PUSS DARLINGS



ok, den fuckar sig men GOTT NYTT ÅR! :D

Bangkok fortfarande

I dag har vi farit runt som galningar pa stan... Forst chillade vi hela formiddagen, at lunch vid poolen och hade det allmant skont. Sedan traffade vi en inhyrd guide som tog oss runt stan och det var asballt! Hon var thailandsk sa det gick jattebra eftersom hon kunde spraket. Vi var inne i palatset och spanade runt dar, sedan akte vi en longtailboat genom en massa snirkliga kanalen, da fick vi mata fiskar - creepy som tusan.. Vi gick av vid varsta branta templet som var skitscary att ga upp/ned for det, aslaskigt. Sedan var det liten farja och dags for flower market dar vi fick fina ringar med jasmine och typ rosor/nejlikor av guiden - sa sott! Sen sa var vi helt slut och avslutade var tur..

I morgon ar det shopping, starbucks och middag med pappas jobbarkompis. Mysigt varre! Tror jag kommer in pa bloggen da igen, eftersom det ar gratis internet sakor jag som faen. Kan jag inte fa nagra kommentarer, vilka laser? 

Bangkok, Thailand

Nu har jag antligen fatt tag i en dator, med internet alltsa! Sitter i varan avslappnade lounge som erbjuder gratis internet... Pa rummet kostar det 3,50 KRONOR. Sant overpris. Men, men... Vad har jag gjort hittills? Shoppat ett par gladiatorskor i svartlack (pappa sa att d sag egyptiska ut!) fran MBK for typ 65 kronor, en kroppscrub, en ansiktstvatt och ett serum for haret pa Boots for 75 kronor (det var nagon caribbean serie, mysiga dofter!) och sist men inte minst sa var vi pa Siam Discovery i dag och kollade runt dar jag kopte en ogonfransbojare pa Shu Uemura... Gissa lyckan! Jag ba wah SU affar har! Mamma och Annas reaktion: Ehh.. Va? Jag ar iaf jatte glad! :D

I morgon hade pappa bestallt en guidad tur har i Bangkok, med vara alltid trogna Oriental Escape, klockan 2. Ska bli spannande sen pa mandag ar det dags for mer shopping och lunch (eller middag?) med pappas arbetskamrat. Trevlans.. Sedan ar det Phuket pa tisdageftermiddag runt fyra. Men vi hors i morgon, puss! 

Äntligen

Everybody! Jag har haft sjukt dålig uppdatering nu men det har varit så mycket med jobb, julafton och avresan. Men i morgon klockan halv åtta på morgonen, svensk tid, kommer jag och la familia befinnas oss i Bangkok. NAJZ. Så i dag så är det packning som står på schemat.. Har packat som en galning men jag tror allt är med. Skulle egentligen lagt upp en video som jag filmat med min fina Flip Video men det är så sjukt segt nu när jag ska förbereda datorn med filmer och så så det orkar jag inte nu! Jag skriver så fort jag får tag i internet..

Lazy bum

Gud vad jag latar mig, jag gör ingenting. Om dagarna, väntar typ på den 23e då jag jobbar och sedan 24e och 25e. Men innan dess? Imorgon ska jag packa tror jag men i dag blir det väll världens segaste dag antagligen, typ american pie marathon varning. Eller sex and the city, vad jag nu vill ha... Borde göra något produktivt men det är söndag och jag är trött så den tanken får chilla för sig själv ett tag. Tror jag ska googla mer på Bangkok, hitta några inhemska designers? Så svåårt...


Dan före dan före dan före dan före dopparedan

Trevligt att träffa flickorna, som man sällan gör, och dela ut klappar i går. Jag fick badskum, badsalt, bubbelbit från lush, Hur fan visste du det? och boken Barnens brev till tomten. Jätte-nöjd! Fast pappa kommer inte gilla att jag badar med Melting Marshmallow Moment från lush, badskummet/saltet hade en annan lite mer havsdoft som pappa kanske gillar! Men vafan det får han stå ut med tycker jag.. Den är ju så härlig, måste testas snarast - innan resan i alla fall.



Mamma är redan taggad på att börja packa, jag gillar inte att packa men jag har ju i alla fall min underbara
lista för min carry-on. Fast den här gången blir det packa lätt, och då menar jag megalätt. Typ ingenting! NADA - TOM RESVÄSKA. Typ mina tre tub-onesize-klänningar från thailand och ett par milda gladiators sen är jag klar. Men nu måste jag verkligen ta och göra något vettigt. Typ SATC och MindJolt.

You give me fever

Oj, oj, oj.. Det var riktigt längesen jag bloggade. Jag har mått riktigt dåligt den här veckan. Har varit lite sjuk hela december, känns riktigt jobbigt. Men jag är hellre sjuk nu än under lovet. Jag blir alltid sjuk så fort något kul ska hända typ julafton/thailand.

