Joggingen har glömts bort!



Hmm.. Inget vidare det här va? Jag har glömt min nya friska livstil! I dag skulle jag joggat men jävlar vad trött jag är..  Kom på det nu :| Så jag ska jogga på tisdag iaf.. Ska hem til farmor och farfar efter magnetkameran imorn eftersom den slutar så rackarns sent så jag kan inte jogga då... Den börjar halv nie och slutar tidigast tio. Men, men. Det är smällar man får ta.. Fast jag gillar inte att ta skolfoto som vi har på tisdagen.. :/ Crap, har valt en röd tröja :) Hoppas det blir fiint!!

Annars så är det inte så mycket kul denna vecka... Liten sovmorgon (09:15) på tisdagen eftersom att estet köret går bort, slutar tidigt (13:20) på onsdagen efter som att JOO estet saken går bort. Annars är det inget särskilt alls. Pluggar väll spanska och ekonomi antar jag. Får jobba på vårt arbete i ekon också :P

Tråkigt inlägg, jag ber om ursäkt.  - Lägg märke till nya kategorin
Hälsa och Livstil
/S.

Shoppat fin fina saker!



Eftermiddagen/Kvällen i går blev riktigt lyckad!
Först gick jag i skolan från åtta till halv fyra.. Det var ganska lugnt så det var helt ok, sedan kom olive in till stan och vi gick runt och shoppade:

Kände mej super duktig för att ha hittat en liten rabattsak i .SE i morse! Det var tre hudprodukter från KAOS på drottninggatan för 100:-. Jag köpte Badsalt, Bodybutter och Bodylotion som egentligen skulle kostat mer än 350:- tillsammans :) Jag är ju så himla torr i huden och på vintern så blir jag nästan frasig!


Sedan gick vi till Åhléns och där köpte jag mina älskade cleansing wipes från Nivea för torr hy.
Den för normal hy är blå! Sen finns det någon med avokado eller nått men den är dyrare så jag
köpte denna. In på Kicks en snabbis för att köpa mavala nagellack (2 för 60:-).



Vi märkte att vi hade tid till att shoppa mer innan vi skulle träffa Mary och Imi så vi åkte till gärdet för att shoppa på ett outlet. Det var lite svårt att hitta och det var ganska litet men Olive köpte en efterlängtad Friis-väska och jag ett par skor, en lite klack för jag kan inte gå med höga tyvärr!




Sedan så möttes vi på Åhléns igen, Olive och jag sprang dock först för att ta ut pengar, sedan gick vi bort till det asiatiska plejset (drottninggatan [bortan för waynes/lagerhaus])... GUD VAD GOTT. Man skulle lixom plocka ihop sin egen mat och jag tog nudlar, cashewnöttter, kyckling, sparris - skiiit gott! Sedan drog vi hem till Mary och flamsade runt xD! Sedan GICK Olive och jag hem till henne.. Det var mörkt och då pratade vi om konstiga saker. För att inte jag ska bli skrämd :D Så snäll är hon! Vi pratade om sjukdomar (feber, spyor m.m.) Grannens rottisar och att man ska äta knäckebröd om något fastnat i halsen etc.. :P

Puss på er i regnet!
/S.

Tråååååkigt...



Vad leder det till? Det blir lista!
En gammal goding igen :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
om det inte var så att jag fortfarande tävlade. Mitt svar brukar
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Lampknapp!!
3. Vad var det senaste du såg på TV?
Hmm.. Sjunde himlen :[
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
20.17, den var 20.05
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Inget, bara datorn.. Och mitt tangentknappande.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Alldeles nyss, ute med NissPiss
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Hmm.. olika diddls :D
8. Vad har du på dig?
Svart linne med vit spets och jeans!
9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?
Nopie
10. När skrattade du senast?
NU! Mamma hade glömt bilen i stan xD Som vanligt...
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Aimées tavlor, en värmegolvstermostat, någon grej med pingla&elefanter och två andra tavlor plus ett sånt där hulahulablom-halsband.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jaa.. Mina revben var bara i vägen när vi skulle kolla min mjälte. :S
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Har inget att göra så den är väll skoj :D
14. Vilken var den senaste film du såg?
 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En bil till pappa, fina presenter till alla som jag tycker ska få nått, en lägenhet i stan, en till hund, skänka till barncancerfonden och någon djurorganisation! :)
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag litar inte på killar, nästan.
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
En godispåse som aldrig tog slut xD
18. Tycker du om att dansa?
Mihi!
19. George Bush?
Donno.
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke: Simon
Flicka: Svea, Junia, Tyra.. :D
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
USA USA USAAA
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Välkommen kära du :)

