Varning för seriöshetsöverdos

Jag är verkligen intresserad av valet i USA och har nu hittat en supersida som är lixom A-B-C för dom som vill veta vad de olika presidentkandidaterna tycker och tänker (plus deras running maids aka vice-presidentskandidaterna). Klicka här! Hittade faktiskt sidan genom people.com så säg inte att det bara är skvaller där. ;D

De rubrikerna som jag först tittade på och känner är det som tilltalar mig mest, alla är givetvis mycket viktiga, är: Abort, Miljön, LGBT-frågor (tex homoäktenskap) och hälsa (försäkringar etc). Skulle kunna babbla på förevigt men jag är lite begränsad så här på en fredagskväll. Men bli mer allmänbildad än amerikanarna, no offence, och läs lite i alla fall - frågorna som intresserar dig! :D

Och FYI jag skulle röstat på Obama.
Kyss! ♥

Hello lover

Kommer ni ihåg det här desperata inlägget way back? Jag frågade om de verkligen var värda 500:-? Glömde dom ganska snabbt men fan vad fina dom är så i dag när vi var i ekerö fucking centrum slog jag till, med lite hjälp i från mor min som var trött på mitt eviga drömmande som startade sekunden vi gick in på high fashion affären Euro Sko. Notera: Jag skäms inte. Så nu är dom i min ägo, finally!



Hittar inte min digitalkamera och min webcamera ger inte rättvisa åt skorna så klicka på länken för det gamla inlägget.
Jag är lycklig, och nu blir det gossip girl.
Kyss♥

OMFG



Har lyckats hålla mig så länge men nu är det dags! De två första avsnitten i säsong två är på väg ner nu.. :D Ni som aldrig sett Gossip Girl, ladda ner NU NU NU!

Puss♥

Lekplatsen nästa!



Nu ska vi ut på promenad med Nisse och Anna.. Så spännande är mitt liv! :D
Kyss

Vay-cay


bild: kuala lumpur, malaysia, april 2007 - kortkort!

Ska till mormor och morfar i tre dagar så bloggningen blir antingen gigantisk eller inimini.. Haha. Vi ses på torsdag girls.. Vi hörs Olive. Vi måste diskutera våra tidsplan! ;D

Kyss.

Lördagens/Söndagens



Dagens frisyr: Utsläppt megaflufforama.
Dagens smink:  Jag skriver exakt samma sak varje gång: fuktcreme. Orkar inte sminka mig på helgen, om jag inte går ut.
Dagens klädsel: Svarta sfg-mjukisar och mitt american eagle linne.
Dagens händelse: Inget särskilt, cruisat runt hemma och städat lite..
Dagens planer: Inget, vakna vid en normal tidpunkt - dvs innan 14..
Dagens vill ha i allmänhet: Juletider, handlar klappar!
Dagens materiella vill ha: Vänner-boxen, vill ju supporta!
Dagens beroende: Cola light...
Dagens tråkigaste: Hmm, vet inte.
Dagens köp: Köpte en cola light i går, och en bussremsa!
Dagens mat: Kycklingpasta och till middag entrecote m pommes..
Dagens mående: Trött



L'amour brilles sous les etoiles (Love shines on the stars)

 


Den är faktiskt lite sådär på svenska men lyssna här! Å gud vad fint.. Speciellt Nalas röst.



Puss lovers


Det blir alltid lyckat på något sätt

Känner mig skyldig att rapportera om natten som var. Gårdagens planer ändrades ganska snabbt, Tumba var helt enkelt inget för oss. Det är lixom inte så himla kul när det är massor av människor som man inte känner men som känner varandra. - som dessutom är aspackade vid åtta när vi inte druckit något. 

Så vi åkte till söder (kändes som att vi åkte till tumba för att föra, misslyckat!) hem till As kompis och där var det inte alls tråkigt. Tvärtom superkul, alla var jättetrevliga och tittade inte snett för att man kom i från något annat place. Vi, väster-om-väster, kändes oss så uppfixade jämfört med alla andra på maskeraden. Som Aimée sa: "Det känns som att vi är uppklädda för Gossip Girl-maskerad!". Så sant, så sant. Men söder är tydligen vårt rätta element! Kom hem klockan halv tre ungefär, tog bort det finfina sminket som AImée fixat och sedan bums i säng.

Nu ska jag duscha!
Puss..

