Flaggdag i dag

Grattis kungen -  whopido! ;D Vet inte vad jag ska skriva men jag kan säga att ni kan nog räkna med en vlogg i dag och det är värsta fina vädret här i dag.

Puss.

Valborgmässoafton

Inte så späckad dag i dag. Ledig från skolan. Whipi! ^^ Hade tid hos vårdcentralen 09.10. Kanske inte så bra. Sjukt trött nu. Tog den där gardasil sprutan i morse, den kostade 1209 :- nu men sen blir det rabatterat pris. Fast en grej var lite hemsk, jag gillar inte vårdcentralen. Jag känner mig sjukt osäker när jag är där. Känns som att dom inte vet vad dom håller på med. Ganska läskigt. Fast det känns konstigt att kunna säga att jag känner mig super säker på  AL och Sturehälsan Allvaccination men inte där. Aja.. Lite klagande mår amn väll bara bra av.

I kväll blir det middag med släkten och sen ska vi åka i väg för att sova på Stångarö och sen blir det Kolmården i morgon. Där har jag inte varit på hundra år typ! Jag kan nog utlova en massa bilder. Sen ska jag till mormor och morfar på fredag för att ta hand om Jossan - fattar inte riktigt upplägget men mamma och Anna har kollen. Haha. Sen på lördag är den
Aimées 18-årsmiddag, ska bli superkul :D

Ska man kanske ta upp vloggandet igen?

Puss.

Ekerö Sommarstad vs. Fairview

Ville bara skriva, så här mitt i en DH paus, att Sommarstan är ganska likt Fairview (ni vet, området som wisteria lane ligger i).

Hus o träd


Ser ni likheten? Dock är inte Ängsullsvägen lika utspårat som  DH - men vad vet jag...?

Puss.

Alla har en drog

Det är lite confession time här i bloggen. Jag är beroende av skvaller. Min startsida är People.com. Ja gälskar att snoka runt på flashback - haha! Dessutom så är jag som sagt beroende av Gossip Girl. Mofifi!

Vad tycker ni om
Mileys lilla photoshoot? Visst hon är femton men grejen är att hon inte är värsta porr stjärnan. Inte enligt moi i alla fall? Jag tycker att folk kan chilla en aning fast det kanske inte är så smart när typ är avgudad av hundra tusentals små tjejer i rollen som Hannah Montana.

Puss.

Min mus är grön

Extremt jobbig dag i dag. Eller jag ska inte klaga så sjukt mycket faktiskt. fem (egentligen sex) lektioner i dag. Lång lunchen med Kajsa satt fint och ledarskapen var ju givetvis extremt chill. Har fått en jättefin, trådlös, mus. Mamma fick den på Marie Picasso grunkan i går. Den kommer från typ pole position today. Vrålhet!

Har bara gått 7422 steg i dag. Fastän jag var på coop och valborgshandlade med min mamma. Jag älskar Coop och IKEA! Haha, äkta svensson. ;P I morn ska jag till doktorn klockan 9 för att få Gardasil. Rekommenderar verkligen att ni som funderrar på det tar det innan ni fyller 18 för då kostar det 16 000. Med högkostnads skyddet blir det typ 1118 tror jag. Inte alls lika mycket i alla fall.. Kommer mer sen.

Puss på er.


Jag behöver hjälp med ett blogg-alias

Jag skulle vilja ha ett ballt blogg-namn. Sofia Linnéa är bara så tråkigt. Men å andra sidan kan jag ju inte bara slänga till med Super Ninja Turtle, det vore ju bara konstigt. Vad skulle passa mig och min blogg? HJÄLP! Jag dör här framför min datorskärm. Plågas varje natt av detta namn som hemsöker mig. Hur kan man vara så fantasilös att man tar sitt förnamn och sitt mellannamn sätter dessa två brevid varandra och VOILA så har man ett nöd-blogg-namn. Blää.. Alla förslag är välkomna.

Puss.

Ja just det

BTW! Det hade varit någon drogundersökning i City där det stod fel siffror för SFG och vår rektor var super arg.. :P Nu måste jag verkligen plugga.

Puss.