/S.

OMG OMG OMG OMG!!!!

HUR FAN KUNDE JAG MISSAT ATT GG FINNS SOM SERIE FRÅN TV.

OMFG
. Gossip Girl är så bra så man dör.

/S.

STOR shoppinglust!


Jag vill s-h-o-p-p-a... Vet inte varför jag abstinensar just nu men jag är iaf på jakt efter:

* Ett par vita vantar som matchar min gröna kashmir-halsduk, typ fleece eller nått!
* Ett mörkblått nagelack som komplement till det mörklila (think mavala), då tänkte jag om de iaf har ett mörkblått nagellack kvar på mavala-kampanjen på åhléns så kan jag köpa typ ett svart eller nått också - GREAT!
* Makeup-towels, dry. Från Nivea - jag har ju min åhléns värde grunka och dom kan jag verkligen rekomendera.
* Koft brist. AKUT - seriöst. Ajabaja, man får akta sej för sånt här :/

Det är vad som är "planlagt" är sugen på en adidas tröja till, köpte en sån där med svart och guld (skit fiiin!!) och vill ha en med typ orange/rosa... Finns den kvar? :S Donno. Aja, sen så ska jag rensa ut kläder och gammalt ruttet smink.. Känns som att jag gör det stup i kvarten, rensar asså, fan vad jag sparar massa skit :S 

På sjukhuset i dag så gick det bra, kom en timme för tidigt och fikade med en chokladboll, cola och en Solo G. Maha! Lite guilt-money från mamma betalade detta, så snäll som hon är asså! Sedan satte jag nål när det var noll människor på sjukhuset, creepy. Sedan gick jag till barnröntgen, klarade av en lite vimsig receptionist men sedan gick allt bra. Ultraljudet gick som smort med en tysk läkare. Han var jätte-snäll och drog skämt och skrattade! ;D Sjuksköterskan som var med var också jätte-trevlig. Sedan hann jag inte mer än komma ut från ultraljudet så sa en liten sköterska: "Hej! Sofia?! Bra kom här." Så fick jag göra datortomografin på direkten! Det gick bra och sedan gick jag till Q84 för att dra nålen men icke. :( Där var det lååång väntetid fast då kom glädjeverkstan och underhöll oss, de är så sjukt kul! :D

PUSS!
/S. 


Positiva responser!



På förra inlägget fick jag tre kommentarer av tre helt olika, av mej okända, personer. Det gör mej så peppad när man bara får ett lycka till! Det var också kul att få lite feedback, så därför har jag ändrat färgen och bakgrunden så att det får ett mer lättläsligt intryck! Hoppas fler börjar läsa :) Förra inlägget var ju om min nya vana, joggning! Det gick jätte-bra, trodde dock inte att jag skulle såååå dålig kondis. Sprang med
Nisse och det gick jätte-bra. Trodde inte det skulle funka eftersom jag har iPoden i och inte har samma kontroll men det gick bra! Han sprang lös innan och efter Nibbla (där måste alla hundar vara kopplade). Han hängde på och var aldrig långt efter. Kanske ska tillägga att han är en extremt vältränad hund så jag vet att han pallar! :)  Kondisgrejen är ju efter cancern så man får jobba sig upp igen eftersom jag vet att det är värt det. Jag vill verkligen gå ner, för jag trivs inte så här helt enkelt. Jag tänker inte svälta eller nått, hellre ett långsamt men hållbart resultat en någon dum jojo-bantning.. Hmm. Känns bra detta! Kommer fortsätta att uppdatera min jogging grej här på bloggen. :)

