Nisse is snagged

Nisse är riktigt söt nu! Hans öron är dubbelt så stora som de var förut och han är valpigare och gosigare. Det var en supersnäll tjej som trimmade (eller ryckte honom) och det kostade 200 :- skit bra, och det var inklusive kloklippning. Klockan fyra ska jag handla lite gött tills tonight, och sen ska jag och Olive till b-plan och kolla på Kajsa! Maha,ska bli skit kul. Sen drar vi hem - köper väll sushi på vägen hem. Sen blir det chill-film-kväll för hela slanten. Vet någon om det är något kul på tv?

Aja, vi hörs - kyss.

Nisse har en klipptid

Åhh gud vad jag saknat att blogga! Men det var ju jag som gjorde det åt mig själv så jag får väll skylla mig själv. Asså jag är pantad!! Aja, whatever. Såg American Pie i går, det var ju skitlängesen och den är fortfarande sjukt kul. I dag ska jag på Kajsas teater på brommaplan. Kom dit! Den börjar klockan 1700 på teatern där, man går till vänster när man kommer ut i från t-banan. Det är gratis och Kajsa = Eva! Fan vad roligt. Sen sover jag väll hos Olive, blir väll tårtrester och Eva&Adam - hun, min lilla request är att vi ser ALLA avsnitt som finns. :)

Men nu ska jag ta och äta lite frukost, tar halv tio bussen till Nisses trimning som är klockan 11, ska hänga hos F&F under tiden. Visar hur gullig han blev sen, lite före/efter. Dessutom kan jag utvärdera min nya mascara sen men det blir sen, ska gå!

Ses, puss.

Sorry for the delay

JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖG! HAHA, har inte fattat hur man kommer in på publishme förens nu!

Puss.

Jag <3 tjejfilmer

Förra sommaren var jag på något som heter Bokladan, eller något sånt, i Skåne. Där köpte jag tre böcker som jag älskat varje dag som gått! Nämligen Skor, Handväskor och en Nannys Dagbok och igår såg jag the Nanny Diaries med Scarlett Johansson och Alicia Keys. Den var sådär.. Den var väll helt ok men boken är sjukt mycket bättre. Det kändes som att de var tvungna att avrunda slutet ganska snabbt... :/

I söndags såg jag 27 dresses med Katherine Heigl, den var ingen höjdare den heller. Just det! Ledig i dag med sfg-gala och allt + att jag håller på att få en lårkaka. :(

Puss.


Perfekt innan kortkorta shorts

Mysig dag i dag, en lektion - lunch m Olive, handla nagelsaker, hem + glass! :D Skönt som tusan att glida runt i linne+kjol och inte frysa ett dugg. Om vi dessutom plussar på en promis med Bosse i Vasaparken är det en perfekt sommardag.

Fast allt är inte bara guld och gröna skogar (???) jag har faktiskt en hemsk nyhet, eller ja.. Nyhet vet jag inte. Jag har skrapat bort halva vänster benet och lite av höger foten. Jag, Sofia "Klumpeduns" Th, är så sjukt klantig att det inte går att bli klantigare. Jag kastar in skedar i väggen så att det blir hål, jag råkar alltid få mobilen att glida ur handen så den flängs i väg när jag rör mig på mitt smidiga sätt, jag ska prova handkräm och fumlar med krämen, på något sätt kastar jag den till olivia som inte hinner fånga och den hamnar på marken.. The list goes on and on. Men iaf i dag skulle jag ta Nisse på en liten snuttisrunda så han får springa lite och pinka av sig. Mamma släpper av mig högst upp i den minst branta backen, av två, och vi börjar gå. Jag tar med mig min iPod och trallar ner för backen. Rätt som det är så trampar jag mitt på en kant, asfalten är cirka två cm över gruset i vägkanten, och vrickar min fosing. Landar på mitt vänstra ben, jag har kort jeans kjol, och skriker till för jag smäller i marken ganska kraftigt. iPoden far allvärldens väg och jag tappar kopplet till Nisse som är en bit fram. Jag ropar på honom och han blir helt plötsligt super lydig, förmodligen för att jag gallskrek när jag ramlade, han drar det tunga flexikopplet bakom sig och ställer sig brevid mej. Jag reser mig upp och fy fan vad ont det gör. Jag linkar typ två steg, tar upp min iPod och sedan linkar jag vidare hem. Nisse är superförsiktig, lilla darling!! När jag kommer hem ser jag att jag har ett stort riv sår under vänster knä och har lixom "peelat" bort en stor del av utsidan på mitt vänstra lår. Rengör det och då märker jag att jag blöder på fötterna, typ tre småsår på dom med, great! Precis vad jag behövde, ett funktionshinder.