Busy day

Chokey! Jag  valde den första uppgiften på NPt i dag. Engelska b, för er som inte visste det. Skrev två och en halv sida för att vara exakt och det gick som en dans.. Haha. Efteråt festade vi till det med Donken ;D Gott! Sedan tillbaks till skolan för Geografin, som faktiskt är helt ok. Sedan gick jag ut med Bosse, drog med mig Frida för lite sällskap. Sedan tillbaka där vi mötte de andra som skulle in till stan. In till stan i en halvtimme där vi fick gratis Chiquita smoothies ^^. Sedan tillbaka till skolan för spanska och plugga inför provet nästa vecka, sista språkprovet någonsin. Efter det hämtade jag Nisse och tog bussen hem eftersom att mamma är på Marie Picasso konsert med jobbet. Nu är klockan 19:05 och jag har gått 20314 steg. Känner mig så duktig!

Har precis käkat en sandwich och det är nog min bästa glass. Den och Solero tror jag! Nu ska jag skriva lite svenska och kolla resten av pluggandet. Sedan blir det Cashmere Mafia klockan nio.

Puss hej!

För få steg

Jag är ju med i den här tappa.se tävlingen, den där när man ska gå till prag tror jag. På vardagarna är mitt snitt typ 13000 steg men på helgen är det typ under 5000 om jag sitter hemma och pluggar. Sjukt störande faktiskt! Men det är mest för att jag är lat.

Puss.
 

Börjar nästan gråta



Jätteduktig! Se hela..

Puss.

Suddenly I see

Vaknade inte förens typ 11:20, vilket var typ 25 minuter sen - vad jag gör för bloggen alltså! Var hos Aimée i går. Vi spelade galen panna i typ två timmar, först skulle vi spela först till 50 men vi fick ner det till tio.. Haha, det blev en överdos där på slutet men det var kul i alla fall. Fast jag hade ont i min lilla armbåge för jag hade lixom skrapat den mot studdsmattan när jag skulle få tag i lilla vovven och brännt mig - ni vet, det gör cp ont. Men sen spelade vi kort till typ ett och då går sista bussen hem och då åkte jag och möttes av en arg vovve som skällde ut mig. :( Men det gick bra! Haha. Han är allt bra töntig han.

Men han skulle som sagt klippt sig i torsdags men då ringde hon som trimmars man och sa att hon brutit benet. Skulle få vänta sex veckor men nisse är så jobbig som långhårig så jag ringde runt och fick tid sista lördagen i maj. Palla, men jag tog den i alla fall. Sjukt snopet typ två dagar innan min klipp tid så bryter hon sig.. Åhh. Störande.

Puss.


Fingers crossed

Inget regn i sommarstan än, vi får hoppas på det bästa nu. Det ska aldrig regna i sommarstan.
Åska är dock ok.

Nu blir vi lite mer seriösa



Den här delen är den enda jag tycker är intressant. Den blir bättre! Sjukt läskigt.
Föreläsaren vi hade i går på ekonomin föreslog att man skulle kolla på den här videon, dessutom sa han att man ska hellre läsa kinesiska än spanska i skolan.. Det här är faktiskt hel sanslöst.

Puss.

Spice up your life



Kommer ni ihåg? Laddade ner Spice Girls, Greatest Hits och kom och tänka på att jag faktiskt har varit med och skickat in ett band till Småstjärnorna (som gick på fyran förut). Vi kom inte med, förmodligen för att vi varit så oorginella och valt Spice Girls! Haha..

Jag gillade Emma och Geri bäst. Någon annan som hade en favorit?

Puss.

Talang



Så braaa! Asså, älskar Britians got talent! Ni kommer väll ihåg Paul Potts?

Puss.

Älskar att fylla ut bloggen med sånt här crap


Vad är klockan just nu? 23:32


När gick du upp ur sängen i morse? 06:30 kanske..


Vad har du ätit idag? Frukost, lunch, glass och middag..


Vad har du på dig just nu? Seaworld tröja (gigantisk), mysbyxor, underkläder.. :P


Har du städat på ditt rum? Städerskan var här i dag så..


