STS info OCH grönan!

Jag fick alltså gå på både grönan och sts mötet. Hon som hade mötet var lite tjatig men ganska rolig fast långsam och tråkig plus att hon gick över tiden! :/ Sedan fick jag skjuts till grönan fast man kunde inte åka ända fram för det var någon slags spärr... Vi åkte inte Kvasten eftersom att kön var 140 mil lång.. :/ JAg "vann" ett mojsigt ägg och så fick jag en lite ko av olivia, tack raring. Ska till olive på valborg efter födelsedagsmiddag. Nästa vecka ska vi ha jätteroligt. Hoppas alla tjejerna kan, mest Hanna.. :/ Du är aldrig med raring! Och vi är på G!! :D På lördagen är det sova över sak med hutt XD

/S.

Reporting from KL, Malaysia - day 3 & 4

HEJ ALLIHOPA!
I går försökte jag förgäves komma in på blogg.se men datorn eller internet (vet inte vilket) ville inte riktigt! :( Blev ganska tvär angående detta men jag ska skriva för både i dag och igår! :)

I går var vi uppe i världens tredje högsta teve-torn. Inte säker men nått sånt var det! Det hette Menara KL och var jätte-högt. Superhäftig utsikt! Vi gick fram och tillbaka, ungefär en km åt båda hållen. Det var skit-jobbigt, med den värmen och fuktigheten! Men pappa ville tydligen inte ta en sex kronors taxi utan han vill GÅ! GAH, jobbigt. Efter det lånade jag två filmer "A Cinderella Story" och "Catch me if you can", har redan sett båda men de var dom som verkade  bra... :P

HITTADE DETTA INLÄGG PRECIS SOM SPARAT UTKAST!

Mega shopping!

Fredag, underbara fredag! I dag har det varit en helt ok dag. En lektion, matte, och sedan fick man arbeta på sitt natur arbete men jag var klar så jag fick gå. Åkte till kungshallarna med O och åt mat. Sedan gick vi runt och handlade tre leggings var (ta 3 betala för 2 ^^) och jag köpte en rosa tjocktröja från SVEA, 695 :-. Sedan åkte jag till min sjukgymnast, hon var lite försenad så jag blev klar 1415 i ställtet för 1400. Då åkte jag till t-centralen och bestämde mig för att titta lite mer och försöka handla lite kläder. Jag gick till Åhléns och köpte ett par Levis för 699 :- på rean. Kom på att jag borde köpa en reseladdare till min iPod så jag gjorde det (149 :-). Alldeles runt hörnet låg Axelssons (världens tant affär, jag veeeeeet). Köpte en tunn, vit och luftig tunuika för 99 :- och en superfin röd/vit randig klänning, lite sjömans stil, för 299 :-! Sedan åkte jag hem, puh det var varmt och tröttsamt i stan.

/S. 

Inget gratis Gröna Lund.

Nehepp. Nu kan jag inte gå på grönan på lördag eftersom att det är info-möte för STS språkresor och mamma kan inte på onsdag på Östra Real och hon ville inte gå själv så jag måste följa med. Vill verkligen inte verka oförskämd men jag blev ju inte lite sur när hon ska hålla på och ge mej dåligt samvete och sedan säga "men du bestämer själv!". Får jag fråga HUR?! hur kan man säga jag går på grönan när mamma säger att det känns ju lite konstigt att jag ska gå själv på lördag och du går med olivia på onsdagen. GAH! Bli på tvären när mamma håller på så här. Så jag har nu varit en duktig flicka och sagt till olive att jag inte kan får hoppas att hon nte blir sur för jag orkar inte det.

Nu håller jag iaf på att skriva på mitt barncancer-arbete. Så kul! Har skrivit klart om lymfom (jag har själv haft Hodgkins) och neuroblastom (nervcancer, typ) precis. Det är intressant och
barncancerfonden.se är en jätte-bra sajt!

/S.

Jag vill vara barfota i mina ballerinas!

Jag lääääängtar tills vi kan få tillbaka vårt fina solsken och varma vindar. Vill kunna gå barfota i mina skor! :) Det är målet just nu. Barfota i skorna. Jag har kommit på hur jag ska sluta småäta (allt från godis till nudlar), om man utmanar sig sj så känner man sej jätte-duktig när man klarat att inte smälla i sig en kaka eller vad man nu blivit sugen på. Mitt mål är inte att bli supermodellsmal utan att få en bättre hälsa om man går ner lite grann är det bara bra.

Nu måste jag fortsätta på mitt arbete om Barncancer, så grymt intressant. Fast först ska jag kolla klart på GA, min favvis serie just nu.

/S.

Doktorn i dag

I dag så var jag "akut" hos doktorn, ringde i går - tid i dag. Gjorde biopsi på en grej i armhålan, de trodde att de var bröstvävnad som många kvinnor har i armhålan men de ville ta ett prov iaf. Själva nålen gjorde inte särskilt ont men efteråt när doktorerna skulle stoppa blödningen så tryckte den ena jättehårt med en bomullstuss och DET gjorde ont. Missade HELA skoldagen... Suck, det är rätt jobbigt. Men, men. Det får lösa sej senare.

Sista lektionen var redan påbörjad när jag hade tänkt att komma, efter att jag ätit lunch vilket jag inte gjort då... Så jag våldgästade min kära farmor och farfar och fick mackor och Oboy :) Då blev jag lite glad, extra glad blev jag när jag fick två Magnecyl mot smärtan i armhålan, eller axill som det heter på "doktors-språk". Senare har jag pianolektion, vilken jag och Emilie (tjejen jag spelar piano med) har kommit överens att båda var TVUGNA att komma i dag eftersom det ska komma en gubbe och titta hur det är att inte ha privatlektioner för piano, utan fler som spelar på en lektion eftersom att de ska börja med det där han nu kom i från!

