlig också, hon skakade i väntrummet när det var jag, Anna och mamma som tog. Den gjorde inte ont, värkte bara lite i armen efteråt. Jag gick till Sturehälsan Allvaccination eller nått sånt, de är super trevliga och duktiga där! image154

Sov hos Olivia i går. Vi kände att vi inte ville vara själva på alla hjärtans dag. Så vi åt chokladfondue, som är gott för alla som missat det. Vi såg Criminal Minds och jag vill bara tipsa om Livräddarna där det finns världens HUNK. Nisse heter han, han är typ värsta bossen och är snygg + en het röst. Därför ska man kolla på den skiten. Lite entertainment på torsdagar, då det alltid lyckas bli programtorka.. Haha.

Kyss.
/S.

  

Så här på alla hjärtans dag...

Käre John
Jag vet inte hur jag ska säga det här, vår affär är död.
Jag tror jag förstod det när jag bytte tennisskor i din campingbil och jag såg dig slita kläderna av min Carl Larsson-samling.
Jag är säker på att du är köldskadad nog att förstå att jag tänder på sopåkare.
Jag skickar tillbaka dina gamla lottokuponger
 men jag behåller din fjärilssamling som ett minne.
Du ska veta att jag mår illa när jag tänker på ett passionerat intresse för möss om att hata Föllinge.
Med vänlig hälsning Sofia.

Byt ut siffrorna mot svaret du får på motsvarande frågenummer.
Till slut har du ett färdigt avskedsbrev till din partner!

Käre - din partners namn. Är du singel, skriv John-
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___.
Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___, och jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska veta att jag ___10___ ___11___.
___12___, -ditt namn-

1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?

Blå - vår romans är slut
Röd - vår affär är död
Vit - jag ska gå i kloster
Svart - jag avskyr dig
Grön - våra horoskop passar inte ihop
Grå - du är ett pervo
Gul - jag går på gatan
Rosa - dina näsborrar är en förolämpning
Brun - maffian är ute efter dig
Ingen tröja - du är en nolla
Annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari - den där natten
Februari - i fjol
Mars - när vi badade nakna
April - när jag trippade på sesamfrön
Maj - senaste första maj
Juni - när du satte bojor på mig
Juli - när jag kräktes
Augusti - när jag såg det krympta huvudet
September - när din dvärg bet mig
Oktober - när jag reciterade "Tomten"
November - när jag bytte tennisskor
December - när din fårhund löpte amok

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos - i din lya
Pizza - i din campingbil
Pasta - utanför Säffle
Hamburgare - under bussen
Sallad - medan du åt enchiladas
Kyckling - i din garderob
Kebab - med Knutby-pastorn
Fisk - i kvinnokläder
Mackor - på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne - på mentalsjukhuset
Korv - i trans
Annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul - stöta på
Röd - förolämpa
Svart - ignorera
Blå - knocka
Lila - hälla sirap på
Vit - karva dina initialer i
Grå - slita kläderna av
Brun - sätta blodiglar på
Orange - snöpa
Rosa - slita tupén av
Barfota - sitta på
Annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart - min bästa vän
Vit - min far
Grå - Carl Bildt
Brun - min pruttkudde
Lila - min senapsufflé
Röd - Björne
Blå - min avocadoplanta
Gul - min brevvän i Ghana
Orange - min Carl Larsson-samling
Rosa - Djurgårdens förstakedja
Inga - min Ingvar Carlsson-staty
Annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - skamsen
Lost - påtänd
House - feg
Simpsons - ärrad
Aktuellt - mongolisk
Idol - masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - köldskadad

7. HUMÖR JUST NU?
Glad - hur dåligt jag mått
Ledsen - hur trist du är
Uttråkad - att din Honda suger
Arg - att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad - att jag har bytt kön
Uppspelt - att det inte finns någon lösning för
Nervös - Mellanöstern
Orolig - att vi är kusiner
Apatisk - att Jultomten inte finns
Skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen - att jag tänder på sopåkare
Överlycklig - att jag är en klon
Annat - att Äntligen Hemma är botten


8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit - din ring
Gul - dina kärleksbrev
Röd - din Darth Vader-poster
Svart - din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön - bilderna av Halmstad
Orange - dina löständer
Brun - din adressbok
Grå - våra matchande Snobben-haklappar
Lila - dina gamla lottokuponger
Rosa - de avklippta tånaglarna
Annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - min oskuld
G/H - din granne Magnus
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - din mamma
Q/R - mitt förstånd
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10. SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - alltid ska försöka glömma
G/H - ska upplysa skatteverket om
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L - aldrig öppet hånat
M/N - spelar in en film om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - berättade i bikten om
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten - vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk - ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider - c
Juice - Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten - pinsamma utslag
Oboy - aubergine-fetishism
Whisky - att sabba andra världskriget
Annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand - Varma hälsningar
USA - Med vänlig hälsning
England - I smärta
Spanien - Gå och dränk dig
Kina - Äcklade hälsningar
Tyskland - Med lättnad
Japan - Stick å brinn
Grekland - Din eviga fiende
Australien - Hälsa din groda Leonard
Egypten - Stick nu
Frankrike - Lycka till på permissionen
Annat - Hälsa din läskiga familj

Ha så roligt!
xoxo.
/S.

Fönstret är härmed öppet!