Var inte elaka nu

Kom på i går vilken horibel musiksmak jag har. Det är en blandning av massor av sådant som bara går på radio och tv typ. Inte okej, tydligen! ;D Fast nu ska jag bli en aning mer patetisk (om det nu går?) och posta en video, texten är jätte-bra.



du ser mary, det är inte bara house.
I kväll blir det megachill rehabnight! ;D Puss♥

Mask a la gypsy

Ohh.. Partynight to night.. Peppad? Si. Fast vi måste departera sjukt tidigt eftersom vi ska ända till Tumba, men hoppas verkligen det är värt det - men om det är födelsedagsfest brukar det vara roligt. Nu måste jag packa ihop mina stuffs, hoppa in i duschen och bli fresch. Jag kommer vara så sjukt snygg så det går bara inte!



Psykologiprovet gick alldeles utmärkt och jag och O kom långt med projektarbetet (tusentals idéer.)

Puss! :D

När man har tråkigt: Tjuvlyssnat.se

Utanför Chaplin's Bar, Stockholm
En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.

Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.

Spårvagn 6, Göteborg
I spårvagnen som är fylld med folk sitter en tjej ~20. Bredvid henne sätter sig ett fyllo ~50 och börjar prata med henne. Tjejen ser besvärad ut.
Fyllot: Lyssna och titta nu!
Fyllot (skriker): Då var det biljettkontroll, om alla plockar upp sina kort så går det mycket fortare!!
En del folk börjar tränga sig mot dörrarna och ser smått panikslagna ut. Tjejen och fyllot skrattar högt.

På en busshållplats, Stockholm

Två tjejer ~15 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Det kliar på foten...
Tjej 2: Klia då!
Tjej 1: Jag gör ju det!
Tjej 2: Vilket Irlandsproblem.
Tjej 1: Eh, vad sa du?
Tjej 2: Ja, vilket Irlandsproblem.
Tjej 1: I-LANDSPROBLEM heter det!
Tjej 2: Ja ja, samma sak.

Pizzeria Roslagsgatan, Stockholm

In kommer en uppenbart dyngbakis kille ~25, och tittar på pizzamenyn. Han verkar ha svårt att bestämma sig.
Killen: Har ni purjolök?
Pizzabagaren: Jag vet inte! Vad är det på den?


Tittade runt lite och de här var mina favoriter för natten!
Puss!



Do and Don't

Hittade, av en slump, en Marie Claire på pressbyrån till pressat pris - icke svenska tidningar är så sjukt dyra om de inte är pressade. Har letat som en rabiat för jag hittade bara massor av pressade inredningstidningar - som inte är utav intresse. Har flippat igenom tidningen och kollat på alla fina editorials (borde skaffa en scanner, det här är pinsamt!) men jag måste verkligen påpeka detta:

En mega DON'T som förstör en hel bild är långa naglar. Inte fint alls om jag får säga vad jag själv tycker. Titta här - så förstår ni vad jag menar!
 

Nu ville inte den till höger vänta sig, men you geat the picture - jag älskar korta manikurerade naglar som inte ser manikurerade ut!
Lovers!♥

Skulle inte plugget minska i trean?

Har extremt dålig uppdatering den här veckan på grund av mycket arbete i skolan och då menar jag mycket. Så här ska den se ut:

MÅN: Besvara frågor i Islam
TIS: Presentation i Internationell Ekonomi (+ att vi kollade slutskivalokal m studentkommitén) - här är jag och jag lever!
ONS: Engelska Inlämning och Matte C prov (+ ut med bosse)
TOR: Läsa kapitel tre i Rättskunskap
FRE: Psykologi prov (+ ut med Bosse)



Min så kallade morot är Halloween festen på fredag, inte blondinbellas som någon trodde - ett födelsedagspartey! Nu måste jag plugga tills nio då är det som bekant Los Housewives Desperados (mitt favvosmeknamn, som jag vet inte är korrekt spanska!). Man måste belöna sig själv lixom, annars pallar man inte. Sedan, under och efter, blir det engelska. Brukar läsa i reklampauserna - supereffektivt! Man hinner en massa.

Puss♥

HW-outfit



Nu har jag varit och shoppat en klänning och en ögonmask.
Klänningen är sjukt fin och kommer från Gina Tricot, masken är också schnygg och foxey - från Buttericks. 76 + 299 kr. :)

Nu ska jag äta! Puss♥

Happy Halloween

Wohoho! Ska på halloweenpartey den 24e. Astaggad, ska fixa klänning och masken imorgon. Fään vad snygg jag kommer bli. Med mega sotade ögon, svart mask och flor. Nöjd.

Ville bara säga..

Puss.


Känner för att fynda

Hej allesammans, mår ganska bra i dag. Ska på läkarbesök imorgon, ingen sovmorgon här inte! Den börjar 8:30 och skolan 9:40. Sämsta... Brukar ju missa grejer, nu är det typ föreläsning ang projektarbetet från olika elever och sedan psykologi. Sen ska jag och O spana in knitting revolution på Lindex hoppas hitta något fint.