Dagens händelser? Skolan, kungsan, shopping, karlbergsvägen, hem..


Vad gjorde du igår? Var ledig, pluggade & promenixade med nisse.


Vilken film såg du senast? Bring it on: In it to win it! Det var faktiskt bra :P


Den bästa filmen? Djävulen bär prada och Mean Girls


Hur många fingrar har du? 10


Flyter golfbollar? Tror att de gör det..


Var är du just nu? Hemma


Är det någon annan i rummet? Nää.. alla bara sover och sover.


Hur många signaler innan du svarar? Många, skriker att någon annan ska svara innan jag tvingas göra det.


Skiter du ibland i att svara? Har hänt..


Har du en bokhylla? Yääs


Om ja, vad har du i den? Böcker, krämer, dvds, plastblomma etc.


Vilken årstid är bäst? Sommaren


Vilken dag är bäst? Fredag!


Vad händer i sommar? Thailand, Gotland, Sommarjobb?


Vad såg du senast på tv? Så ska det låta, jag lovar att jag bara gick förbi tvn.. :/


Favorit program? Satc och Vänner


Vad köpte du senast? Presenter


Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren? Nää.. Men jag sparar en rabatt grej för dove summer glow för ansiktet. Ska nog köpa det inför Thailand.


Veckans roligaste: Wille och Nisse är allt bra roliga.. HAHA!


Veckans tråkigaste: Hmm.. Nää.. Möjligen att NP var lite jobbigt.


Veckans dummaste: Någonting med Olivia.. DÅLIGT MINNE = JAG


Ris, pasta eller potatis? Pastaaaa.


Hus eller lägenhet? Stor jävla lägenhet.


Vara ihop eller singel? Vara ihop


Skid- eller solsemester? Sol.. :):):)


Dusch eller badkar? Badkar, älska!


Pussar eller kramar? Puss och kram!!! :D


Vill du ha en snigel på ögat? Näj tack.


Tom Cruise är: Inget särskilt..


Vem är den bästa rapparen? Öhh.. Har ingen direkt favorit. Får fråga Mary.


Tycker du det är skoj att svara på frågor? Är mest uttråkad.


Hur mår du? ´Helt ok.


Vad är klockan nu? 23:43


Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 11 minuter.. :/

Puss.

Sunny day

Hade en riktigt skön dag i dag! Idrott på morgonen vilket är ganska chill, företagsekonomi var också rätt långsam. Vi hade besök av en föreläsare från Telia Sonera. Sedan drog några av flickorna från klassen och jag till vasaparken där jag stektes i mina nya svarta jeans. Kom dock en aning för sent till geografin men det var ingen fara. Där jobbar vi med överbefolkning och sånt och det är faktiskt sjukt intressant.. :) Sedan sprang jag runt på stan och handlade presenter. Sedan var jag en halvtimme på karlbergsvägen ochs edan hem med mamma. Pizza = mumma (sanna har psykat in det ordet i hjärnan på mig.. :/). 

Runt åtta så kom Mary med Wilson och det var super kul att se nisses och hans reunion. Fast Nisse är lite för jobbig och wilson en aning.. gay? Men söt och fluffig så det räcker. Ska nog vara med Aimée imorn, undrar om Mary är på? Har gått 19561 steg i dag! :D Mäkta stolt..

Puss.

Oturseftermiddag

Imorse var det NP på våran skola.. Satt i en och en halv timme och skrev om "Sagan som pekpinnne". Inte så kul men det gick bra. Sen åkte jag in till stan med Larissa och Olivia vi sprang runt en liten stund för att fullända Larrys hippie look till imorn. Fast jag kan inte komma på middagen, lite butter för det... Sedan åt jag lunch med Larry efter att ha sagt hejdå till Olivia som åker till Ny i dag! ^^ Sedan åkte jag hem till farmor och farfar, vilket jag starkt ångrar att jag gjorde.

