Prima Ballerina

Det finns så nedrans mycket att göra och ändå har jag tråkigt, men nu ska jag ta mig i kragen. Det ni! I morgon så är det programkväll i skolan så jag kommer väll inte hem förens runt nio, halv tio - förhoppningsvis. Nästa dag, onsdag, så är det skiva. Tema: Cirkus och jag ska vara glammig ballerina. Mycket bra. :jJahaa.. Sen så på torsdag är det mösspåtagning och fekke i södertälje - eller njaa.. Teo(-deo) fyller 15 bast. Vi ska ge en mycket fin presse. Sen på fredag är det chillkväll. Mario Kart etc. Nu är det ta-i-kragen-dags som sagt.

Funny or die

Först kollar du den här videon. Den är på riktigt, helt seriös!
 
Sen kollar du på den här PARODIN från funnyordie.com Så kul tidsfördriv.

A Gaythering Storm from Jane Lynch

MadeJag har tagit första TBE-sprutan i dag! Känner mig duktig. Kollar på Made - folk är lite halvsorgliga. En tjej ba: mina kompisar har snygga kläder, sminkar sig och har alltid perfekt hår - det vill jag med! Snälla.. Köp lite normala kläder/fråga sina kompisar, sminka dig och borsta håret, man behöver inte värsta programmet för att fixa till sig.. :S När det är så lätta saker liksom. Aja.. Snart kommer farfar och farmor - så mysigt med söndagsfika.

Jaha, vad har hänt i veckan? Typ lätt over all. Alla var ju lediga im måndags, sov typ hela dagen och städade/packade upp. Sen så var det projektinlämning och hela den biten och det kirrade vi ju, sen så hade jag sjukhuset på torsdagen och det gick också brao. Nästa vecka  är dock lite kämpigare, ska plugga efter den där fikan... I morgon så har jag inget speciellt förutom magnetkamera som är a bitch. Blä! Sen så är det engelska förhör och mattediagnos på onsdagen och filosofi sak tills torsdag. Sedan består fredagen av svenska presentationer och mitt i allt det så ska vi fixa tryckeri saken inför projektpresentationen... Städ-dags! Puss.

Cutiepie

Gud vad våren känns på g, bara några knoppar till och ingen snö-överraskning så är det på! Härligt. Jaha vad händer då? Typ inget utöver det vanliga. I morgon är det sjukan på morgonen och sedan är det dags att få reda på vad man fick på rättskunskapsprovet. Ihh! Lite läskigt.

Nu är det How I met your mother, love!


I'm backJag är hemma igen från Thailand och kan faktiskt säga att jag varit i Förenade Arab Emiraten! Ballt? Si. Vi mellanlandade i en "liten" stad som heter Sharja och fick cruisa deras tax-free i cirka 45 min innan det var dags att boarda igen. Var sjukt trött och somnade runt halv tre i natt, eller halv åtta på morgonen thailand-tid. Vaknade klockan tolv av att min baby N hade kommit hem. Glad blev jag, med några små inre blödningar men jag klarar mig! Jag har inte shoppat så mycket, där borta. Hittade inget och det var väll bra för jag vill spara lite! Men ovan kan ni se en tyg påse med olika tips på hur man sparar på jordens energi, ett par gladiatorsandaler i brons, parfymen Clean (som pappa vann i ett sånt där charterlotteri = jag skäms nästan) och en asnajs handcreme från Soap & Glory som jag köpte på, min favorit, Boots.

I dag har jag iaf chillat som fan, kollat prov/arbeten, städat, packat upp en aning och sett Satc-filmen, djävulen bär prada och senaste gossip girl avsnittet!! I veckan ska jag väll träffa darling A, vill catcha up lite där, och på torsdag blir det till att gör en datortomografi, nu har jag alltså en veva med undersökningar - tråkigt, men det måste ju göras. Nu ska jag städa och hitta något kul på tv innan jag somnar.

I'm gonna get taaaaannedJa just det. Jag åker till Phuket i kväll runt 23. Så nu har jag packat och sökt till universitet/högskola. Duktig känner jag mig! Ses på måndag den 13e. Puss.