On your request

Bilder!!!



1. Jag i min nya fluffiga esmeralda topp från H&M vid beachen!

2. Pappa ser lite ivrig ut!

3. Mamma i svartvitt vid poolen.

4. Maha, Starbucks brevid hotellet, en frappe om dagen! ;D

Puss på er, darlings! (klockan är 23:40 och jag har nu offrat sju minuter för bloggens skull)

Ni har fått vykort

Hej babies! ;D

Har fått lite internet att dela med Anna. Tackar lilla pappa. Har redan blivit ganska brun, bra väder än så länge. Har haft det jobbigt när jag ska sova, supersvårt att ställa om mig. Har precis kommit hem i från en sen lunch (klockan är 16.10), åt lite pizza. Och vad gör vi på dagarna? Solar, badar, går på stan, kollar teve, läser och kollar massor av satc.

Finns inget spännande att rapportera förutom att det som sagt bättre väder än vi tror och just nu ser det faktiskt ut som att det ska komma en liten skur!

"Soliga hälsningar" Sofia!!

Landat i Thailand

Har ar klockan 15.05 och vart flyg gar inte forens klockan halv sju om jag minns ratt. Chillar i den lilla, men helt okej, inrikesloungen. Den ar liten men mysig, och nu ar allting bara sa drygt. Det forsta jag gjorde pa planet var att gora mig i ordnig for att sova men nar jag sag att de hade Horton hears a Who! sa kunde jag inte motsta. Sag den och sen somnade jag, sov jattebra och sen blev det turbulens och jag madde lite illa men nar det slutade sa blev det bra igen. Jag och Anna hatar verkligen nar de ska packa pa en en massa mat. Blesch!

Efter landning med Thai Airways sa ar det bara nagon halvtimmes biltur till hotellet. Antar att jag tappat ganska manga lasare nu men men. Skriver mest for typ vannerna!

Kyssar honeys! =D (gor aldrig sanna dar (=) smileysar men det har tangentbordet ar valdigt annorlunda nar det galler tecken)



 


Cøpenhagen airport

På køpenhamns flygplats nu, anslutande planet till BKK går inte førens 22:50. Så nu sitter jag och syster hær och førsøker få tiden att gå. Flyget hit gick supersmidigt! Vi satt i ekonomi plus och det var super bra. Absolut vørt de extra slantarna. Vældigt trevlig personal måste jag få tillægga, det var ganska glada att det satt några trevliga "ungdomar" dær i stællet før alla tysta/trumpna(?) business-mæn/kvinnor.

Vi kommer inte komma fram førens om ganska lång tid. Nu væntar vi på vårt 13-timmars flyg till bangkok som sagt. Dær efter måste vi vænta i typ 4 timmar på ænnu ett anslutande flyg ner till Krabi och det kommer ta cirka 1,5 timmar. Alltså kommer det ta vældigt lång tid och det kommer vara en aning segt. Glad att jag har CHIC(køpte i sista sek på pressbyrån! helt ok tidning, værd en tia), en shopaholic sæger ja, gossip girl 7 och en koffein tablett. Vill vara vaken och nogrannt studer sas filmutbud! Hoppas dom bættrat sig sen senaste gången. Tror de fått in vårens filmer nu, eller jag hoppas... 

Surfar runt på lite olika sidor nu, inga mer bloggar tror jag. Man blir en aning trøtt på allt efter ett tag, orkar inte kommentera eftersom att den hær bloggen ær framførallt skapad før mina næra och kæra men jag vil jættegærna få fler læsare utifrån såklart.

Førlåt om det varit jobbigt att læsa men hellre danska bokstæver æn aao.
Kyss!

Fördriver tiden

Kollar på Bring it on 2, har sett den en gång förut och den är ganska patetisk. Men jag har inget annat att göra såå.. Hoppas verkligen det finns något bra att se på planet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva har redan skrivit "woho jag är taggad" och "i kväll ska vi åka till thailand".

Puss!

Innan resan!

Innan någon kommenterar detta inlägg vill jag bara repetera att det här inte är någon wannabe-modeblogg, jag försöker mig bara på det här med resor som ni kanske märker!

