Stupid british snackfood!

Omg, i dag bröt jag sb ganska rejält men kompenserade med en minilunch och en mindre middag. Jag tog te och ett fett jävla scone med cream cheese och marmelad. Tjockis! Men what to do? Man behöver proviant när man ska inta så mycket information om en och samma sak. Varför händer det inte sådana extrema saker i mitt liv? aldrig någonsin.. Trist!

Vi har i alla fall bytt tema på skolfotot imorn. Först var det hippies sedan byttes det till 80s sedan till
TURISTER som är det gällande temat. Jag har ett sånt där hulahula-halsband i tyg och sedan ett par shorts + en überomatchande silkeströja. Lite hawaiifreak gone wild? Sure thang! Lite trist att vi inte kör 80s var taggad som fan på det. Nu vill man bara se hur studentkommiténs foto blev - nahajs med haschplanta och allt!

Sov sött raringar!

South Beachy? Me likey!

Hallå där! Ska gå till bussen om tio men hinner blogga lite grann. I dag efter spexfoto, psykologi och internationell ekonomi så ska jag träffa Aimée. Hon har tydligen superextremtmassor att berätta om hennes lilla tripp till göteborg. Har min mysiga hood-klänning i dag, älskar den - enda bra köpet från gina tricot, den kostade typ 400:- Lätt värt det.

Kör lite SB (south beach) i dag och resten av veckan, känner mig alldeles för sockerberoende just nu. Det går i vågor men det blir ganska störande i bland så nu ska jag hjälpa mig själv på traven lite. Frukosten var två kokta ägg, vatten och en näve valnötter, eller vad heter dom som man äter vid jul? Anyway, till lunch är det lax med sallad och sugarsnaps. Supergod lax, dessutom känns det så fräscht med sallad.

Puss raringar.

Time to play!

Ohh vad skojjigt det ska bli imorn på studentkomiténs skolfoto. Vi (tio tjejer typ) bestämde oss för att vara olika musik stilar och jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle vara förens för någon timme sedan. Jag är DISKO/SCHLAGER/GLAMOUR, tog mina sjuktfina mardigras pärlor till hjälp som jag samlade på mig i New Orleans. Kombinerade dom med en illgrön klänning, tjocka rosa hoops och svartaleggings. Tänker vara barfota diskokula imorn helt enkelt!

Till skolfotot med klassen är det tema HIPPIE och där blir det lodig tunika med leggings, nätballerinas, band runt skallen och peacehalsband + några stora armband! Nu ska jag kolla teve!

Puss hej!

Work it sista!






















Nu är jag äntligen klar med mina A4 om Förlåtelse till religionen i morgon.
Den blev lite flummig för hon hade inga riktlinjer så
det känns lite luddigt. Hur som helst så såg jag hur långt (och snyggt) mitt hår blivit på sistone.
Sjukt nöjd, kan känna att jag lixom har en frisyr och inte bara en kortutväxt i väntan på normalt hår känns bra!
Wiee..
Älskar det nya håret betydligt mycket mer än det gamla, en positiv vinkel på "det hela"?

Har inte riktig stenkoll på när men i kväll är det i alla fall middag hos F&F och det blir, enl. ryktet, pizza.  
Yummie! Btw, powerwalk i dag -
nu tar jag 2,5 km på 20 min. Nöjd som tusan!

Kyss.

Titta vad jag hitta



På JustJared.com, samlar lite på
sådana här.. Uppe i två! ;D

K-fem, shoppingräddaren i nöden

Ohh! Såg saw 4 i går med Olive. Den var faktiskt ganska bra, inte lika slice-blod-dö som de andra (har inte sett tvåan dock). Kan faktiskt rekomenderas men kom ihåg att det är en skräckfilm! Blev hämtad av mamma för att åka till vällingby c för att handla jeans. Fick tag i ett par superfina replay och sedan inhandlades ett par mullvadsfärgade stövlar från Jerns (Gabor). Super fina faktiskt! Sedan trodde både jag och mamma att det var middag hos farmor och farfar i dag men sedan precis innan jag skulle locka håret, eventet till ära, så får jag reda på att det är imorn.. Ville så gärna showa off mina superfina stövlar men men what to do? De är ju fortfarande mina i morgon.

Nu ska jag fortsätta fixa garderoben, hade ont om jeans nu men har kommit upp i fem användbara par så jag känner mig nöjd eftersom jeans verkligen är min thang. Nu måste det införskaffas koftor/övertröjor, måste nog göra några ändringar i min h&m-order.

Puss darlings!

I promise I'm not addicted

Har haft en trevlig dag i dag! Två lektioner på fredagar (slutar tolv), älskar det. Känns som i typ grundskolan när man senast slutade två och tyckte tre var sjukt sent. Efter psykologin så var det dags för lite bosse-promis och sedan sushi! Så jävla gott. Körde bara lax 9-bitar, sen så var jag ju tvungen att prova nya cola light plus green tea. Helt ok faktiskt, fräsch smak lixom. Tog bort det där ganska söta i den vanliga lighten, har inte smakat vitamin men den är tydligen inte lika god... En fråga: när kommer 1,5 l flaskorna med plus till Sverige?