Nu kollar jag på Lyxfällan med Anna. Våra droger är den och Sjukhuset. Sjukt najsiga serier, har nästan övergett 5an. Laddar ned det jag verkligen vill se och resten ser jag på 3an, dvs top modell och de jag nyss nämnde.

Puss!

Inspo till skivan kanske?



Hej babies! I dag mår jag fantastico om man bortser från det mindre lyckade matteprovet.. Nu ska jag äta pannkisar med sylt och grädde och sedan titta på film. Tror det blir: Who framed Roger Rabbit? En utav mina favorit filmer..

Puss!


Nästan lockar


Ohh! Vad mitt hår lyder mig i dag ;D Fast det är typ rött på bilden, wtf lixom?
Nu ska jag borsta tandsingarna och sedan ska jag till bussen.
Puss♥

Hi, my name is Sofia and I'm a lightoholic.

Ohh! Nu ska jag åka med mamma och proviantera inför kvällens plugg! Satsar på lite nötter och cola light (sucker för ALLT som är light).. Mohahaha. Plus lite tuggummi. Måste nog köpa en burk hårinpackning, yumiie for my scull! ;D Ska hämta Anna från box och kollar vänner. Älsklingar!

Kefulukika, mitt japanska namn! Hittade det
här.

Puss

Roligt plugg? Jag intalar mig det i alla fall

Hmm.. Den här veckan känns faktiskt riktigt bra! Fast ganska mycket att göra: Matte C diagnos (G-prov) inför provet nästa vecka, Religion A 9 frågor om Islam, Rättskunskap där vi ska läsa ett kapitel om bla allemansrätten och om olika domstolar och läkarbesök på fredagmorgon - halv nio. Ganska mycket men matten känns ok, islam är spännande, rättskunskapen är bara att läsa och under doktorsmötet är det bara att hålla sig vaken. Läste igenom allt i islamen så jag ska väll inte ha några problem med att svara på frågorna tror jag.

Nu ska jag titta sjukhuset och räkna matte!
Darlings! ;D

Tidsfördriv innan Miami Ink.

(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
( ) fått sparken
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x)limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
( ) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x)skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
( ) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

Kopiera darlings, kopiera! ♥

A Sunday special



Dagens tips: 
Kör lite spagrejs och städa på helgen, sparar tid i veckan.
Dagens frisyr: Så tråkigt, skriver samma sak varenda gång, ballerinatur!
Dagens smink:  Bara lite fuktcreme.
Dagens klädsel: Wranglers, bruntrirbbatlinne och en zipper från H&M.
Dagens händelse: Fika med f&f!
Dagens planer: Duscha och titta på Miami Ink.
Dagens vill ha i allmänhet: Ett löpband.
Dagens materiella vill ha: Pengar till underbara födelsedagsprenter och julklappar till familj och vänner.
Dagens beroende: Mandariner!
Dagens tråkigaste: Städning av rummet.
Dagens köp: Köpte ett rosa band i fredags. 
Dagens mat: Fika all over the place.
Dagens mående: Helt okej, lite trött - men vem är konstant pigg?

♥!

Don't waist my time



Wtf lixom? För det första Varning? Varför varning, det är väll bara trevligt och för det andra: KOM IGEN VAFAN. Hur många på tusen klickar egentligen? Max en halv person.
Kyss!

A Walk to Remember



Har aldrig gråtit så mycket åt en film i hela mitt liv, underbar.
Puss.

Vote, drive and work - what more do we want?!

Dålig uppdatering.. I går så var det ju fredag, som bekant, och på väg till skolan så träffade jag hanna som hade köpt en ny iPod. En gul asfin liten rackare! Blev så sjukt sugen eftersom jag är på jakt efter en musik/video-spelare. Om jag nu bestämmer mig vilken färg? Rosa är det jag har nu men lixom jag tycker röd är snygg och samma för grön, blå och gul...

Men i alla fall i skolan var det ledarskap/projektarbete och psykologi. Projektet rullar på, i morgon ska vi förmodligen samlas hos lilla mig för en ordentlig genomgång och uppdelning av arbete. Känns så spännande! På psykologin gick det bra, vi håller på med psykologi i relationer om hur man ofta "läser andras tankar". Typ "varför är han så tyst?" som utvecklas till "har jag gjort något?"/"vad gjorde jag?" som tillslut blir "varför vill han göra slut?!". Alltså tjejer... 