Jag flyger alltid bekvämt, men bekvämt behöver inte betyda sunkiga mjukis byxor eller att man ser tråkig ut. Jag flyger nästan alltid i leggings och klänning (eftersom jag inte äger en snygg juicy dress). Dessutpm har jag en tjocktröja på/med mig, och ett par strumpor med mig i handbagaget om jag är barfota i skorna vilket jag är i dag. Jag har piffat till det lite med ett smidigt armband, små örhängen och ett neutrallt och kort (!man vill inte fastna någonstans om man somnar) halsband.






I mitt handbagage finns alltid:

* Mobilen, avslagen eller på flightmode givetvis.
* Plånboken, fast jag lämnar alla onödiga kort och grejer hemma - raida plånkan inan avgång alltså!
* Strumpor.
* Godis, det är ju faktiskt fredag och resegodis från Caramella är det bästa godiset.
* Kameran, fulladdad och tömd.
* iPoden, fulladdad och uppdaterad.
* Böcker, i mitt fall så blir det en shopaholic säger ja och Gossip Girl 7. I stora resväskan ligger Gossip Girl 8.
* Anteckningsblock + penna.
* Alla sladdar till allt och alla laddare till allt, lägg inte det i resväskan svårt att ersätta.
* En keps + solbrillzen, keps är ute men jag ser töntig ut i solhatt så. Hellre fifteen-minutes-off-shame än solsting.
* Smink, men kom ihåg reglerna för vätska. Man får ha en 1-liters-påse, eller i mitt fall en genomskinlig neccessär som jag fått med mig ifrån sas, där i får det finnas saker á 1 dl men inte så att påsen är proppad. Jag sminkar mig inte innan resan, fixar det i slutet av resan eftersom jag vill se fräsch ut - jag har försökt att ignorera det men men. Nu har jag i alla fall börjat färga fransarna innan resor så jag behöver bara lägga på en fuktighetscreme och generöst med läppbalsam. Min favorit kommer från Yves Rocher. 
* Min favorit sovmask i från Malaysian Airlines, den  har jag alltid med mig. Sas har börjat ge ut konstiga typ beige/vita, hur ska man kunna sova då?
* Mina vanliga glasögon + linskoppar med fräsch vätska i. Linskopparna ligger i min "neccessär".
* En pappersfil till naglarna. I fall en går sönder - det är ju så sjukt störande, och man kan ju inte ha en spetsig glasfil eller en nagelsax med sig.

Min lilla mamma tar hand om alla papper, biljetter och pass. Kom i håg att om du har någon medicin som du måste ha med dig se till att ha ett läkar intyg så att inget onödigt händer. Speciellt om du reser till lite känsligare länder som till exempel Usa.

Det tror jag är allt ni behöver veta, hej puss!

Flight-ready

Snart är det dags för min och syrrans nya favvo-program! Supersize vs. Superskinny. Innan dess är det ju sjukhuset och Anna sitter som fastklistrad framför tvn. Precis var det en gubbe med same cancer som jag, woho! Man blir värsta "nöjd" om dom ba: lymfom ;D Haha, lite töntigt men whatev! Fast onkologen är inte min favorit, jag gillar neonatal bäst och anna gillar akuten bäst. De bäbisarna är söta, men med så många slangar - synd om dom!

I dag handlade Anna och jag lite smått. Jag handlade ett SH-nagellack, franskam/brynborste, godis från Caramella! Anna handlade en superfin bikini, som jag satte i hop. I OWN! Men men, imorn så är det som sagt dags. Kommer hem den trettonde och ska jobba den 14e men asien är lätt att ställa om sig i från så det kommer gå bra. Det ska bli askul med semester+jobb+träffa stsfolk (förmodligen!)+semester+jobb igen. Jag är så nöjd! Hoppas verkligen på extrajobb till hösten. 
 
Klar-packad nu. Sjukt skönt, ska bli vrålhärligt imorn när vi lyfter i från Köpenhamn. Hoppas verkligen jag hinner blogga på flygplatsen.

Nu börjar fat vs skinny! Bye.


Blir glad av kommentarerna

i morgon smäller det! Jag åker till thailand, alla info om hotell, städer, länder etc finns här! Jag ska alltså åka till Krabi och Bangkok. I dag ska jag in till stan för ett besök på Caramella för att köpa resegodis (dessutom en liten tripp runt på övriga stan), En tradition som funntis länge mellan mig och min syster! Dessutom som ett litet treat så kommer ni få se min välplanerade rese-outfit och vad jag har i mitt handbagage, som är livs viktigt. Ett litet bildspel i kväll alltså, bloggar nog i morgon på morgonen eftersom att planet inte går förens 19, super bra tid man kommer fram runt lunch - skönt. Lättare att ställa om sig!