Vet inte var som händer i kväll, vill hitta på något men jag pallar verkligen inte gå 150 mil i kolsvartmörker för att komma till en säng. Det är så creepy.

Puss!

I'm in love

Åhh! När jag blir arton ska jag shoppa loss på strawberry.com. Förmodligen för att preparera moì inför thailands-resan! Då ska jag handla tonvis med Clinique som jag bara älskar. Har börjat hypa det nu, som fan! Ska köpa något härligt gloss därifrån snart. Yumää.. Måste dessutom ut på en liten liten shopping tur eftersom jag inte alls har så mycket pengar som jag hoppats på.. Känner mig fortfarande fattig som fan men snart åker min ett och fem beställning från h&m i väg, en present från mamma, och då kanske jag inte behöver shoppa på typ en månad? :O

Nu ska jag läsa psykologi!
Kyss.

Confession

En störande sak med mig är att jag alltid kommer på bra saker att blogga om på typ tunnelbanan eller bussen, tänker lixom det ska jag blogga om när jag kommer fram men jag lyckas alltid glömma vad det var... Jag skriver aldrig upp det utan tänker bara "kom ihåg det nu". Typiskt mig, jag tror för mycket på mitt minne som faktiskt inte är top notch.

När jag var liten glömde jag en sak varenda dag. Typ om jag glömde blockflöjten på måndagen så hämtade jag den på tisdagen men då glömde jag mössan som jag hämtade på onsdagen men då glömde jag gympapåsen osv. - you get the picture. Det sitter kvar lite än i dag. Har lite svårt för att memorera namn, ansikten är jag däremot ganska bra på - speciellt på typ säregna drag eller andra lustigheter. Hårfärg/frisyr är essentiellt om man vill förklara för mig vem man menar, då brukar jag fatta ganska snabbt. Jag har lappar överallt, speciellt runt sängen då jag alltid kommer på de där sjukt viktiga sakerna precis innan jag somnar. Det kan vara allt i från att jag ska ladda ner en låt till att jag ska komma i håg matlådan! ;D Men man får göra det bästa av situationen, acceptera sina små felaktigheter och göra vad man kan för att reparera dom. 

Natti natti.♥
 
  

Goosebumps

FYI jag gillar Idol, känns töntigt med det är sanningen! Jag fastnar direkt för de jag gillar och de andra är bara skräp. Just nu har jag två favoriter. Ni vet Anna med världens skönaste och häftigaste röst, hon sjöng have a heart på sin audition.
Sen så gillar jag den där lilla killen som heter Johan tror jag, han kom in på sista chansen! Dom två i globen ;D 

Puss!


Min dag

Hade en seg men trevlig dag. I början så var det assegt med en lektion som hålls av mina mindre favoritlärare. Blev bättre när vi hade lite roligt med studentkomitén. Vi fixar ju allting inklusive poängtävlingen! Fy fäään vad roligt det ska bli, alltså den tävlingen där treor tävlar om vem som får springa ut först.

Sen var det lunch, jag hade med mig mammas mumsiga biff med sallad. Efter det så var det Matte C dags och jag gillar verkligen, verkligen inte det och dessutom är vår lärare lite snurrig. Alltid försenad och han förklarar inge vidare.. Jag känner mig tvingad att gå på extramatte nu på torsdag. Annars kommer jag inte klara det här!

Två sista lektionerna var väll så där. Ska skriva en A4a om förlåtelse till religionskunskapen, tycker det är ett riktigt hjärntvättande ämne. Känns som att de vill att man ska bli djupt religiös eller nått. Hade dessutom info&layout i dag där vi fick veta iniminilite om photoshop, jag visste lixom mer och jag är extremtsjälvlärd. Kändes så lame, men nästa vecka så kommer den riktiga lärare och då blir det väll på riktigt...

Kyss.

Söndagens


jag med mina h&m-brillor, jag behöver investera i ett par riktiga.. tagen sommaren 07

Vill ha: Ett par rayban aviators så att min powerwalkoutfit får en sån där chillout känsla.
Klädsel: Shepherds, svarta mysbyxor och min långa topp med plattanitar, reafynd från H&M.
Planer
: Powerwalking och plugg.
Låt
: Aint no other man - Christina Aguilera
Händelse
: Mötte faktiskt levande männsikor på promenaden!
Ser fram emot: Studentkomité möte imorgon, ska bli spännande + lön på tors.
Saknad: Snygga träningskläder!
Längtan
: En lång shoppingrunda, har inte gjort det på länge länge..
Accessoar: Ipoden tror jag.
Roligaste
: Satc marathon nästan hela dagen.
Köp
: Ingeet!
Godis
: Hmm. Belive it or not men.. frukt soda, inte cola light.
Humör
: Fundersam.
Tips: Strunta i att toppa håret och kör inpackningar i stället, då får du långt hår på noll tid!