Ungefär klockan fyra så ska jag gå ner till t-banan vid S:t Eriksplan jag kommer ner och ser en t-bana som står på perrongen, springer ner för trappan för att hinna men efter en stund så märker jag att den aldrig åker.. Då tänker jag att AHA jag går lite längre fram så slipper jag gå hela perrongen på Brommaplan. Jag går in och ställer mig för att leta efter mobilen, fattade att det var något slags stopp så jag skulle ringa till mamma och fråga var hon var. Då kan jag inte hitta den. Fuck off tänker jag och måste tillbaka till farmor och farfar för att hämta den. Fast just då stängs dörrarna och jag åker til Fridhemsplan. Där kollar jag efter mamma men ser henne inte så jag tar bussen tillbaka till S.t Eriksplan, springer upp till karlbergsvägen och hämtar mobilen. Grabbar en cola på vägen och rusar sedan ner till tunnelbanan. Väl där så märks det att något är  fel, det är mycket mer människor på perrongen än vanligt och när tunnelbanan kommer (vilket tar ungefär en halvtimme) så är det smockfullt. Man kan typ inte komma in men fan heller att jag tänker vara kvar där i en halvtimme till så jag mosar in mig lite längre bak i tåget. Vi åker vidare till Fridhemsplan och får stå där i en kvart. Sedan är det ungefär tio minuters väntetid på varje station fram till Brommaplan. Ysch! Hemskt när det inte funkar. Men nu är jag hemma, en timme försenad - men det är ok.

Puss.

Inspector gadget remix

Satt och youtube nördade mig lite och hittade denna.



BALLT
Puss.

Life will smile for you

Kom hem 13:00 i dag. Hade jätteroligt i går. Det var överaskningsfest för hanna! Orkar inte berätta allt, ska lägga mig och fylla i resten av natur frågorna Men jag och O blev en aning mobbade för att inte gå språk eller natur (som alla andra där). Dessutm var två killar från min första språkresa (14 år) där. Haha, konstigt sammanträffande!

Puss.

Love song

Kollade på film precis, Bring it on - In it to win it. Helt okej faktiskt, för att vara uppföljare. Jag älskar Bring it on och kan alla ramsor och hela köret (som varje normal människa[tjej] borde kunna?), den är en sån sjukt bra slöfilm. Måste börja jobba på en ny design nu. Mer bilder på mig, sill vous plait. Jag var snygg i dag, haha - dagar som är så bra, dom älskar jag! Maha.. :) Min nuvarande design är lite cheezy, alldeles för homie och mysigt eller vad tycker ni?

Har fullt upp just nu! Men snart får jag en massa tid över till bloggen och då kommer ni aldrig få nog av mig! Haha, kaxig är jag bara tillfälligt.

Puss.

Too nice to slice

Behöver du bli lite peppad? Lyssna på denna...


Run - Gnarls Barkley
Puss.


Fler inlägg utlovas

Whopido! Thailand i sommar Krabi 8 dagar + Bangkok 4 dagar = Perfa. Own. Jag ska blogga då, som fan. I alla fall om shoppingen i Bangkok. Någon som har råd redan nu, kommentera! Är så sjukt trött. Ska nog leta jobb i kväll och chilla.
Puss.


 


Fyra minuter



Sjukt bra kombination Madonna - Justin Timberlake - Timbaland! :D

Puss
/S.

Tyskengelsk? No thank you.

Onsdagar är alltid så himla flummiga! Haha, på engelskan (som är första lektionen) hade vi en vikarie som var tysk. Tysk/engelska är så himla kul. Yaa Yaa! Inte snyggt. Vet inte om hon var seriös eller gjorde till sig men det lät sjukt kul. Sedan hade vi ekonomi och det var så himla kul. Vi fick sitta i våra små PRgrupper och komma på en produkt att marknadsföra. Vi kom på Findit, en nyckelring eller ett mobilsmycke som man kan ropa på om man tappat bort nyckelknippan eller mobilen - den reagerar på din röst och svarar. Jätte kul! PR vore verkligen kul att jobba med eller att typ utveckla produkter. Då är det kul att gå i skolan. Sen på matten är det sjukt chill. Vi är klara med hela Matte b nu och har bara nationella kvar + ett litet litet omprov.