Har som idé att det ska bli riktigt kul tjejmiddag på fredag (utan hanna, fan då!). Restaurang typ, något myspys. Sen drar vi hem till Mary(?) och har kul resten av kvällen. Har inte träffat henne på ages verkligen. Ska bli skit kul! Dessutom är det kul att vi kan träffas flera, alla är så upptagna verkligen hela tiden!

Puss och kram!
/S.

Lite funderingar!



Jag har tänkt på det här med att jag är så sjukt otränad och ganska tjock.. I dag tittade jag mej omkring på skolan och märkte att alla är smala, alla typ halvt mobbade är feta. Jag vill inte ses om en nördig fet tjej med cp garv och afrofrisyr. Kanske en nördig smal tjej bla bla bla..

Jag har försökt gå ner i vikt massor av ggr. Sluta äta frukost (vilket senare bara ledde till problem), gymma (jag ger upp så lätt och pallar inte åka till brommaplan), dra ner på maten (min kropp fick det där "åh-nej-jag-svälter" rycket)... Så nu fanns det inte mycket kvar att göra och jag har tänkt och tänkt. Men i dag kom jag fram till vad jag ska göra. Svaret fanns mitt framför näsan på mej, JOGGING! Herregud mänska tänker ni då, sega jävel. Men nu ska jag verkligen göra mitt bästa för att gå ner lite och få bättre kondis. Jag älskar att springa och det gör man ju för fan utanför huset. SMARTIE. Nu ska jag inte ha så höga krav på mej själv utan chilla lite i början så jag kommer i gång och ha lätt nådda mål varje månad typ. Hoppas på något bättre..

Wish me luck!
/S.

Lugnt, alldeles för lugnt.



Just nu finns det inget ordentligt att göra i skolan, ett förhör där och nått arbete som ska vara klart om en månad men inte mer.. Jag blir alltid nervös om jag ser en tom vecka. Vad fan lixom - vad har jag missat?

I kväll ska jag läsa igenom engelska idioms tills förhöret imorn vilket jag tror går bra eftersom att det brukar göra det. Hade föresten världens läskigaste dröm i natt, det var en man som gömde sej i mitt hur och hoppade fram och tänkte döda mej överallt. Skit äckligt, hade jätte svårt att somna om efter mardrömmen (då var klockan fyra skulle upp sex) men jag somnade iaf en halvtimme senare. Ysch, hata mardrömmar! Det är inte ofta jag drömmer läskigt men när jag väll gör det är det ordentligt. Hrmf. Jobbeet.

Far min lilla lilla lön i dag! :D Weei! Haha, ganska stolt över min prestation.. :) Duktig flicka! Nu ska jag äta lite middag, läsa engelska för att sedan mysa med DH och en stor kopp te! :D

Puss hej!
/S.

Listilicious


Listaaa, trött helt enkelt..

Matvanor:
Bästa maträtt? Jag gillar italienskt :)
Bästa dryck? Jordgubb/Lime-cider
Hat dryck och maträtt? Bubbelvatten & rödbettssoppa.
Bästa alkoholdryck? G-klavs drink! ;D
Använder du smör på smörgås? ett tunt lager
Lösgodis eller färdiga påsar godis? Lösgodis
Favoritglass? Ben&Jerrys Rocky Road.


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
0-5000:- kanske :S
Har du mer skor än kläder? Neje, väskor väskor väskor väskor.
Favoritplagg? Älskar jeans fast annars är det väskor väskor väskor väskor.
Hatplagg? Spandexleggings. Ysch.

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du? Pluggar
Vad vill du bli? Jag vet inte riktigt men jag skulle gärna öppna egen djuraffär.
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Jadå!
Är lönen viktigast? Man måste ju överleva men kanske det räcker utan överflöd om man älskar det man jobbar med!


