Känner mej duktigHar skrivit en ganska lång men ändå intressant och lite svårt artikel om en fejkad hungersnöd i ett fejkat land som heter El Dorado (jag och O trodde det fanns på riktigt :S)! Det blev kul mot slutet och jag mixade inte mina egna tankar rätt mycket. Hade tänkt att skriva en kost-mat-upplägg-sak också men kände att jag inte klarar det i dag men att jag får skriva den i morgon kväll. Behöver vila och så behöver jag packnings tid.. :P Jag är ju inte sånt big fan av att packa..
YSCH! Ska ju åka fredag morgon (vakna tre eller nått :S), åker alltid sjukt tidigt.. Men det ska bli så härligt att åka booort! Jag hoppas också på att få träffa Gustav på gc! WHOPI!

Snart är det Heroes. Älska!

Puss.
/S.

Icke GodkäntDet är bara det jag ser. IG-varning är inte kul. Mitt självförtroende är kört i fucking botten.
hata.

/S.

SlitenSå här trött i kroppen har jag inte varit på år och dar. Var på STS "reunion" i går. Haha, det var roligt - fast att det var i gbg var en smula jobbigt.

Bussen skulle åka tolv så jag var tvungen att ta 10:36 bussen. Kom till T-centralen runt 11:30 där jag mötte Sara som blev glad för att hon inte var ensam längre. Vi försökte hitta våran buss på tavlan, efter lååång tid såg jag den och då kom Joppe och Victoria så vi gick upp till övervåningen. Där träffade vi Anna, Linda och Siri, najs najs :)
Då var klockan tolv och vi skulle typ gå igenom skit läskiga dörrar för att "slussas" till bussarna. Bussen kom inte i väg förens 12:15. Stannade på McDonalds - whopi, jag måste sluta med skräpmat egentligen... :(

Väll framme träffade vi resten vilket var två personer (Malmö&Sabina) + Gustav som hoppat på i något köping ställe. Aha.. Fan vad folk har bangat tänkte vi men gick in och hade jättekul! :D

Men det hemska var på tillbaka vägen... Klockan är 00:00 och vi har varit på fest efter att ha åkt 200 timmar buss precis innan vad vill man göra då? SOVA inte titta på film. Fast än vi var majoritet för sovning så satte dom på en film jävel iaf... Och dessutom var högtalaren precis över mitt och saras säte. Fuck you, fast jag somnade på något vänster så vaknade jag för att det var så jävla kallt så jag sov med min jacka som täcke kanske en timme till sedan var busschauffören tvungen att tända lite ljus i bussen av säkerhetsskäl så jag knöt min halsduk som ögonbindel och somnade igen.. Kom hem halv åtta trööött. Anna väckte mej typ halv tolv och nu är jag jäääätte-trött.. :(
Måste plugga naturkunskap nu och göra ledarskap eller JAG VET INTE. pömsig

Kyss,
/S.

Mår skit, presterar skit.Fan vad jag hatar matte punkt.
Fan vad jag känner mej sliten punkt.

/S.

Smart och glaaad!Jag känner mej jätte-duktig. Och glad!
I går så åkte jag och Olivia till centrum för att köpa proviant till kvällen (som skulle innefatta mej, Olive, Mary och Hanna). Vi handlade dricka, "snacks" ^^, noodles och Ben&Jerrys (som vi glömde att äta). Sedan åkte vi hem till Olives house som var helt tomt för alla var borta. Vi kokade nudlar och käkade framför voice ;) Sedan kom Mary (med godisss) och så väntade vi på hanna som inte kom för hon skulle spela handboll med damlaget i dag..
Jag hade kånkat med mej mitt ps och nu var det ingen som ville sjunga singstar förutom jag så jag kopplade in skiten och så började vi det blev bara flamsigar och flamsigare och roligare och roligare. MAria äger på westlife vet vi nu och jaa.. DET VAR ROLIGT. Sedan såg vi charlies änglar och sen sov vi från 0300 till 12.30. Fast Olivia vaknade 10, hon är så STARK vi är så veka.