Måste fixa headern...

Puss puss puss

WOHO allesammans!!

På fredag gäller det, då åker jag till Thailand (för tredje gången i mitt liv) och det ska bli sjukt kul! Ni får följa med ;D På det första hotellet finns ingen wifi men väl ett datorrum så jag ska göra mitt bästa! På det andra två är det gratis wifi på rummen.

Håll koll på mig.

KÄRLEK!

Min humanaväckarklocka

I bland är det tur att ha Anna, jag beställde väckning av henne i morse 10:00, visserligen kollade hon på tv så det blev 10:05 men iaf. Jag måste verkligen försöka gynna mig själv när det gäller att ställa om sig nu i helgen. MEn någon väckarklocka tänker jag inte använda, det är ju sommar. 

Nu ska jag städa, byta lakan och packa!(läs kolla på vänner!)

Kyss. 


Positiva-dagen

I dag är jag väldigt positiv! Jag ska bara ge komplimanger, alltså om jag till exempel kommenterar en blogg så får man bara komplimanger inga meano bitcho saker. Dagens komplimang: Aimée, sjukt fin frisyr. Flätan gjorde mycket. Jag hade absolut fel!

I morgon måste jag bara färga ögonfransarna. Jag använder Depends ögonfransfärg, jag fick den här gratis en gång och har använt den en gång tidigare och även fast den är märkbrun och inte svart så får jag ett bra resultat. Men det kan bero på att jag har ganska mörka ögonfransar längst in vid kanten. Men det är något jag verkligen rekomenderar eftersom att smink är off limits på beachen eller vid poolen. Ett sista tips bara! Använd inte de där vita grejerna sätt bara på färgningen som en vanlig mascara och låt den sistta i 30 minuter. AKTA ÖGONEN bara!

Fabulouso!


Sötnos

ed westwick white 04

Hittade den här übersöta bilden på Taylor Momsen, Jenny i GG, men sina två valpar på JustJared. GOSH! Jag smälter, valparna passar utmärkt på hennes arm.

Kyss, 4 dagar kvar.

Midsommarafton, några dagar sent

Jag hade tänkt att skriva värsta beskrivningen av vad jag gjorde på midsommarafton men laddningen tar sjukt lång tid så här är den enda bilden som kom fram. Det är jag och stången som min syster och min morfar gjort. Jag vet inte vad jag håller på med egentligen...

Puss.

Sicko

Ok, dagen blev inte som jag planerat. Jag får stanna hemma och kurera mig i stället för att hänge med Aimée, vi ska träffs imorn i stället. Jag har blivit förkyld. Oväntat? NEJ! Jag blir alltid sjuk innan resor, fuck lixom. Skulle egentligen åkt och handlat echinagard(?), fast inte den äckliga med människoansiktet på utan den med blomman - som man köper på konsum typ. Den är underbar men jag måste få tag i den i dag. Sugen på att mysa loss med lite godis och så men jag bor ju hundra mil från affären så jag orkar inte. Dessutom väntar jag att vårdcentralen ska ringa fem i ett, jag msåte få min andra gardasil vaccination. Aja, nu ska jag äta lunch.

Kram med huvudet vänt bort, jag vill ju inte smitta någon!

Sunday morning, rain is falling

Jag har kommit på att jag har världens morgon rutin (på helger och typ lov alltså), jag vaknar nästan alltid halv nio/tio och då väntar jag på Jay Leno, som jag älskar. Under tiden står alltid det där spelprogrammet på femman på så jag ser om den byter, samtidigt brukar jag ofta blogga - om jag är hemma off course. Sen käkar jag frukost och sen är det in på datorn igen antingen sims eller msn för att vara lite social! ;D

Nu råkade jag glida i väg på olika bloggar, hej puss.

Bara shit på tv

Alltså, det är inte bra att skriva sånt där tjafs i bloggen. Ni vet att "i dag ska jag", ööh jag har inte gjort något alls i dag typ. När jag berättat om min dröm och skrivit allt annat grejs så spelade jag sims, fikade med farmor och farfar, spelade sims/kollade tv och nu, efter middagen, sitter jag här. Nu sak jag stoppa in kläder i garderoben och läsa bloggar tror jag.

