Un peu stupide



Ligger här, dumt sent, och tittar på sex and the city. Jag kommer hata mig själv i morgon men det är bara så sjukt bra. Kan bara se det om och om och om igen. I dag var jag på en "julmarknad", den sög men jag handlade julklappar till morfar, mormor och farmor. Farfars får jag handla en dag, plus alla andras som jag redan listat ut! Nu återgår jag till satc...

Talk



oh brother i can't, i can't get through.

Vi hade avslutning av ledarskapsveckan i dag och då var det så ska det låta och detta intro spelades (man skulle sjunga första raden), man skulle ställa sig upp och sjunga när de stängde av och alla kände ju såklart till låten men alla tänkte Hur fan börjar den? Sen började del 1 sjunga och det var bara massa crap och sedan sjöng en kille i vår del och bara ägde som fan - HAHA, där fick j och co. för deras overconfidence som kan vara en aning störande i bland! ;D

Har fått coldplay på hjärnan nu, palla.
/S.

Top notch



I egenskap av lightlover kan jag ge Apotekarnes Julmust light högsta betyg. En solklar femma i alla fall! Smakar precis som vanligt, riktigt jul. Nu är nog mitt julbord komplett - när jag kan få med en riktigt god lightprodukt, precis som jag vill ha det. Dom måste ha förbättrat den för förut var den inget vidare!

Nattsvart



Ohh.. Nu har jag svarta naglar igen! Så jävla skönt, de ser ju så bra ut och man ser inte mina roadhore-naglar plus att det matchar till allt. I dag har det varit decennier som tema på dagen. Inte alls kul, våran lektion har typ varit roligast hittills - det är vad vi hört i alla fall. I kväll har jag tittat lite tv och dancestädat - ni vet när man har musiken på högsta volym, helst dance och städar medans man sjunger och shakar sin booty! :D Då blir det kul att städa! En liten tråksak är att jag har åkt på en förkylning, snorig och allt sånt plus lite ont i bihålerna men annars ok. Måste ladda upp med vattenflaska, halstablett och ipren tills morgondagen.

Puss♥

Pull my hair



Har varit seg dag i dag, fotade lite för att fördriva tiden. Måndag imorn vilket betyder starten av ledarskapsveckan! Yey, fast jag har ingen koll alls på vilka tider eller så - tror man fick något slags papper som jag har någonstans... Aja, tittar på vänner som vanligt. Jag älskar att bara chilla på söndagar inte göra något alls. Tog julkort i dag, resultatet finns att se på bilddagboken. Vet inte vad jag ska skriva mer men fan vad jag längtar till Thailand - fuck it JAG ÄLSKAR THAILAND. Så svenne liksom men det är bäääst. Ska shoppa, bada och bli brun som fan.

Puss♥ 

Mammas egna visa...



Hej mitt Vinterland
Här är det vitt
Och jag har sett en lookalike Brad Pitt


av: Mig, Olive och Mami.

Puss!

Pinkilicious

Ahh.. Gud vad alla känns förbannade, eller i alla fall lixom sura och typ touchy. Nu ska jag kolla klart Hell's Kitchen och sedan sova. I morgon måste jag klacka om mina gabors. Klacken har börjat tryta, sen ska jag till älvsjö/saco mässan. Ska bli spännande, sen måste jag och olive till Caramella för att handla guldchokladpengar. Typ många. :/  Sen loda någonstans med vårt projektarbete hoppas vi kör igång på allvar nu. Jag kommer att falla i säng på kvällen - kommer inte palla gå ut om ingen taggar mig ordentligt!

puss.
S

Sexiest men alive



Jag brukar inte hålla med people.coms sexiest men lista men omfg. Klart jag gör det den här gången. Typ det enda rätta valet de gjort - Ed Westwick, mums! :D
Resten är väll sådär...

Puss.

Time of the season - Zombies


give it to me easy.

Älskar den, känns söder! :D

God natt, suger på att uppdatera men jag har egentligen inget att skriva om!

Sleepy



Trött i dag. Blir SATC-plugg-städa-dag, sliten från i går. Var ju på gymnasiemässan och delade säkert ut minst 500 borschyrer för SFG. Shiat vad trötta vi var på hem vägen, somnade nästan på tåget/t-banan/bussen/bilen. Kollade på satc hela kvällen + lite csi. I morgon är det måndag men det känns helt ok faktiskt, veckan efter denna är det ledarskapsveckan. Ska bli superkul!

Puss

Avantgarde is entertainment



Alltså. Fan vad upptagen jag är.. Hatar plugget, så mycket tråkiga grejer just nu. Men på lördag är det i alla fall älvsjö mässan. Och fredag och lördag är ju najs. Orkar inget mycket bloggning. Ni ser ju hur det sitter i hop, jag är pömsig håller mig bara uppe för en engelska skit men jag funderar på att banga. Somnar snart och jag ska upp halv sju. yuck, Måste sova i helgen. Fo real, fo sho!! Fixade sebkonto i dag och är nöjd, plus tandis där jag ska få slipa bort lite lim och lägga ännu en plast grej för jag har så gropiga tänder... Gosh vilket i-lands.

looks like it's bros before hos for little j. ett av mina favvocitat från gg.

trött, trött, trött...
kyss!

Sjuk men glad!