Boende:
Lägenhet eller hus?
Villa
Framtidsplaner med boende? Jag ska väll flytta hemifrån om jag ska byta och då är min dröm en lägenhet i Vasastan(S:t Eriksplan).
Litet eller jätte stort? Lagom är alltid bäst.
Drömboende? Stor, luftig, mysig lägenhet i Vasastan med högt i tak!
Landet eller mitt i stan? I staaan!
Mysigt eller sterilt? Mysigt men ordning på grejorna...

Lite allt möjligt:
Har du barn?
Nope
Är otrohet okej? INTE.
Älskar du någon? Nej.
Betyder familjen mycket för dig? Absolut.
Är du lojal? Ja!
Tycker du om att dricka dig full? Nej.
Hemmafest eller gå ut på krogen fest?? Hemmafest

Pussss.
/s.


Höstlovs-resa beställd!



Najs, najs, najs och jag som trodde jag skulle bli hemma! :D
Click to view Fullsize ImageClick to view Fullsize ImageClick to view Fullsize ImageClick to view Fullsize Image

Gran Canaria, Playa de Amadores!
Jag är så bortskämd, jag vet.. Haha såg en blekfis på busshållplatsen idag. Tönt.

/S.

Hur tänker dom?



Jag blev "glad" att mitt (feta) brev från KS äntligen kom... Det betyder att jag har fått tid för ultraljud, magnetkamera, datortomografi och läkarmöte. Hmm.. Fast en grej lixom.. Det är ok att har ultra och dator på samma dag (27e)lixom, bra jobbat KS! Men sen så är det det här med magnetkameran. Jag HATAR magnetkamera.. Den tar typ 3 timmar för nu har dom fått för sej att röntga hela jävla kroppen.. FUCK YOU lixom. GAH! Och som "grädde på det jävla moset" så har jag den klockan halv åtta på kvällen?! VAFAN LIXOM?! Den första, vilket är en måndag och ja tack jag vill gärna vara utvilad på tisdagen sen.. Åhh... Blir så arg.. Men jag får väll ta och uppskatta att de på röntgenavdelningen äntligen har fattat att jag inte behöver sätta nål innan magnetkamera eftersom jag inte fått någon som helst kontrast på ett år...  

Jag vet att de gör det här för att jag inte ska få återfall och att magnetkamera är bättre än datortomografi men iaf. :|
Datortomografi går på en halvtimme max och när man får kontrast in i blodet blir man alldeles varm på insidan av låren och i gommen så det känns som att man ska kissa på sig. ASCOOLT. Låter sjukt retard men iaf.. :) Ultraljudet är cp coolt.. T. ex. har jag sett när min ultraljuds doktor squeezade ihop en ven i min hals live! Häftigt..
Doktorsmötet är ju bara för att "diskutera" resultaten av undersökningarna men magnetkameran. YSCH!

/S.

Duktig flicka!



Jag har varit ganska duktig i daaag! :) Jag har pluggat spanska, hjälpt olivia att hitta ett nickname på msn, hämtat Nisse, besökt farfar och farmor, plockat in i diskmaskinen och läst iaf halva svenskan tills imorn (det är 20 sidor om barrock-litteratur - some credit please!) plus att jag informerade min farfar om halsbandet jag vill ha :D

Imorn ska jag städa igen.. Mitt rum blir stökigt på tre röda. Känner fortfarande i halsen och ska nog vara lite försiktig. Iaf så ska jag och O baka prov-muffins til vårt företag. Hade tänkt att bjuda klassen när vi presenterar vår "budget". Skillat? INTE SÅ LITE HELLER. Det ska vara de godaste muffins någon någonsin har smakat.