Det sjuka är att Anna sa, precis när jag steg ur bilen, att hon hade halkat och gjort sig jätteilla när hon gick ner med honom förra veckan. Jag hade tänkt att ha svarta shorts i morgon men mitt vänstra ben är inte snyggt så jag vet inte! Aja, vi hörs!

Puss.

I´m gonna get stone-rich

Fy fan vad jag är bra, jag har fått sommarjobb! Inte världens mest underbara kanske men med ingen erfarenhet alls så är det en bra start. Det är kommer hålla på i 2,5+1,5 veckor, mellan dom två går det tvåveckor. Jag kommer jobba halvtid och det ska faktiskt bli jättekul. Och lova att inte garva men det är på bokhandeln i Ekerö Centrum. ^^ Men jag är stolt och glad så fuck you jag har ett sommarjobb! Det här var i alla fall mycket bättre än telemarketingjobbet... :)

Jag vill inte säga någonting om gårdagens belgrad-bravader. Pinsamt är det rätta ordet, Karott Prelli presterade inte särskilt bra och vi slogs av pirater och stickande damer i brudklänningar. Det här redogörandet följs av ett klassiskt wtf?

Puss.

It made my day anyway

Gud vilken söt bild på Gwens son, värsta lyckliga ungen. Adorable! ;D

image170

Puss.

Tillägnad uttråkade Aimée

Ni måste bara spana in BlondinKissie. Så jävla ball parodi av claesvsmalou, de har kombinerat blondinbella och kissie i en person! HAHA KLOCKRENT

Puss!

Är det blåsigt/regnigt/soligt/iskallt/stekhett idag

Ville bara tipsa om Foreca, bra vädersajt som är väldigt lätt använd! (:

Puss.

Ps. Någon som vet när sommaren börjar på riktigt i år?

Roligaste tisdagen ever

I dag är det tisdag = sex lektioner/tre innan och tre efter lunch. Alltid fullt upp på tisdag alltså, massor av jobb. Men idag så var det faktiskt roligare än vanligt. Esteten gick bra - tror jag får MVG, men hon är så lurig. Sedan följde spanska, där vi ser Volver - en spansk film med Penelope Cruzzzzz, och Svenska. Lunchen var snabb och sedan chillade vi med Pocket of 4, det var typ mässa med alla småföretagarna på skolan - skitkul! Sen Matte B, som jag får godkänt i, utan några övriga tester eller kompesationer bara så att jag måste räkna lite i boken - yes! Räknade tre sidor, bra jobbat. Förmodligen därför att det var så få där. Sen var det ledarskap och vi hade vår lektion och den var superlyckad - massa lekar och folk vaknade verkligen till liksom! :)

Imoär det superlugn dag, onsdag = tre lektioner allt som allt. Hääärligt! Fast vi ska ha en liten presentation av Findit och om vad det är och så, men det kommer att gå bra.


Puss hej.


Bara tvungen att skriva av mig

Wtf, wtf, wtf, wtf?! Ursäkta mitt fula språk men wtf? I bland stöter man på människor som man bara inte kan förstå sig på, right? I dag "träffade" jag herr jag-har-aldrig-fel och jag trodde jag skulle smälla av. Blev uppringd halv nio i morse, dolt nummer - gillar inte det men svarade ändå.. Jag fick veta att jag skulle komma på informationsmöte klockan fem på ett företag som jag sökt ett telemarketing jobb på, ett litet företag med några få arbetare - jag hade kikat på platsannonsen och där stog det 12 platser, ganska liten chans att komma in då man helst skulle ha erfarenhet av detta och en avslutad gymnasieutbildning. Olive hade sökt samma grej så vi gick dit, det var typ två där när vi kom och alla som jobbade där verkade superchill - sjukt najs helt enkelt. Vi satte oss ner och ungefär klockan fem så är vi typ tjugo pers, både utanför och innanför rummet - alla fick inte plats. Då kommer en man in som är vd för företaget, ropar upp alla och börjar sedan förklara varför vi är här....