Imorn träffas Aimée och jag, var? ;D

Hej hallå då.

Jag drömmer alltid så konstiga saker

Ohh! Har sovit riktigt bra i natt, fast jag drömde en hel del och gick upp och städade i sömnen. Jag tror att min hjärna på något sätt fått för sig att mamma var sjukt förbannad på mig och att jag var tvungen att städa och jag blev så frustrerad att jag bara jammade allt i en väska som låg på golvet och försökte göra en fin hög av tidningarna på skrivbordet. Inget vidare resultat faktiskt! ;D Sen drömde jag som sagt mycket men kommer bara i håg vissa flashes. Det var någonting med att en massa människor hade samlats för att tävla på något sätt. Tävlingarna pendlade mellan att äga rum i gymnastiksalen i Tappen (högstadiet) och en blanding av landstället Sörberg & min mormor och morfars trädgård. Sjukt snurrigt, vi skulle sitta ner i lag och vårt lag hamnade jättelångt bort på en parkbänk i ett dike. Vi trodde det var ett skämt/misstag men sen såg vi att det fanns en bricka med fika och en hundring och då blev vi arga för vi ville ju sitta med alla andra. Sen var tydligen en tjej i från min språkresa, Tilda, med och drog en historia om att hon som bestämde platserna hade typ "influerats" av sina gamla släktingar, typ 100 & 1000 år bak i tiden. Då kom Aimée, som också var i mitt lag, och hängde med mig för att klaga och få folk att bära tillbaka våran parkbänk och då skulle vi ta oss ner för ett berg och jag bara hoppade rakt ut (jag tror jag missbedömde avståndet) men klarade mej, fast jag blev yr och Aimée hittade värsta vägen ner och kom till mig utan en skråma. Sen så var det en massa tjafs som jag inte kommer i håg och då ringde telefonen så jag vaknade, det var ungefär klockan tio. Ganska ok. Fast om man tänker att Olivia har hunnit ner till Spanien innan jag ens vaknat så blir det mindre ok. Jaja, what to do?

Min dag består av sims, för nörden inom mig, och städning/tvättning/packning, för mamman och städerskan inom mig. Jag kommer vara superensam veckan efter veckan vi kommer hem från thailand så kom och plinga på vettja!
 
Puss hej.

Väl värt pengarna

Jag har precis sett Sex and the City-filmen, på herdeligt vanligt/dödligt vis så klart! Jag säger inget annat än att den var bra, ruskigt bra. Jag älskar hennes assistent! Haha, jag ska inte spoila något så låt mej bara babbla på som vanligt.

Det var lite Hare Krischna (?) ute på gatorna i dag, chokey säger jag bara.. Allt stängt och Olive och jag var tidigare, så oss att sitta och glo på SF i en och en halvtimme. kom fram till att Olive är ashet i sin fabulösa klänning och inte någon gammal kärring som har rakad skalle och vita leggings till, disaster.

Nu ska jag droppa linserna/på med gucci-brillzen, öppna min påse Berry Busters från Malaco och chilla vid teven.

Kyss

4 dagar och 19 timmar sen sist

Okej shit shit shit. Den senaste veckan har jag såsat runt hos mormor, glott på nisse och spelat sims. Jag har inte varit inne på msn en enda gång och stängt av mobilen. Har absolut inte pallat! ;D Sjukt chillad och jag vilar upp mig inför thailand. Lite tråkigt att Sverige sög i går men men, palla bry sig!

Nu ska jag städa Annas och mitt rum, eller gästrummet, här i Brain eller i would be delighted to (Järna) för det ser ut som helvete. Allt gick bra i måndags, gjorde lite ekg och en spirre(som sjukhusfolket kalla spirometri för). Det  sist nämnda var superkul! En omväxling, det var typ flämta - håll andan - andas ut etc etc. Jobbigt, värsta ab-training grejen. Man har som ett cyklop munstycke och en lite klämma för näsan och så mäter den massa andningssaker och hur väll lungorna tar upp syra och sånt. En erfarenhet rikare!