Hmm.. Vad mer kan jag säga som kan uttråka dej? Hm.. Jag kan skriva att jag har planerat att bränna över mina nerladdningar på cds för de tar sån jävla plats och datorn är sjuktseg.. :S Längtar tills 20e okt! :D

/S. pyss

BTW! Jag läsde hela svenskan och det kändes så sjukt skönt - jag kände mej duktig för en gångs skull. Sååå.. Passade på att utnyttja det och läste lite mer spanska. Älskar att känna mej peppad!

Efva Attling frossa.. [:

Maha.. På jakt efter nya brillz. Mina är slitna (Vouge) och jag har precis sett ett par underbara brillz hos Efva Attling. GOSH alltså.. Jag blir så glad när jag ser dom och hoppas innerligt att jag ser bra ut i dom! :D Detta klaffar perfekt nu när jag ska önska mej Mother Earth i födelsedagspresent, som btw inte är mer än 51 dagar bort. REMEMBER. :)

 NICOLE <3
mother earth
 MOTHER EARTH <3

Något stressig dag i morgon.. :]

Tar bussen 08:52.
Lämnar Nisse på Brommaplan.
Hos Farmor och Farfar runt 09:45.
Ut med Bosse 11:00.
Lunch med mor 12:00.
Utvecklings samtal 13:00 - 13:30.
Träffa O och gå på fotoutsällning på eftermiddagen. :)

over and out! tönt
/S.

Sjuk...

Hmm.. Nu ligger jag här i mammas uuunderbara säng!! Äter kycklingnudlar och snörvlar. Fan att jag också ska bli sjuk.... Lånar iaf Annas dator. SMSA!!

/S.

Beroenden...

Jag är beroende av att vara medlem i saker. Det får mej att känna mej duktig plus att jag älskar att fylla i saker om mig själv. HAHA, egenkär är jag allt. Nyaste grejen som jag är sucker för är Facebook. PINSAMT! JAg och O som skulle bojkotta "skiten". FUCK - nu är det hon och A som är anti i stället. Jag är dessutom med på blogg (som ni ser), PA, barncancerfonden, vovve, youtube etc.. Faan, bläsch. Men det är inte den värsta junkie-grejen.

Dessutom är jag beroende av min väskor (OCH FLER VÄSKOR). Vill bara ha meer lixom :/ Sen så är det ju normala saker som plånkan, ipoden, mobilen, nycklarna, läppglanset, busskortet.. Dessutom av tuggummi/Läkerol.. Hmm.. Undra hur mkt pengar jag spenderar på skiten i månaden? Fuck.. :| MÅSTE SLUTA.
Ska spara i hop till en väska. MAHA. In my dreams..

Kollat runt på mobiler (älskar deet) och fastnat för två..
En Samsung och en Sony Ericsson.. LÖV!
Knapparna sägs ju vara svåra på Samsung mobilen fast jag vet inte om jag vill ha slajd? Samtidigt så är Samsungs så jävla härlig och stor fast jag älskar ju Sony Ericsson?? :S

VS.


hey there delilah
/S.

Sjukt häftig video!!!!

Detta är ett klipp från Englands motsvarighet av Talang 2007. Ingen visste att detta skulle vara så bra.. :)



Han är så sjukt häftig man tror lixom att han ska göra bort sej men näe då. Fan va tuff! BTW, han vann hela skiten.. :D
Puss!!
/S. 

Värsta pepp!

Jag är bara jätte-glad i dag. Vet inte varför kanske för att jag var hemma hos de vars hund jag ska gå ut med.. Bosse (vovven) var jäääätte gullig. Så charmig. Inte en massa cash men det är värt det. Dessutom har jag chans att vara barnvakt i bland och lägenheten ligger 600 m i från min skola - NAJS! 

Föresten har jag nästan slutat med godis. Börjat med torkad frukt och sånt i stället. Låter så jävla nördig men det är sjukt skönt att inte vara "beroende" av godis. Fast läsk, det är en annan femma xD Skit samma, light läsk finns ju inte för inget lixom. Cola Zero är jätte-gott! :)  

Ska gå och duscha nu så här efter min och Nisses powerwalk. Varför har jag inte gjort det tidigare?

Puss.
/S.