Jag trodde personligen att vi var där för att få en introduktion av arbetet som skulle sträcka sig in i sommarlovet men icke. Vi för en gruppintervju, han sa att han inte orkar intervjua tjugo personer för att sedan hitta en eller två som duger. Han ställer lätta och svåra frågor till var och en, klarar du inte en kan du lika gärna hålla käften - det var din chans att visa vad du kunde. En bit in i detta skrämmande möte frågar VDn mig, Olivia och en annan tjej som hette Elin om "ICA bryr sig om sina kunder?". Alla tre svarar Ja. Vi får inte förklara vårt svar eftersom att "alla frågor är ja-eller-nej-frågor" han hånflinar åt oss och kallar oss lättlurade, till mig säger han att jag är en utav de mest blåögda personer han någonsin träffat. "Men köttfärsen då? Brydde sig ICA där?" säger han med en extremt nedlåtande och hånfullton. Elin säger att utan sina kunder är inte ICA något, VDn frågar mig om jag köpt något i veckan - jag muckar lite och säger att det är faktiskt bara måndag. Får ett elakt skratt till svar och han säger "Förra veckan då?". Han spänner ögonen i mig och vill nästan säga "bäst för dig att du har handlat", jag lyckas klämma fram "ett par byxor på H&M". Han vänder sig om till en annan kille, som var där för ett coaching jobb och kände förmodligen att han var överlägsen oss andra, och frågar "Blev hon lurad?" hans svar blev "Haha, Ja-a.. Hahaha!" Så här fortsatte det i en timme. Han skriker till alla att "Vakna nu för fan, det här är ett riktigt jobb - svara på mina frågor" och vänder sig till mig och säger "Om någon skulle kalla dig för hora skulle du börja gråta här inne och du [en annan kille] skulle börja gråta ute på gatan - killar gråter inte bland andra".

När allting äntligen är slut så säger han att man ska anmäla sig till en utbildning, 12:00 - 20:00 på fre eller sön, om man vill fortsätta. Man skulle smsa innan 21:00 i kväll - fuck no säger jag bara, inte värt det om man inte komer trivas på jobbet och sluta på direkten. Jag kan faktiskt skriva att en chef ska ha två roller, läser ju ledarskap i skolan, en vän och en ledare. Men han hade bara snappat upp den här diktator-över-världen-stilen. Visst han hade säkert rätt i att försöka pusha oss men inte över gränsen.

Natti, natti!

Vi som ville shoppa en 1700-talsklänning

Träffade lilla Sara i dag. Hade hur trevligt som helst! Vaknade (läs blev väckt) tolv i dag. Sov altlså tolv timmar i natt, beror nog på att jag har sovit sjukt dåligt i veckan. Vet inte varför... Men iaf. Åkte in till stan, gick runt typ en timme och kollade efter byxor, klänningar och skor. Hittade nada men jag handlade faktiskt ett par shorts och ett par highwater-byxor från H&M + tre par örhängen från Ur&Penn så det får räcka for now. Vi möttes upp vid Åhléns City och gick till Dramaten. Fast väl där var det en besvikelse det var totalt urplockat. Fanns typ två ställningar med kläder (typ svarta byxor, WOW) och ett bord med sunkiga pjucks. :/ Men men.. Vi gick till Sandys för att äta och fika, blev kvar där i typ två timmar (?) och snackade typ melan allt och himmel och jord. Skönt att bara vräka ur sig en massa om allt möjligt. Har precis käkat och är sjukt trött, nästa vecka träffar jag Alice - roligt!

Puss hej.

Serena + Daniel = Sant

Såg What happens in Vegas i dag. Good god vad snygg Ashton Kutcher var där. Jag och Olive dreglade som fan. Bra, skit söt film! Föresten så älskar jag det här söta kändis-paret!

Typ ingen på bion och vi satt i den där gigantiska, det var skitkul. Ska träffa en kompis från språkresan på lördag, ska bliroligt. Hittade finfina örhängen på ur&penn id ag men jag har typ inga pengar så.. Det blev inget! Får vänta lite! :P Elva dagar för att vara exakt..

Puss.