I morgon är det midsommarfirande här hos mormor och morfar, sedan åker anna och jag hem medans nisse-ponken måste stanna för vi åker ju på fredag!! ;D Happy slappy dappy klappy! Otrrrrrroligt spännande alltså. Flyget går 19.00 och då tar det typ 12 -13 h till bangkok, jag vet inte om vi mellan landar men jag gör gärna
ett sådant inlägg igen! Visst resan blir mycket längre men det är mysigt!

Aja, puss ♥

Hit me with your best shot

Hemma nu pallar inte blogga ordentligt. Matchen är ju på! ;D Är med Olive, trött efter i går. Jag är för taggad och jag har pajjat mitt ringfinger! :/

Pyss.

Baby baby

God middag.

Åker in till stan runt sju, ska bli super kul att träffa sts-människorna igen, sover där sen på måndag blir det mormor och morfar där vi firar midsommar. Sen är jag hemma och ser SATC på lördag med raring O, om du kan? Sen är det inte många dagar kvar tills Thailand!

Hej hopp, I'm tagged - fourteen days to go.


Jag kan mina html-koder, you know

Kolla vad jag har fixat och trixat i hop! ;D

Men jag är alltid lite efterbliven

Alltså, jag visste inte att Adam Brody är med i America Pie 2. Säkert inte först med att märka det men i alla fall! ;D Haha, ska nog ladda ner en till i kväll - de är så roliga! Brukar inte garva högt men American Pie får mej att asgarva.



Puss, sötnöt.


Odd-Addicition

Har städat garderoben, gud vad många fina skärp jag har! ;D Hittade dessutom min mycket fräscha och oanvända, två år gamla, Odd Molly kofta. Verkligen min stil, lite expensive hippie meant in a good way. Fixade upp en tröja med ett utav de där skärpen, mycket finare så.

Nu kollar jag Satc tills det är middag och sen tittar jag vidare tills jag somnar, det är grejen med sommarlov. Man kan göra exakt vad man vill och inte bry sig om man är lite trött dagen efter. Imorn ska jag träfa Alice och lit annat sts-folk. Mihi, det ska bli askul.

Nu är det bara 15
dagar kvar! Lyckliga jag.

Kram och hej.

Är du smartare än en femte klassare

God morgon, god morgon - se alla fåglar flyga(?)

Vaknade för en halvtimme sen ungefär. Jag ska inte vara uppe så sent, fuckar upp min dygnsrytm. I alla fall så gillar jag verkligen Jay Leno, det är verkligen min favorit show - det börjar elva och då tittar jag nästan alltid på det typ när det är sommarlovet eller om jag är sjuk. I dag var programledaren i från "Are you smarter than a 5th grader?" där. Såg det programmet några gånger i thailand. Det är nästan lite läskigt att de typ inte kan någonting. Personligen så är jag inte bra på geografi, men jag vet att Budapest är huvudstaden i Ungern och att Frankrike är ett land.


Håll med om att ungen är sjukt mycket ballare än den lilla redneck blondinen som ska svara! ;D

Puss.

Natti natti

Alltså.. WTF?! Avsnitt 16 - All about my brother är asbra och avslöjande men GG har redan spårat ut? Eller vad... Inga spoilers i kommentarerna gracias. Ska sova..

Kyss.

The thin line between Chuck and Nate - och jag kan inte sluta

Åh nej! Vad har jag gjort... Jag ska nu slå på ännu ett GGavsnitt. Det känns inte bra, men va fan jag får ju göra som jag vill och de är faktiskt roliga att se igen, dessutom behöver jag inte bli sorgsen om jag missar nått avsnitt för snart, om jag känner mig själv rätt, har jag nog sett de flesta. Vem mer än jag tycker att Blair och Chuck är ett perfa-par?



xoxo, yet again...

School lies

Nu blir det GG for the hole fucking slant!



xoxo, Gossip Girl.

Final touches

Nu är reseplanerna inför Thailand, 27/6 - 12/7, helst klara! Ska bli urspännande att resa runt. Det jag vet är att vi åker med SAS kockan 19:00 lördagen den 28:e ska blir så j-vla kul och jag svär typ aldrig i bloggen! Längre..

Första hotellet, 27/6 - 2/7.
Vogue Resort & Spa, Krabi. Den här resan handlar mest om att chilla järnet (?) i mysiga Krabi, som ligger i södra Thailand. Med andra ord vila upp sig inför Bangkok! Kommer besöka spa:et x antal gånger.