Jag har blivit ruskigt dålig på att blogga men det är nog bara föra tt det har varit så jävla mycket i skolan nu. Jag måste sluta svära, som mamma säger - hon vet nog bäst. Haha, hoppas hon läste det där. Då slipper jag kanske plocka ur diskmaskinen på en vecka eller nått. :/

Jag har inte gjort något major den här veckan, säger vi. Hade dock en jätte-stor inlämning i geografi i veckan som jag hoppas få VG på, har lagt ner ganska mycket på den såå.. Jaja. Enough about that. Jag har planerat en liten sleepover med O imorn, alla hjärtans dag, vill inte sitta hemma och glo lixom. Vi börjar ändå typ elva så det är chill. Hoppas jag får se flickorna snart, ni kan väll kommentera om ni läser. Vilket är bäst för er om ni gör...

Sedan vill jag bara säga att jag äääälskar sommarstan. Så mycket soool och fågelkvitter. Jag vill ha vår nu, så det så. Fast jag har fönstret öppet och har linne så den kanske är på g. Det blev ett sjuk fult intlägg men det är min blogg och jag bestämmer så. MAHA.

xoxo.
gossip girl /S.

Den dikten vill man ha på väggen! x)



"Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka. När du fnissar som en liten flicka.

När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountin high.

När all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen.

När man bara dra replik för att slippa krångla, "min pappa är rik, vill du hångla?".

Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut.

Det har egentligen inte hit och göra, det e bara en grej man kan göra.

När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.

När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.

Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv. Våga chansa och se hur det går. Va e fegt, vad e mod?

What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no more!"

Av: Björn Gustafsson

Jag stal den Maria..
xoxo.
/S.

Jason Mraz - I'm Yours



/S.

Min chicklit inköpslista!

Jag önskar mej fyra böcker för närvarande, känns jätte-bra att läsa framför tvn. Men någon av dessa böcker ska/får inte köpas förens precis innan Thailnad eftersom jag är en riktig "bokmal".

Jag ska köpa:
1. Gossip Girl,
lev livet här och nu. Jag är sjukt stolt att jag är på den sjätte boken. Maha, jag vet vad som händer! 109:- per pocket - värd varenda krona.
2. En shopaholic i New York verkar vara sjukt bra, men jag vet inte om den är efter eller före en shopaholic säger ja?! Snälla hjälp! :O 65:- per pocket
3. När jag läst alla GG böckerna, troligtvis någon gång i sommar ska jag direkt köpa The It-girl, en asball fortsättning med Jenny Humphrey i huvudrollen. Det finns sex böcker till i it-girl serien men det var bara den första jag såg i dag på pocketshop. Fast jag blir ändå lite osäker eftersom att sådana här böcker känns som ett sista försök att utnyttja något för pengarnas skull. Men men! 109 (?) :- per pocket

Pocket kostar nästan ingenting!

I stället för att göra en attgöralista..

Jag har komponerat en egen lista. Sno den om ni vill men hänvisa hit! En veckogrej kanske?

Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Skriva klart geografin, ta sprutan för thailand, spara pengar tills dess och vakta jossan.
Färg på strumporna: Ljusblå
Utan att se efter, gissa vad klockan är: 18.37, den var 19.01
Vad köpte du senast: Jag köpte tre liter mjölk och två mannafruttis.

Lite udda men det är jag
/S.

Parrrtey



kyssar (?)
/S.

Tidsfördriv

Namn: Sofia (Linnéa) Thorstensson
Födelsedag: 7 November
Hemstad: Stockholm (Född i Danderyd bor på Ekerö)
Ögonfärg: Grönblåbrungrågula..?
Hårfärg: Mörkbrunt, au natural
Stjärntecken: Skorpion
Skostorlek: 38-39
Längd: 177 cm.
Är dina föräldrar skilda? Nej :)
Skor i dag: Shepher, uggs-liknande
Mål för året: Bli lite hälsosammare, plugga mer osv.
Det första du tänker på när du vaknar: "Nu ska jag bara lyssna på nyheterna en liten stund.."
Piercings: Hål i öronen?
Tatueringar: Nää.. Inga planer på det heller.
Vad vill du bli när du blir gammal? Framgångsrik jävel. Snygg kanske? Gärna väldigt lycklig.
Drömjobbet: Något där det ingår mycket resor och inom modesektorn fast kanske lixom mer kontorsgrej intedesigner.
Favoritmat: Pasta, stark mat, pannkakstårta.
Sport: Power walk..?
Glass: Rocky road.
Godis: Naturgodis, fastän det är fetare än riktigt godis.
Låt: Hmm.. Allt från Disney får mej alltid på gott humör, men jag har en liten samling när det kommer till partyhumör.
Helgdag: Fredag, då har man allt kvar.
Årstid: Sommar, man slipper alla feta jackor och äckliga isfläckar.


Senast du...
Skrattade? Ficka med O.
Grät? Haha, skrattade så jag grät - för inte så länge sedan? :S
Kollade på film? Juno i måndags.
Drog ett skämt? Säkert i dag
Sjöng en sång? Visslade GG soundtracket i brommahallarna :D

Just nu...
Vad ser man utanför ditt fönster? Rullgardinerna är neddragna.. Annars bara mörker.
Lyssnar du på musik nu? Satc..
Vad har du på dig? Långkalsonger och en brun babydoll.

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? Näääää..!
Rökt? Nej.  Aldrig - 20 000 när man är 20 är definitivt värt det.
Shoppat? Senast? I dag - ett gloss, örhägnen och en ögonfransböjare.
Bakat? Köket är inte min grej..
Motionerat? Borde.
Solat? Nää.. Min färg
från gc är kvar.. Tro det eller ej!
Pussats med någon? Nä-ä :(
Pratat i telefonen mera än i 60min? Haha, you bet.

xoxo. - snod från louise.
/S.