Myskväll med Olive i går! Vi tittade på singing bee och grease - nahaajs! Varför ser man inte den oftare, skit bra ju! I dag måste jag googla loss på Islam eftersom att vi har typ något frågepapper som inte jag fått tills på måndag, var på sjukan då. Men men, vad ska man göra? Jag brukar faktiskt vara asduktig. Dessutom måste jag ränka lite matte pga diagnosen på onsdag. Kommer förmodligen inte göra något eftersom att jag älskar vänner så innerligt! Haha.


Nisse längtar efter mamma och Anna...


Nyduschad och back from sjukan

Skrev fel förut det var en magnetkameraundersökning aka MR, inte datortomografi aka CT i dag. I skolan har vi jobbat som fan på vårt nya projektarbete, känns sjukt skönt att ha kommit på något bra och lite lättare. Kommer berätta allt när det är lite mer utarbetat och saker är lite mer säkra. Men det har med bröstcancerfonden att göra, spännande!

I morgon måste jag ta med mig min engelskabok och läsa ut det sista, har en recension på onsdag. Engelska är mitt powerämne. Dessutom, fy fan vad bra mitt religionsprov gick i dag. Grymt. Känns som att jag är on a roll i skolan, skönt. Det går bra i matten fast jag borde ta hem och räkna i helgen, ja.. det måste jag!

Nu ska jag spela breaking boxes, tror jag det heter, på face.
Sov sött ♥

För trött för att sova

I morgon har jag både religions-prov och datoromografi (ct), dessuom en lång dag med den där extra lektionen som jag bara har varannan vecka. Känns lite segt eftersom att jag och olivia måste komma på ett nytt projektarbete, några idéer?

Nu ska jag googla loss och kolla på Vänner.
Sov gott ♥

Söndagens



Dagens tips: Se till att mysa en dag som denna, ladda upp inför veckan.
Dagens frisyr: Ballerinaknut.
Dagens smink:  Inget, bara lite blandade clinique-produkter.
Dagens klädsel: H&M-jeans och hippietunika från lindex, har min härliga pläd från ikea runt mig! 
Dagens händelse: Vädret och hela myset, men var fan är min Big?
Dagens planer: Plugga religion...
Dagens vill ha i allmänhet: Läs under händelse!
Dagens materiella vill ha: Min 18-års-present
Dagens beroende: Cola light
Dagens tråkigaste: Promenaden från busshållplatsen hem.
Dagens köp: En resa med sl, typ?
Dagens mat: Nybakade kanelbullar a la Anna.
Dagens mående: Bra, men trött.'

Kyss.

Plugghelg för nörden inom mig

Gud, det var mer plugg än jag hade räknat med den här helgen. Mest religion, prov på måndag, med judendomen, kristendomen + bibeln. Ganska tjatigt tycker jag men jag lär mig ganska fort så det känns bra. Har skrivit en summering om bibeln, det är mer än vad man tror - jobbigt. Men men, nu ska jag nog surfa lite eller titta teve en stund. Hade iofs planerat att träffa flickorna i kväll men jag tror inte jag pallar, så är det i bland.

Var ju på TOUS i går och valde en 18årspresent. Kändes superduper och jag verkligen längtar. Den här saken gjorde verkligen inte väntan lättare. Blähää!!

Puss.

Fakefur

Fan alltså, i bland vill man skriva saker. Man känner att det blir för lite om man skriver det på ett papper men för mycket om man postar det på bloggen, i sånna här lägen skulle jag vilja ha en anonym blogg. Skönt! Men saken är den att jag skulle aldrig orka, skriva en massa skit och sen lixom - vem bryr sig? Jag vill ju ha respons men ändå inte. Svårt att förklara men det passar sig bara inte här..

fan vad jag vill ha den där fuskpälsen från h&m, släpps nästa vecka. fan vad jag kommer vara på!

/S.

I'm in love, again

Jag anar att min födelsedagspresent, kommer i från TOUS. Jag hade inget med den att göra (klicka, klicka, klicka).. :) Ska chilla som fan i kväll, supertrött efter dagens strapatser.

Puss.

Jag kommer från Hawaii

Hello lover♥ Hur mås det? Själv mår jag bra och har haft en helt okej dag antar jag. På onsdagar är det som sagt en lång sovmorgon med engelska och matte som följd. Men innan lektionerna så var det skolfoto. Turister som sagt. Det var riktigt snyggt - hoppas jag. Fotografen var duktig, inte lika stingslig som de alltid brukar vara. Jag hade lockigt hår, lät det vara och då curlar det sig ganska bra.

Nej, nu måste jag köra lite religionskunskap.
Puss.