Åkte hem till farfar och farmor efter skolan för att hänka med mamma sen. Pallar inte ta vovven i regnet han blir dyngsur på den lilla promenaden från doggis till b-hållplatsen. Han stryker sig mot marken eftersom han har så korta ben, citerar en kär vän till mig. ^^

Kram.
/S.

Little miss WHOOPS

Hur stor klant är du?

(x) ...låst in dina nycklar i skåpet?
(x) ...sprayat hårspray i ögat?
(x) ...trasslat in ditt hår i hårborsten?
(x) ...gått in i en lyktstolpe?
(x) ...fått tuggummi i håret?
(x) ...fastnat med tungan i ett räcke på vintern?
( ) ...slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?
(x) ...missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?
( ) ...trampat barfota på en igelkott
(x) ...tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?
(x) ...slagit dig på fingret med en hammare?
(x) ...råkat trycka på stängav-knappen på datorn?
(x) ...snubblat på en fotboll?
( ) ...gett kattmat till en hund?
(x) ...kallat en lärare för mamma eller pappa?
( ) ...stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?
( ) ...fått IG på fler än 3 prov i rad?
(x) ...sprungit på ett litet barn?
(x) ...gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?
(x) ...tryckt in fel nyckel i ditt skåp i skolan och försökt att öppna?

Multiplicera nu ditt resultat med 5

15x5=75 

00-25% Du är rena geniet
25-50% Du kan ju vara smartare..

50-75% Du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75-100% Sök hjälp 

Jag kan inte säga att jag är förvånad!
/S.

Ingen glassbil ingen sommar

Jag störde mig så otroligt mycket på en grej i city i dag. Hela den här glassbilsgrejen var väll ett snäpp lite för långt. Tycker jag? Ett brev till regeringen.. Men det är säkert många åldringar som har dött av hjärtfel när de hört glassbilen. Barnen blir feta, nej. Herregud! Föräldrarna har nog en anings kontroll över sina barn. Jag tror inte att man ger sitt barn en hel glasspåse på en dag. Det är inte tortyr, man blir ju jätteglad av "Nu lurar vi barn, nu lurar vi barn - på deras veckopeng!".

Hade sjukt mycket i skolan i dag. Fast det är ganska många som åkt till Berlin med skolan så det var lite lugnare än vanligt. Har några prov som börjat lägga sig på hög men tag vare en spontan studiedag på måndag för att alla har så mycket att göra och ledarskapsdag på tisdag med film och företagsbesök (vr kanske..?). Ska bli my´cket bättre på att blogga. Promise! :)

Kyss!
/S. 

PALLA!



Guitar Hero, psycho människa. Det är alltså svåraste låten någonsin på GH. :/

Puss!
/S.

Tv, tv, tv

Jag vet inte hur jag ska ställa mig till Cashmere Mafia, som visas i kväll på 3an klockan 21. Är det bra eller dåligt? Hmm.. Det är en aning för mycket likt satc men jag tar gärna emot nya serier och har sjukt lätt för att bli fast, men när jag tänker efter är det kul att det går något bra på tv på måndagar. Har märkt att de bästa tv dagarna alltid är tisdagar och onsdagar. Sedan kan man ju inte jämföra helgerna med vardagarna men torsdagar är alltid sämst.

Kollade på Oprah Winfrey idag, nämn en människa som aldrig gjort det när man känner sig hängig som fan. Dom snackade om övervikt och om att det ofta har samband med att man har mycket saker och stökigt hemma, alltså en vikt hemma, så om man slänger bort en massa skit och år större ytor har man lättare att fokusera och år faktiskt lättare ner i vikt. Det var något om huvud, hjärta, höfter och något mer på h hängde ihop med vikt kom inte ihåg allt!

Puss.
/S.


