Homemade iced latte

Jag sitter just nu och räknar inför mitt avgörande prov som jag har i morgon. Klarar jag inte detta blir det komvux nästa år. Men det är lugnt för även om jag inte klarar det så fixar det ju sig, inte sant? Anyway så kände jag för en stund sedan att jag behövde lite energi.. Funderade lite på att jag faktiskt inte gillar kaffe, bara islatte och då slog det mig! Varför kan jag inte göra en egen islatte? Klart jag kunde. Eftersom vi har en kaffemaskin som gör latte så blev det superenkelt.Cirka 1,5 dl kallt kaffe - ganska starkt.
Lagom mycket is.
Lika mycket mjölk som is.
Sockra efter smak!

Fick lite inspo från arla.se

Voila! Nu har du en smaskig islatte. Nu ska jag återgå till de matematiskastudierna. Puss hej.

HEROESMin skola i ett nötskal! Stockholms Fria Gymnasium, Spei06B vinner poängjakten.

It's all about the hairJag vill klippa mig, typ. Eller i alla fall så vill jag ändra min frisyr, men saken är den att jag passar inte i så mycket. Det ska vara brunt, inte rött, och utan lugg, ser konstig ut med och mitt hår klarar inte det. Jag har ju lockigt hår.. Som jag brukar platta! Men min drömfrisyr är den till vänster. Platt med skarp långlugg. SÅ SNYGGT. Eller långt rött fall. Älska rött hår..  På tjejer! Killar? Not so much. Men jag måste låta mitt hår växa för jag vill inte ha kort. Fast jag vill ha det nu men när jag klippt mig så kommer jag tröttna och ångra mig efter ett tag. Ha!

Drugs and blondes

Bästa pluggmusiken helt enkelt. Klicka här för min söta lilla lista. Ingenting för den konservativa house:aren!

Fresh nails for spring

Klockan åtta på måndagar är verkligen mest hemska/skämmiga tiden i veckan. Vad visar trean och femman (favortikanalerna)? Mommas boys och Färjan 2. Jag skäms och skäms. Så vidrigt pinsamt. Så därför är det tv av och spotify på! Nu ska det skrivas så att tangenterna glöder. Det står Rättskunskap och Internationell Ekonomi på schemat - spännande.

I veckan (tre dagar, är det en vecka?) så kommer jag vara hemma 2 av 3 dagar pga sjukdom/städning på ons. Jag måste köpa lite ljusrosa nagellack och en highlighter. Jag kommer satsa på ett fräscht polish från antingen OPI eller Essie och en lite halv budget sak från Wet n Wild - bra för den slant man ger.

Sedan måste jag införskaffa en present till min mamma som fyller 50 år! Har några små idéer och det blir nog snarare några mindre presenter än en bamse. Jag har typ noll fantasi och tycker bara att det är kul att handla till mina närmaste vänner. Alla andra, som har allt, är så jobbiga att handla till. VIlka problem jag har! Aja, nu var det skolarbete...

Beautiful Letdown

 
Dare you to move - Switchfoot. Visst den är i från 2002 men jag är en sucker för sån här musik.

We need a changeRiktigt bra reklamfilm, Matthew Williamson for H&M.

Sunday afternoon

Jaha.. Jag har verkligen tappat blogglusten. Typ sex inlägg på en månad? Kommer i håg när jag var ung och ambitiös. Då var det flera inlägg om dagen... Men men, nu är jag äldre och sysslar med annat skoj. I veckan så har det varit skiva som var sjukt lyckad - mary var najz. Sedan var det mysmiddag med flickorna och lite grillning i älvnäs. I går så inventerade jag från 10 till halv fem i bokhandeln, det var mindre kul. I dag har det varit kalas för lillasyster som fyller 14 på tisdag, det har jag dessutom kombinerat med ett rejält filosofiplugg som kommer hålla på ända in på småtimmarna. 

Next week så har jag ingen aning. Jag har typ tappat bort min kalender. PANIKEN SPRIDER SIG. Har i alla fall internationell ekonomi redovisning på torsdag, som kommer gå så bra så och filosofiprov i morgon. Något mer? Hoppas inte det. Tror att matten var nästnästa vecka.. Men JAG VET INTE - PANIK. Vart fan är den?