I dag har jag övat matte med min genialiske pappa uffe puffe. Hmm.. Det gick jätte bra, mycket bättre än vad jag hade trott! :D

PUSS LOVERS.
/S.

En tyst minutJag och Olive ska försöka åka till Sergels Torg på fredag, klockan 17:00 hålls en tyst minut för Riccardo Campogiani som misshandlades till döds i helgen.

Ses där?
/S.

Kom-ihåg-listan1.
Blogga [CHECK]
2. Fixa naglarna [CHECK]
3. Byta sängkläder [not yet]
4. Påminna pappa att han ska fylla på mitt matkort [CHECK]
5. Städa rummet [CHECK]
6. Plugga spanska [CHECK]
7. Prata med Aimée om loggan till vårt muffinföretag [CHECK]
8. Börja på ekonomiarbetet [not yet]
9. Börja på mitt fotavtryck i naturen [not yet]
10. Läsa engelska [not yet]

Varit ganska duktig kan man väll säga? Inte så många punkter kvar :) Fan vad bra! Ska till doktorn imorn, ganska najs med tanke på att jag missar "the Food Game". Nördigt rollspel i geografin. Bläsch! Jag spelar (tillsammans med två andra tjejer) Studenten (eller Rikemansbarnet) i El Dorado, vilket är ett påhittat land som inte jag fattade först...

Just det! Ska köpa nya brillz men det blir inte
Efva Attling det blir Gucci. :) JAg har aldrig riktig gillat Gucci men de här brillzen är super fina. Jag fick låna hem dom och ett par Dior men jag bara älskar det par jag bestämt mej föör! :D Älskar att shoppa glasögon!

  Glasögonen :) NÖJD!

PUSS. en månad kvar tills min födelsedag. AIMÉE! 
/S.

Städat och organiseratSådant får mej att må bra! Jag älskar när det är städat och allting är i ordning... Då kan jag koncentrera mej på läxor eller dyl. Annars börjar jag bara pilla med andra saker som ligger framme och skräpar och det funkar inte!
Något annat jag älskar är kom-ihåg-listor och att-göra-listor.

Här kommer dagens att-göra-lista:

1. Blogga [CHECK]
2. Fixa naglarna [not yet]
3. Byta sängkläder [not yet]
4. Påminna pappa att han ska fylla på mitt matkort [not yet]
5. Städa rummet [not yet]
6. Plugga spanska [not yet]
7. Prata med Aimée om loggan till vårt muffinföretag [CHECK]
8. Börja på ekonomiarbetet [not yet]
9. Börja på mitt fotavtryck i naturen [not yet]
10. Läsa engelska [not yet]

Puss puss puss puss!
/S.

Vintage ifrån Surly Girl

Hittade en riktigt häftig sida genom Facebook; Shopsurlygirl.com!

Titta på det här snygga vintage armandet gjort av rester från Louis Vuitton väskor etc. Sjukt snyggt, finns också i Gucci! Ditt för 125 dollar. ;)

Sov gott!
/S.

MålmedvetenhetJag blir så otroligt fascinerad när jag ser den här dansen med kollibirien och blomman (se nedan). Det är så sjukt bra, försöker förstå hur denna inlevelse och passion kommer till men det över går bara i beundran.

