Thinking of you



En annan Katy Perry verkligen! Videon blir ju inte direkt sämre när en heting som den där killen från kylke xy är med.. Riight? :D Texten är så fin..

Bored

Idag har jag mått dåligt.. Inte bra, stannade hemma och sov. Känner dock behovet av att gå på utvecklingssamtalet imorgon. VIll inte ha ett privat samtal med J någon annan gång på ett "Möte". Nej usch! På tal om dåligt så har jag tappat blogglusten totalt. Lite tråkigt... Så imorgon så är jag ledig förutom det ev. utvekclingssamtalet, ska till farmor och farfar med Nisse när jag är i skolan. Sedan måste jag plugga lite. Nu ska jag flippa runt lite bland kanalerna och se vad jag kan hitta.

Monday's



Dagens frisyr:
Platt, utsläppt.
Dagens smink:  Fuktcreme, concealer, solpuder och mascara.
Dagens klädsel: Stuprör, oversized stickad kortärmad skjorta toppat med mother earth.
Dagens händelse: Jag pluggade riktigt ordentligt!
Dagens planer: Var att ta mig till skolan och tillbaka utan att somna på tunnelbanan.
Dagens vill ha i allmänhet: Solen
Dagens materiella vill ha: En killer bod?
Dagens beroende: Musik, shepherd-tofflorna och svenska äpplen.
Dagens tråkigaste: Hela dagen!
Dagens köp: Cola light och godis!
Dagens mat: Mammas hemlagade hamburgare.
Dagens mående: Trött och duktig


Delicious


Nu är det dags för pistagenötter, mörk choklad och blåbär/hallonsaft + Sex and the City... Blir nog en sen myskväll helt enkelt.

Only hope



Låten kommer från A walk to remember, den filmen är så obeskrivlig... Se den ♥

Red liquorice



Ohh.. Nu blev jag tvungen att ta tag i minga naglar - dom var lite slitna sedan thailand. Blev en härlig röd färg, väldigt glossy! FYI: Viva la Diva är det bästa budgetmärket. Nu ska jag tillbaka till Djävulen bär Prada...

Empty

Inget att skriva om!


Torris

Hemma nu, snart är det mat sen så kommer jag att bada med en chocolate santa tror jag, den ska vara lite mjukgörande - sedan lägga ansiktsmask, jag har slarvat med återfuktningen så nu är jag torr som en öken på kinderna. Fast först ska jag in på mitt konto, hoppas det är en vacker syn. Håll tummarna!

Peace



Väldigt bra rea på indiska i går, köpte två tjocktröjor för halva rea priset. Tycker dock att Indiska är lite för dyrt till ordinarie pris fast jag gillar deras design så det är antingen eller! Följde med mamma och syster till Vällingby C efter att ha gjort lite skolsaker, så glad man blir när man fyndar och inte har räknat med att shoppa alls den dagen. Ett sockersött vitt och skärt babydoll linne från twilfit och en klänning från Mango följde också med hem, det kallar jag lyckad reashopping.

Nu ska jag till mormor och fira hennes födelsedag!

Feelin goood

Hey babies.. I morgon ska jag fika med älsklingarna, supertrevligt - får mig på bra humör. Fast känns lite surt med städning när jag är så sjukt trött och inte orkar plocka undan allt skit jag har framme. Ser lite ljusare ut på API-sidan i alla fall. Hoppas verkligen jag får något intressant... Har tre(?) möjligheter så håller tummarna. Riktigt kallt i dag, jag är frusen och har pälsat på mig ordentligt, skrivit en rejäl loggboksgrej till projektarbetet och när jag plockat undan ska jag mysa lite med DV.

Nisse är hemma!!!

Älsklingar! Jag är hemma.. Finally - mycket jet-lagad men taggad som fan för top model är strax, pappa tog hem nisse som värsta överraskningen och jag har en fet skål med m&ms. Vad kan jag skriva mer? Jag shoppade härliga grejor i thailand.. En bag, sandaler, läppglans från l'Occitane, 8hourcremekit, hypnose mascara och en ögonfransböjare från shu uemura. Nu till TOP MODEL!


På G

Nu är jag på väg, sitter i loungen på Phukets flygplats - har precis köpt ett litet eight hour cream set på tax-freen men när vi kommer till Bangkoks taxfree blir det andra bullar! Sedan ses vi om låååång tid.

Näst sista dagen

My darlings! Jag har ingen energi att blogga eller rättare sagt har jag inget särskilt att skriva om. Vi chillar, solar, badar, shoppar - det vanliga. Jag äter samma frukost varje dag: vattenmelon och små pannkakor! Mumsfillibaba. Nu kollar jag och Anna på ett American Idol-marathon, VARJE SÖNDAG! Sjukt kul, folk är sämre här - verkligen.

Nu ska vi titta vidare - puss.