Andra hotellet, 2/7 - 8/7. Layana Resort, Krabi. Fortsättningen på chillet, gud vad det kommer bli kul alltså.

Tredje hotellet, 8/7 - 12/7. Lebua at State Tower, Bangkok. Okej, har ska jag shoppa upp varenda liten krona/bath jag kan hitta. Jätte-fint hotell där alla rum har utsikt över Chao Phraya river.

Skriver mer om det kommer more info, lillasyster meddelade att det fanns Starbucks på det sista hotellet, JAG DÖR!

hur tror ni det går för blondinbella?! sense the sarcasm.

Puss, tjingeling - jag är glad!

Cleanin' out my closet

Håller just nu på att städa datorn, ska få ihop två användare till en. Har en massa i-landsproblem som jag bara måste ta i tu med. Skönt att jag har en egen dator, annars hade mna väll haft multipala problem med pickade syskon just nu! ;D

Hängde med raring O och sweetie A i dag. Vi vaknade skit tidigt för Aimée skulle till da doc och undersöka sitt wondade knä. Det såg lite läskigt ut men både jag och sweetie höll masken bra, såg proffessionella ut och sjöng lite på det. A hade nog tänkt sig, och överdrivit lite, fel så det var mindre läskigt än vi/hon(?) trott. Fast smärtan var densamma för oss båda!

Faliure i går på kungsan alltså! Man fick ju inte ha med sig något in och alla stog upp, palla folk! Men vi trallade tillbaka till Hanna för att titta, fick med oss lilla Mickis på vägen och det blev en lyckad kväll med mål, spy-hot och Buzz. 

Kindpussar till alla!

Oh my god

Såg precis att blondinbella hade fått ett hatbrott riktat mot sig, jag och Imi försöker komma in på hennes sida men det är förmodligen fler än oss som tänkt samma sak och den vill inte ladda. Så klart att hennes blogg/liv skulle få ett bakslag. Hon kanske skulle varit lite mer beredd! Kanske inte ge sig ut på en så pass offentlig plats... Stackarn!

Tjingeling.

They´re back!



Karisma till 110%. Älska dom!
Puss.

Baby bumps

Det är inte så där super ofta som jag skriver om kändisar och så men alla har ju något som de älskar hos kändisar och för mig är det gravida kändisar, kändisars barn+barnens namn och alla bilder på bebisarna och så. Varje gång det är något litet uppslag (händer bara i de allra blaskigaste tidningarna) om Apple eller Suri så är det alltid så awww! Men jag är ganska kräsen Tori Spellings nya unge Stella Doreen är inte lika attraktiv och intressant som fröken Albas unge, se baby bump här nedan.



Den stora frågan nu är när kommer bilderna på lilla Honor Marie?

Nej, jag är inte besatt!
Tjingeling.

Summer vay-cay

God eftermiddag allesammans!

Våran skolavslutning är så sjukt onödig att det stänker om det. Åkte till skolan med nio bussen för att droppa Nisse, hunden, på Doggis. Vi ska samlas i ett klassrum typ 10:15 och sen ska vi gå till Matteus(?)kyrkan för att höra prästen och sånt grejs. Typ ingen kommer i tid till klassrummet och där ska vi ändå sitta i 45 minuter och inte göra någonting, vi får våra betyg etc hemskickade nästa vecka - skandal! Väl i kyrkan håller typ fyra tjejer i från ettan varsitt tal från retoriken och alla handlar om samma sak (typ oooh vad läskigt det var i början, men nu är det värsta kul att gå till skolan -hyperflås-) och sen sjunger vi sånger och sånt och sen är det slut. Jahapp, det var så värt det! Sen så hade alla i klassen hajpat runt och sagt "åååhh, vad mysigt hela klassen måste göra något ihop i kväll" Men det blev uppdelat som fan och jag ska vara med Olive, Hanna och Aimée i kväll - drar till the kingsgarden och kollar fotboll. Jag är fan inte insatt men jag vet att det är Fredrik Ljungberg som är lagkapten och att vi spelar mot Grekland.

Trevligt att råkas.


Tangent test

skriv ditt namn med lillfingret: sofia
skriv ditt namn med armbågen: sofias
skriv ditt namn med pannan: wfrq
skriv ditt namn med stortån: sofia
skriv ditt namn med näsan: sofiq
skriv ditt namn med örat: sdlogrtfmjq

ÄGDE GANSKA MYYYCKET!
Puss.