Jag har lixom aldrig varit riktigt bra på något. Jag har spelat tennis, tröttnade - ingen stjärna direkt. Jag har dansat, spelat blockflöjt, klarinett och piano men inget av det tycker jag är kul en längre tid. Jag tröttnar fort alltså... Det är nog därför jag har så svårt för att fortsätta med något som att tex. träna och bygga upp mina muskler. Ser jag inte resultat efter två ggr (vilket jag vet är omöjligt) så tröttnar jag! Jag vill ha bra resultat snabbt. Jag vet inte hur många ggr jag har skrivit/sagt/tänkt att nu jävlar ska jag bli duktig på piano/gå ner i vikt/träna upp mina muskler... Det är alltså något jag har eller haft svårt med. Men nu ska jag nämligen prova något nytt, mamma har försökt få mej att göra detta ganska länge men nu känner jag viljan och därför ska jag göra något så simpelt som att sätta upp mål. Alltså, jag har tjyvtittat lite i "Självkänsla nu!" som mamma gav mej i födelsedagspresent - den har jag bojkottat men men, jag har insett att det är så man måste göra... I alla fall om man heter Sofia och inte gillar att göra saker som tar lång tid. Jag har gjort en mini planering hur jag ska fixa läxorna,
fixat ett träningsschema plus att jag inte har några saker på fritiden eftersom att jag känner att jag inte vill ha en massa skit som jag inte vill göra..

Hoppas det var någon som förstod. Väldigt många JAG i detta inlägg. ;D
/S.

Roligare lista ;DHar du pojkvän/flickvän?
Nej.
Är du kär? Nej.
Hur tidigt stiger du upp? Alltifrån sju till tio på vardagar och lite blandat på helgerna!
Vem/vilka vet mest om dig? Aimée&Olivia tror jag..
Gillar du att slåss? Nej, eller vadå?
Vad ska du göra ikväll? Kolla Heroes eftersom jag varit sjukt duktig och plöjt mej igenom sveriges litteratur historia och spelet om maten! 
När var du senast full? Blir aldrig "full".
Har du utländska föräldrar? Nej det har jag inte..
Var har du ont? Träningsvärk i låren... :D Känns bra!
Är du bra på att måla? Beauty is in the eye of my bildlärare.. MVG förra året men kvalitén går att diskutera.
Vem kramade du senast? Mary tror jag!
Vad längtar du till? Helgen och Kanarieöarna! :D
Favoritalkohol? Blandat ^^
Vad heter dina husdjur? Nisse
Har du körkort? Nej, men jag har provat att köra bil. Respons - ÖHHHHH?!?!
Favoritgodis? Plockgodis och naturgodis. Jag äter (och dricker?) nästan allt. Förutom rödbettsoppa(och det där obligatoriska ni vet: lever etc.) och bubbelvatten.
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska.
Sparare eller slösare? Slösare. Fast jag vill ju egentligen spara lixom lagom.. Har dock en fin fin sparpudel! Hon är värd några spänn!
Har du några homosexuella vänner? Nej, inte vad jag vet.
Bio eller promenad? Bio älskar jag en regnig lördag eftermiddag och powerwalk en varm söndagmorgon!

Är du kittlig? Nope.
Rädd för insekter? Mmm.. Gillar dom inte alls, relativt nervös om jag ser en geting.. Eller ok, frågar ni tex Olive kommer hon säga att jag tappar kontrollen en aning men det är en annan historia...
Anser du att du är stark? Fysiskt är jag WEAK. Psykiskt är jag stark. :)

/S.


Vacker dans!Så jävla vackert! En kollibrie och en blomma! :)

/S.

Drömmer mej bort...

Tänk om jag skulle göra något roligt med mitt liv. Jag har många drömmar... Skulle gärna bo i USA. Hur länge vet jag inte. Jag skulle vilja prova på livet som au pair. Verkar skit kul.. Ska nog försöka leda reda på något au pair jobb när jag slutat skolan. Innan universitetet lixom. Det får jag köra när jag är redo lixom, men vem vet jag kanske är redo då? Annars så vill jag ju jobba med djur. Det vet alla i min närhet att det är en sak som ligger mej varmt om hjärtat. Gärna på ett animal shelter i usa eller så vill jag öppna egen djuraffär. Jag vill iaf ta ett friår efter skolan. Antingen jobba med djur eller au pair som sagt. Vill ju komma utomlands så man får väll se. Jag kanske pluggar utomlands hmm.. Vill ta studenten nu nu nu!!!

Los Housewives Desperados ^^
/S.