Rom?

Trevligaste kvällen i går, mys med flickorna helt enkelt. En del livliga diskutioner men det är alltid kul! Fick också reda på att alla mina darlings åker bort och jag är ensam i Stockholm. Det är göteborg, skåne, milano och norrköping (?) som står på deras scheman medans mitt schema handlar om jobb. Jobb på bokhandeln och Seb, det sistnämnda känns ganska vuxet.Hoppas väll på att få komma i väg till Rom i typ tre nätter för att hälsa på Hjorth, vill typ försöka få en dag till ledigt.. Det borde gå men om det inte gör det så blir det verkligen bara en weekend! Aja, nu ska jag kolla vidare på någon irak-kriget-film på femman och sen göra en lite manikyr!

GE MIG MERHaha jag vet! Men den är sjukt catchy och jag var tvungen att googla efter 3 reklamen...

I love saleGårdagen och dagens shopping har varit den bästa på länge, jag har varit och tittat på det olika reorna - kände att jag behövde lite mer "kontors"-kläder efter min lilla vistelse på SEB i Rissne, var på ett seminarie för sommarvikarier. Jag har fyndat en beige jacka, en svart kjol, en glansig brun kjol, en marinblå fransklänning, en svart halterneckklänning, en hallonröd sommarklänning och två par strumpbyxor. Sedan handlade jag lite nagellack, en deo, fyra par örhängen och såna där små strumpor man har i ballerinas! Allt för runt tusenlappen.. Jag älskar rea. Verkligen in my heart.


Student 2009

Oj vad mycket som hänt sedan senaste bloggningen. Vädret har blivit groteskt, jag klarade matten och sen har jag tagit studenten! Sedan har alla mina flickor också varit superduktiga och klarat skolan. Nu börjar det här med framtiden.. Vad ska man egentligen hitta på? Jag har blivit sjukt taggad på det här med fashion merchandising. Verkar verkligen kul men än så länge bara på drömstadiet. Haha - tråkigt att behöva skriva att det är så långt mina ambitioner oftast räcker!Nu drömmer jag om en resa till London, någon gång i september/oktober. Vill riktigt shoppa loss på Primark och Topshop, fika på Starbucks och se hela staden. Åhh.. Men men, man måste ju jobba för mödan och på tisdag börjar slutet på mitt sommarlov, om man nu kan kalla det för det. Då ska jag gå på ett seminarie på SEB, ska ju sommarjobba där. Men nästa vecka så börjar jag mitt två veckors inhopp på bokhandeln och på onsdagen åker resten av familjen till Thailand - ensam i tre veckor! Iih! Sen så börjar det lite läskiga jobbet på bank... Den 6 juli! Creapy. Fast under de sex veckorna så har jag ju faktiskt en långweekend på Gotland med Olive. Vilket ska bli mycket trevligt! Sen måste jag i väg någonstans. Prova något nytt typ!