Kram
/S.

Solen skiner och alla är glada!

I dag ska jag åka in till stan med Olivia äta lunch och gå runt och kika lite. Det kommer bli kul att ta igen  lite :)
Malaysia var UNDERBART, och så fick jag en gratis solbränna på köpet - kan det bli bättre? Svart är: Nopie.

Men en sak var ju lite snopen, jag var ju på G och skulle liksom blogga varje dag. Men efter de två första dagarna började internet mot Sverige (eller allt förutom MSN) krångla. Om man kom in på något så kunde man lixom inte klicka sej vidare.. Men jag lånade tonvis med filmer på eftermiddagarna (man kan inte gå ut om man inte vill åka forsränning på trottoaren förstås) och tog mycket dricka eftersom att vi fick gratis. Sista dagen regnade det så mycket att vi ringde Room Service och beställde pizza på rummet - mys! :)

Skriver kanske mer lite senare, puss.

/S.

Reporting from KL, Malaysia - day 2

HEJ ALLIHOPA
I går åt jag den godaste pasta jag någonsin ätit. Det var basilika-tomat-kyckling, super-mums. Idag har jag dock ätit en hamburgare till lunch men det var bara en liten detalj. På morgonen var jag så himlans trött att jag inte hann till frukosten (mest för att jag var trött och inte orkade). Det var dumt gjort eftersom att jag blev superhungrig och åt mycket på lunchen och mådde lite illa men det gick bra. Ikväll ska vi till en nattmarknad i China Town. Det finns en gata som heter Petaling Street och den stängs av mellan 18 och 22 för att man ska kunna shoppa på den STORA marknaden.

I dag har jag också lämnat tillbaka Mean Girls, som jag lånade i går (gratis ^^) och har sett två ggr, eftersom jag inte ska sitta inne och kolla på film - det är ju semester!! :P Vi har, typ för en timme sen, fikat lite grann på "Tea Time" (gratis ^^). Jag smakade en mini bakelse, kinesisk style. Det var någon slags fruktgelé. YSCH! Inte gott. Min favorit är en bakelse med kex botten, sedan vaniljmojs (typ det där gula i wienerbröd) med oversized smultron på toppen! MUMS!

/S. Nu är klockan 17:21 

Reporting from KL, Malaysia - day 1

HEJ ALLIHOPA!
Äntligen framme i Malaysia, efter 11 timmars flygresa i Business Class (pappa överaskade mej ^^). På flygresan såg jag The Holiday, 2 Grey´s Anatomy avsnitt och Eragon. Sedan sov jag resten av tiden. Dom kom hela tiden och frågade om man ville ha dricka eller "snacks". 

När vi kom fram (här var klockan ungefär åtta) så gick vi och la oss, nu har vi först gått och fikat med "Afternoon Tea". Massor av små söta bakelser, snittar och fräsch frukt! Sedan så har vi varit på ett köp center som inte ligger särskilt långt bort. Där fanns Hermes, CK, Chanel, Gucci, Tiffanys, Armani och  ett Louis Vuitton Coming soon. Sedan gick vi och handlade vatten och lite smågodis. 

Nu är vi hemma på hotellet och vi bor på 25 det finns 28 tror jag! :) Förutom gratis läsk, kaffe etc. så finns det massor av andra finesser! Till ex.  DVD movies on loan for your viewing pleasure! Ska nog låna en i kväll! :)

/S. Nu är klockan 17:20 

Klar med bokrecensionen!

Gu va skööönt! Jag är klar med min recension av "I taket lyser stjärnorna" av Johanna Thydell. Den är jätte-bra och min recension blev också bra :P Hoppas på MVG. Vill verkligen få upp mitt betyg i Svenska, blev superpeppad efter MVGt på min krönika om mod. Så nu ska jag köra på ordentligt, fast jag ska klara mig igenom den här pjäsen iaf! x) Undrar om det blir någon egentligen, jag menar en BRA pjäs iaf.. :P



I dag köpte jag första boken i gossip girl serien, den heter just "gossip girl". Nu har jag den första, den andra (gossip girl - ni vet att ni älskar mig) och den fjärde (gossip girl - för det är jag värd). Ska köpa den tredje som jag tror heter gossip girl - allt och lite till, eller jag vet att den heter det :D

Måste verkligen packa nu, bläsch >P HATAR det. Ysch... Men malaysia på fredag så nu gäller det, nu när jag har tid. Maria får kort ingen annan som vill ha?! :O

/S.  

Så mycket att berätta!

Har inte bloggat på ett tag, tänkt göra det men det har lixom aldrig blivit av. Iaf så tränade jag och olivia i går. Körde tio min aerobic-cykling. KUL! Och så sprang jag i en kvart. Det var super-roligt. ^^

På fredag ska jag ju åka till Malaysia. Jag måste packa, något som jag verkligen inte gillar att göra. Jag vet inte varför jag bara ogillar det. På torsdag ska jag dessutom hålla en idrottslektion, fixa tid för vaccination hos vetten och så dagen innan har jag ultraljud och läkar-samtal. Nej, jag är för tusan nte gravid! XD

Just nu är jag så grymt sugen på en Friis-väska. Ska köpa den snart. I maj typ eftersom att jag inte har pengar just nu! Den heter Retro Crown bag och finns på friis affären, souk!

Kommer faktsikt inte på mer!
/S.