Lite halvrisig i dag. Vaknade i dag och kände bara nej. Fan vad konstigt jag mådde - värk i hela kroppen och ont i huvudet på morgonen är ingen hit, blev dessutom lite fundersam eftersom att jag aldrig får huvudvärk. Tog en ipren och värken försvann sakta, men tillslut försvann den helt efter en powernap. Kände mig relativt pigg, åt lite chili con carne med ris och plockade ur/i diskmaskinen. Eftermiddagen har ägnats åt rättskunskapsplugg och tvtittande. Inte så nyttigt kanske men jag är så slö!

I morgon ska jag till vårdcentralen och ta spruta klockan åtta, tandläkaren klockan halv tio och sen är jag ledig fram tills 14:30. Visste inte att vi hade resurseftermiddag så jag planerade saker innan skolan.. Men mellan tandläkaren och moskébesöket (ja, du läste rätt) så ska jag öppna bankkonto på seb och ut med bosse så det blir en ganska produktiv dag. Måste sova ordentligt, får inte vara så slö i morgon.

Nu kommer jag till det glada! Mamma köpte den underbaraste underbara julkalendern av dom alla. Body Shops, nummer 3. Ultimata lyxen, fast jag menar jag ska dela den med anna och mamma men det blir ändå åtta paket var. På julafton, som jag fick, är det någon slags stor burk typ bodybutter eller scrub. Nöjd som tusan.. Men anna fick 22 och då är det typ ett presentkort! Lite avis..

Kyss!

18 imorgon!!!


twiggy

Jaha.. Nu är det dags för mig att hoppa i duschen, vill vara superdupermegafräsch tills imorn. Det blir Vavoom schampo+balsam, måste unna mig lite bvlgari tvål också. Loveli. Testar pudret från Lush i dag!

Kyss. :)

LUSHfever

I dag har varit en mycket givande dag! Gick tydligen inget vidare på mitt tredje matteprov. Ick! Men jag har hittat en lösning på mina matteproblem. MatteCentrum, sjukt bra för vår skola har en deal med dom att om dom får låna sfgs lokaler om vi (eleverna) får gå där utan anmälan. Lärde mig mycket och jag & Freja har en pakt att gå på mc en gång i veckan... Måste hålla den! 

Övriga dagen har varit allmänt trevlans, börjar ju sent som fan så först var det ju promis med bosse. Sedan engelska och sen matte. Sen så var inte mattecentrum förens klockan sex så jag och olive dinerade efter att ha köpt 18årspresenter till varandra. Handlade på LUSH där jag fick ett powder på köpet. Typ som en deodorant för hela kroppen, men mest typ armhålor och fötter. Luktar refreshers, ni vet
godisarna. Jättefräscht och gott. Avslutade shoppingen med dinner på taco bar, yum! Sen åkte Olive hem, eftersom att hon är smart, när jag skulle tillbaks till skolan och lära mig matte. Var ganska överraskad över hela mattegrejen :D BÄST!

Nu är jag riktigt på hugget när det kommer till matten.
Puss!

God morgon alla med sovmorgon



Hello ev! :D I dag så börjar jag ju inte förens kvart i ett men innan dess är det bossedags. Skönt att vara lite "tvingad" att vara ute... Jag behöver det i alla fall. Bussen går halv elva men eftersom att jag blev väckt av N klockan åtta, han hoppade runt som en galning i sängen och slickade sönder mitt face, så är jag helt klar nu. Inte uppskattat! Förutom de gamla vanliga grejerna man gör på morgonen, de obligatoriska lixom så har jag hunnit boka om min tandläkartid på ett sjukt bra sätt, fick hem en kallelse i går men den passade inte alls och nu kunde man bara gå in och typ klicka på en dag så stod det vilka tider som fanns tillgängliga och jag knep sista på den 12/11, samma dag som jag tar min sista gardasil. Värsta matchningen!

I dag måste jag handla min present till Olive plus lite annat junk. Någon fashionabel tidning skulle sitta fint! Funderar på någon sån där med ganska grovtmode, O fattar vad jag menar. Så ut med Bosse och minishopping är dagens planer, förutom skolan - två lektioner, eng och ma!

Kyss♥

Boring!

Wah.. Jag letar API som en galning, känns som att jättemånga redan kirrat biffen? Och jag vill verkligen göra något kul, som intresserar mig. JAHA på fredag fyller jag alltså 18 (eller !( som jag lyckas skriva hela tiden...) och jag är taggad. Men ut går jag inte förens på lördag, då är ju O också stor ;D Längtar sjukt mycket. Imorgon ska jag handla Os presse. Den är så sjukt najs, en riktigt fast och fin röd lök! Flickalilla den är najs helt enkelt.

Tror jag såg en tjej som vi träffade under tumba-night i dag på omprovstillfället, nästan helt hundra att det var hon - wierd. Hon går förmodligen på Textila Gymnasiet.

Puss!

What do y'all think?



Snygga eller vad?! Hittade dom på coop för 200 pix. Sjuktnöjd!
Kyss♥

Nattens



Vill ha: Kul i (morgon) kväll
Klädsel: Svarta stuprör och lila oversized shorta + mina nya heels.
Planer: Chill och egentligen coopshopping, men det blev ekeröCshopping, och jag skäms inte.
Låt: Maskinen - Segertåget, Olive har hookat mig!
Händelse
: Skorna och så såg jag SATC-filmen igen...
Ser fram emot: I morgon ska bli skoj!
Saknad: Min födelsedag som bara är sex dagar bort.
Längtan
: Mina presenteeeeeer.
Accessoar: Örhängen jag fått av olive och hope-halsbandet
Roligaste
: Skorna - återigen.
Köp
: SKORNA - OMFG.
Godis
: Halloweengodis..
Humör
: Irri på ont i ryggen