Dag med massor av oförverkligande

Jag borde göra så mycket saker! Stannade hemma i dag, missade en lektion (där vi skulle laga soppa), så jag känner mig lite rastlös. Ska sätta mig med ledarskapen eller geografin idag. Sen måste jag blogga lite mer ordentligt. Har städat lite på rummet i dag annars bara tv tittande och en promis men nisse. Sjukt sugen på cola. :) Yumää. I morgon blir det långa raska rundan igen. Gick en mindre med N i myskläder i dag. Den långa tar ca 25 minuter om man går relativt fort och ger typ 2500 - 3000 steg. Jag är ju fakitskt med och går till Prag (tror jag) på tappa.se. Roligt, fast jag har ju såklart tappat min stegräknare i vällingby c och väntar på att få en ny.. Kanske kommer imorn? :P

Ska köpa nya högtalare till datorn snart. Har ju som sagt massor av idéer till mitt rum. Alla kostar ju inte jätte mycket så jag kan nog fixa mycket själv. Fast hjälp behöver jag. Jag är en fara med borrmaskinen (heter det så? pinsamt :|) Dessutom är jag på jakt efter någon snygg tavla. Ska till Gallerix i veckan och kika.

Puss!
/S.

Room makeover, please!

Har chillat i dag - gick dock min power walk. Sov hos Olivia efter att ha varit hos Imi-ponkan. ^^ Haha, vi hade sjukt roligt - även utan Talang 2008. Har ritat lite på rummet i dag. Har ganska mycket planer innan mitt rum blir helt "klart". Vill byta ut min lila fond vägg mot en röd tapet med guldiga detaljer på. Vill gärna byta ut min stationära dator mot en bärbar , blev sjukt sugen på en macbook när imi fick en! Haha, en ny tv. Vilket jag aldrig kommer få. Massa krokar och bättre förvaring för skor och smink. IKEA nästa.

Kyss och kram!
/S.

Thailand, Hua Hin 08

Thailand, Hua Hin, Hilton Hua Hin Resort and Spa. 19/3 - 28/3.

Det var en alldeles udnerbar resa eftersom att, ett, jag älskar Asien - kulturen, religionen, gästvänligheten etc plus att det var minst 30 grader varje dag och det var inte särskilt många turister. Alla åker ju som ni kanske vet runt jul så då är påsken en superbra tid. Men många kanske tänker att det är jobbigt när det är bara åtta nio dagar men det klarar man lätt.

Vi bodde på 16e våningen,i något som heter executive. Jag delade rum med min syster och mamma och pappa bodde mitt över korridoren. Riktigt fina rum! Jag orkar inte hålla på och klippa filmer och så så det är ett väldigt extremt orginal. Haha..



Vi gjorde inget speciellt lixom. Om vår familj inte hyr bil blir det mest shopping, bad och solning. Fast jag föreslog elefantridning och det var sjukt ballt. Det rekommenderar jag verkligen. Vi åkte tuk tuk till Elephant Village och det var verkligen en upplevelse.



Hoppas det räcker. Lite bilder finns på Facebook men filmer är ju roligast! :) Notera mammas skräck i den andra filmen, vår "elefantchaufför" har hoppat av för att fota oss! Haha, hon är allt bra söt hon.

Puss.
/S.


Wrangler Iris

Var på hospitalet i dag. Datortomografi, lungröntgen och ultraljud. Allt gick bra men jag hade världens mest efterblivna ultraljudsdoktor. Tog sjukt lång tig och jag somnade nästan. Haha! Sedan åkte jag och mamma för att kolla k.fem och vällingby c. Det först nämnda var lite halvtråkigt. Inga roliga märken, fast asballt innuti. Fast jag handlade underkläder och ett par wrangler jeans på lindex och jc. :) Tappade dock min stegräknare. :( Buhää..

Puss!
/S.

Living in the gangsters paradise (sommarstan)

Whoopi! Haha, jag är med på tappa.se med mor, syster och mammas arbetskamrater. Jag ska nu ut och ta mej en rask promenad som det heter, på svenska. Nu ligger jag på 10349 steg och man ska minst ha 10 000 varje dag och nu ska jag alltså ut. Fast först ska coolio in på ipoden. Alltså den är så sjukt bra. Samma som Changes med 2pac. Älskar hiphop med ett viktigt budskap. Seriöst alltså.

Men jag lovar att inte bli gangster, oroa dej inte Olive!
/S.

Gangsters Paradise



Töntig låt, men jag älskar killen som sjunger "why are we so blind.." hans röst passar så sjukt bra in på låten. Älskar texten också!

Puss!
/S.