Bli inte rädd, det är ingen riktig mustach

Sitter här i våran underbara hängmatta med systerns bärbara, vad är poängen med syskon om inte såna här saker. Jag sitter alltså ute med datorn, helt ok på friluftslivsskalan alltså! I dag har jag planerat att bara chilla men har givetvis gjort en lista med saker som inte är jättetråkiga att göra men som aldrig blir gjorda. Den listan innehåller ord som typ städa, uppdatera och rensa. I morgon är det skolavslutning och jag ska ha på mig min nya favvo-klänning från Indiska - som jag hade på Kalles student. Ska plocka ut några smycken också, alltid lika kul.

På onsdag står foto med
Imi på schemat, hade planerat att uppdatera åker-fotografierna men åkern växer inte så snabbt som vi hade velat. Men jag tror nog jag kanske underskattat åkern och Aimée så något ska nog gå att fixa i hop.

Nu ska jag mysa med lite kex och sjukt god jordgubbssaft, kanske ett dopp i poolen? Sen ska jag in och kolla hur långt min lilla stationära har kommit i Tila Tequila, första säsongen. Bjuder på en extremt fotogenisk bild från min sida..
puss.


Händelserik helg

Den här långhelgen har varit kul och en aning stressig. I torsdags skulle Kalle ta studenten och jag blev ditbjuden av Olive, på både utspring och mottagning. Hann precis till tåget, utspringet var i södertälje, men de var försenade tror jag så vi fick vänta ett tag men det var bra för brännan. Sen så var det mottagning och det är nästan liite för konstigt att jag känner halva hennes släkt jag får ta och försöka hålla mig från alla dessa events som involverar mat och släkt. Sjukt god italiensk buffé. Dagen efter åkte jag hem och badade och åt middag och lite sånt. Sen mötte jag och Olivia Maria och hade trevligt.

Vi sov till typ elva den dagen och sen följde Olive med mig hem och hjälpte mig med As poolparty. Gud vad annolrunda!  Haha. Inte särskilt sleek. Dock är fröken V sleek in the water..

Puss.
/Big S (sofia eller sleek, välj själv)


Hur förlänger jag dem

Ska ta en tidigare buss, orkar inte riktigt med städerskan. Ska droppa Nisse hos F&F och sen ta ut Bosse, sen ska jag möta Olive och vi ska leta klänningar! Roligt, roligt. Ska verkligen försöka hitta godbitarna, inte ge upp så lätt. Sen ska jag förbi på lite annat grejs.

Sen är det bara en en seg bit av veckan kvar. I morgon är det en vanlig skoldag med tre lektioner, en onödigt, en lite halvtråkig och en som vi kanske har. Sen på torsdag så är det ju student grejen.. Haha, jag snyltar! Fredag är jag ju ledig och på lördag är det As poolpartaj! ;D

Puss, så små inlägg nu för tiden.

Got skills too pay the bills


Älskar Cheeky Monkeys! Kolla i alla fall dansen, fast de är jätte charmiga i "eftersnacket".

Haha, puss.

Kan inte sluta läsa

Fick Fashionista i brevlådan i dag, den är helt underbar. Iaf så ska jag shoppa lite imorn med Olive (ledig!!), blev lite halvinbjuden till Kalles student (utspring+mottagning) och jag vill ha någon lite fin klänning. Ska kika in på stora Beyond Retro på söder. Dessutom ska jag kika efter en liten axelremsväska och så ska jag köpa en franskam. Annars får jag väll gå till de vanliga tråkiga affärerna. Förmodligen checkar jag väll Topshop.

Ska läsa ett litet kapitel ur boken "Konsten att shoppa" inför imorgon! Haha, nu ska jag inspireras.

Puss.


Kort inlägg

Lite stressad men jag slänger in ett liiitet inlägg innan bussen går, ska träffa alice i stan - fika lite, prata lite helt enkelt. Ska bli jätteroligt att träffa någon som man inte sett på ett halvår! :P Hade super kul i går med darling O och SATC! :D Slänger in en webcam bild, eftersom jag sitter med syrrans bärbara - tycker det är för lite bilder i min blogg!

den ville inte och jag måste gå!

Puss!