Yes box ni har gissat rätt

Namnsdag i dag, Linnéa. Sofia på torsdag! Jag har önskat mig Fashionista av Martina Bonnier..:)

Puss.

Poolen är snart redo

Har inget att skriva om.. Haha, var så sjukt taggad förut. Men orkar man bara inte längre. Har blingat Annas mobil today.  Jag är så himla varm.

Puss!

Sunny da-hay

Jag får ofta konstiga knäppar att jag vill ändra något... Nu är jag så inspirerad av Maggie från Just my luck (ni vet Anna i O.C.). Massor av färger, måste köpa oranget och ljusgrönt nagellack på måndag. ^^ Dessutom mer kjol! Jag gillar inte jeans egentligen men jag orkar inte ha kjol i bland bara. Men det är ju så fiint. Måste börja ha när det blir lite kallare med tjocka sturmpbyxor och ballerinas. Det måste jag också köpa! Någon som har ett kreditkort utan limit? :D

Puss.


Good god y'all

OMG! Jag fastnar för så konstiga låtar i bland. Nu har jag fastnat för Edwin Starr - War. Den är jätte-bra, man blir lixom.. taggad?

Lycka till Aimée som skulle fota bröllop i dag!
/Sofia.

Fabulous without make-up?

Jag älskar den här lilla photoshooten jag hittade på people.com. Det är kändisar utan smink.

Rachel Bilson  photo | Rachel Bilson
Rachel Bilson. Hon ser väldigt söt och girl-next-doorig ut på bilden till vänster, den bilden var en fullträff!
Eva Longoria photo | Eva Longoria-Parker
Eva Longoria. Henne har vi dock sett förut utan smink, ni vet den där bilden i bilen. Den här känner jag dock är ganska misslyckad. Jag älskar Eva men här ser hon faktiskt bara sunkig ut. Hon får mig att tänka på en gympalärare?

Puss.

Störande jobbig känsla

Alltså jag brukar vara på gott humör men i dag stämmer lixom inget och det är förmodligen för att jag sov sjukt konstigt i natt. Kom hem typ elva, såg två satc avsnitt och sen somnade jag runt halv ett. Sen vaknade jag klockan tre och kunde inte somna om men var för trött för att gå upp och typ läsa en tidning eller nått. Jag somnade klockan fem och sen vaknade jag igen klockan halv åtta med samma känsla! För trött för att gå upp men för pigg för att somna om. Så nu har jag pluggat lite spanska men jag mår uselt - jag blir så himla kranky om jag inte får sova.. Håller på att jobba om bloggen och ge den en ny stil och ett nytt koncept. Men det kommer nog ta ett tag.

Så roligt att min besökar rate har ökat, sjukt roligt alltså! :)

Puss. /Fiabelle, cutiepie, Sofia Linnéa - vad ska jag "heta"?

I-landsproblem

Jag har världens beslutsångest about min outfit inför i kväll! Men jag tror jag har listat ut det. BTW! Fick DV Mode i går, fucking fabolous.

Puss.

Vackrast i världen

Jag älskar ju som sagt Gossip Girl. Hittade en söt liten video när jag spanade in sneak peaken på people.coms most beautiful 2008 list. Hela GG casten kom på tionde plats. De är verkligen snygga, och jag älskar att penn badgley har den där brittiska accenten back stage.

älska people.com

Bloggalias, återigen

Ahh.. Nu måst jag kolla vänner, som jag är beroende av, eftersom jag kommit hem. Undrar fortfarande om fiabelle är för chewsy? Rädd för det! Men jag är förtvivlad. Vad ska jag heta?? Gaaaalen det är vad ag blir. Sen måste man kanske börja plugga så smått - spanska alltså, och se över matten tills nästa vecka. Men nu ser jag att cola lighten vill bli uppdrucken när jag glor på you-know-what.

Puss.


Har jag hittat mitt bloggalias?

Var på kolmården i går med Josie och co plus att jag kom hem till mormor och morfar typ sju då var det middag, lyxfällan och sen i säng. Var så sjukt trött! Haha, Josie kallar mig för Fiabelle (jag tror det finns en docka som heter Annabelle eller nått). Nytt bloggnamn? ;D Nu skriker hon att jag ska klä av henne för att hon ska bada så nu är det bäst att jag går innan jag blir döv.

Puss.