Hoppas jag blir frisk tills på fredag då vi (jag+flickorna) har minijulafton och dessutom kommer städerskan(+ hennes barnbarn [???]) hit och då vill jag orkar åka till farmor och farfars lägenhet så jag slipper henne. Hon är lite för gammeldags, ex. hon tyckte jag och anna skulle plocka blåbärsris så att mamma skulle bli glad (WTF?!) och sen så en dag i somras var jag hemma med en hemsk förkylning och då tyckte hon jag skulle gå ut och ligga i vår hängmatta (här vill jag lägga till att den är placerad högt upp på baksidan och att vi bor vid vattnet så det blir väldigt blåsigt där uppe). Annorlunda alltså! Nu ska jag återgå till Mindjolt och tvn, mina hjältar! ;D
 

Spyinferno



Okej jag kan bara säga tre ord: crap crap crap. Jag mår så jävla illa, har kräkts fler gånger i dag... Om det är vinterkräksjukan så smäller jag av, den orkar jag inte med. Men nu har kräkningarna faktiskt lagt sig så jag hoppas verkligen att det är över nu. Dessutom har jag chans att jobba på onsdag och så har jag planerat att gå på extramatte i morgon men vad gör man? Det är väll en sån där 24 h regel om man haft något spy-relaterat? Tror jag hört det någonstans så jag tror det blir hemmastannande i morgon - men hur fan gör jag då med matteprovet? Aja, finns faktiskt inte mycket att göra. Btw det jag ätit i dag var 2 dl blåbärssoppa, blir nog ett glas till. Får äntligen behålla dryck.

Hörde någon gång att det enda man önskar sig när man är sjuk är att bli frisk, stämmer som fan..

Santa claus is coming to town!

Nu ska jag äntligen få lägga mig och sova efter en mycket ansträngande dag... Religionsprovet gick helt ok, sedan satt jag och tog emot alla j-vla pengar - givetvis är det fortfarande så att det fattas. Orkar inte med allt folk, det är bara att gå ner och lämna och om du inte har dom i dag säg det bara då! Ysch. Sen rättskunskap och engelska, så sjukt opeppiga ämnen. Men whatev, sen blev det speedshopping med Olive. Julklappar närmare bestämt. Nu har jag handlat för mormor, morfar, mamma, farmor, farfar, anna, pappa och josefine. På g med flickornas! Så kul att shoppa klappar, seriöst ett utav mina bästa grejor under julen - att ge bort en massa fina presenter. Så kul!

I morgon ska jag och O sitta på ett sjukt mysigt fik, tror det heter mixitup på s:t eriksplan - vi hittade en ny favvis efter att kofi stängt, och plugga järnet med laptop och wifi. Fast mer gå igenom saker än plugga! Natti...



vad är mer jul än carl larsson?

Middle of the night



gossip girl, chace crawford och taylor momsen.

Oj, oj, oj! Jag blev klar innan 00:00. Vilket var mitt lilla mål. Visst jag gick igenom buddhismen ganska snabbt men jag tror inte den kommer med lika mycket som hinduismen och islamen. Känns faktiskt ganska bra, har druckit julmust light för att hålla mig vaken och på gott humör. Nu måste jag kissa och sedan sova... Btw. Innan jag gjorde det sista i religionen så kollade jag på Greys och pärlade pärlplattor. Bästa! Så stimulerande för händerna, haha. Jätte-kul! Ska lätt stryka min och lägga upp.. Jag är så kreativ! 

Wikked lil girrls

Känns lite surt att sitta hemma och plugga när det finns en chans att gå till Spy Bar med A och O i kväll, men liksom jag vill inte sumpa det här provet i morgon( i religion). så det är bäst jag pluggar på. Eftersom att det är en 50 poängs kurs (slutar/betygsätts vid jul) och man bara läser en termin så måste man satsa järnet hela tiden. Man blir lite slappare på typ 50/100 som man läser över två terminer. Jag satsar på VG, fast hoppas lite på MVG för det verkar som att hon går ganska mycket på närvaro/engagemang på lektionerna... Man får hoppas på det bästa helt enkelt! :)

I morgon så är det religionsprov klockan nio (hoppas O pallrar sig upp, annars är det omprov dagen innan vi börjar i januari! tempting...) sedan är det två och en halv timmes sittning i matsalen för att få in pengarna till sluta skivan. Känns lite tråkigt men fuck it - vad ska man annars göra med en så lång håltimme? Dessutom ska vi ha en liten poll (?) ang studentbal. Vissa verkar sjukt taggade och vissa lite mer ehh..? Jag står på megataggadsidan i alla fall. Efter den super långa rasten är den rättskunskap/engelska och sedan klappshopping med O, som förmodligen möter mig då. Om hon nu faller i koma i skolan - hennes ansvarsfulla partande i natt får stå för det svaret.



kiss the boys and make them cry.

SFG goes GossipGirl

Ohh.. Lite grov va, jag menar jag själv skulle inte vilja bli uthängd? Men ack så underbar! Den skrivs av Emma Ekström, ett alias - vem kan det vara. Jag har redan mina teorier!

SFGbynight

Puss.