Jag är mer en realist med optimistiska dagar

Var en extrem optimist i mitt föregående inlägg. Nu är klockan halv tre och jag är förbered inför min powerwalk. Jag skrev i går att jag skulle gå på förmiddagen men eftersom att jag vaknade elva.. Men what to do? Anna och mamma skulle bara lämna kemtvätten, det var för två timmar sedan. Får sådan ångest av att lämna Nisse hemma själv. Så jag får helt enkelt vänta. Vart fan är dom??

För att fördriva tiden har jag städat. Wiee! Jag tycker det är så kul, dammsugit har jag också! Lånade mammas ergorapido, ni vet dom där rosa. ;D Nu ska jag borsta tänderna, skönt med chillhelg.

Puss!

I ♥ Powerwalks

Jag är nästan helt hundra på att min förkylning lagt sig så i morgon blir det powerwalk på förmiddagen! Loving it, älskar den krispiga morgon luften. Pesnionärsvarning? Hoppas inte det. Om ni behöver tips för att komma i gång har jag bara ett: Bra musik. Peppande musik, tempo (det är lättare att hålla uppe takten om man hör hur fort man ska gå). Några låtar med bra tempo är, rejält blandat:

*
Let me think about it - Ida Corr vs Fedde Le Grand.
* Radar - Britney Spears.
* Living on Video - Pakito
* Turn me up - Benassi Bros. feat Sandy
* This time - DJ Antoine

Tog några låtar som de flesta hört (aka har på sin dator). Min runda tar ungefär 20 - 30 min, jag kör en lista med typ tio låtar. Det räcker gott och väll och så tar man bara de extremt peppande låtarna remember!

Från den sjukt hälsosamma Sofian.

Har snorat hela dagen lång!

Usch, fortfarande inte bra. Förkylning är så störande. Det sitter lixom bara där, fyller ingen fucking funktion. Det var jätte-konstigt i skolan i dag, när vi kom dit hade vi "tydligen" resursdag (egentligen eftermiddag) så vi skulle, om våra lärare inte planerat in en aktivitet - vilket inte en enda lärare gjort, göra läxor. Så Olivia och jag skrev vår planering inför projekt arbetet. Alltså det är jätte-konstigt ena sekunden tänker jag 'Fy fan vad vi kommer lyckas' och den andra 'Hur ska v få ihop det här?'

är du också förkyld? Ta ett brus som finns på typ konsum som heter Echinacea och innehåller röd solhatt eller något och är sjukt bra.. Väntar på att det ska kick in lixom..

KYSS!


I'm sick

Det här behöver man för att bekämpa en otrevlig förkylning:



* Cola light, basic lixom.
* Kärnfria vindruvor, yummie.
* Friggs Echinacea, som jag verkligen rekomenderar. Den är en brustablett (den 'smakar' inte brus, jag själv kan dricka detta men får inte ner typ treo) som stärker immunförsvaret och får bort en förkylning på ett kick!
* Läkerol Giantes - Kaktus off course.
* Extra tuggummin.
* Dark Cocoa Nibbs, GREAT.
* VECKANS NU - full med crap.

Kyss!

Engelska C och Psykologi tajm



Powerwalk + Plugg = Lyckad söndag?

Puss.

Preview



Håller precis på att ladda över bilderna från denna photoshoot till datorn. När jag kollat igen dom kommer jag att flaunta my shit på Bdb -
LoveDontLetMeGo! ;D

Puss.

Dagens absoluta



Vill ha:  En långweekend, hemma - utomlands? Spelar absolut ingen roll.
Klädsel: Leggings + min älskade munkjackeklänning från gina. GT är inte min thang men jag älskar den här dressen.
Planer
: Plugga psykologi och kolla igenom
Låt
: Sandi Thom - I wish I was a punkrocker
Händelse
: Min
PP-pjuck har tappade sulan typ helt så jag var tvungen att gå från busshållplatsen hem (tar typ 10 min) med en sko på foten och den ena i handen.
Ser fram emot: En aslugn chillkväll.
Saknad: Pengar, jag är fattig.
Längtan
: Jag kommer typ svara Thailand på "Längtan" i varenda lista jag gör framtills den 25/12, möjligen 18-års-dagen.
Dummaste
: Se "Händelse"
Accessoar: Mina FETA pearlearrings och min trogna kompanjon guess-väskan.
Roligaste
: Gårkvällen, helt klart!
Köp
: Cola light... ;D?
Godis
: Marabou Premium, Cacao Nibbs.
Humör
: Irriterad på ANNA!
Tips: Ska mor/far till coop? Följ med och sneek ner en hårinpackning, lyxigare rakhyvlar, goda deodoranter, smink etc i kundvagnen.. Man brukar kunna övertala päronen till det mesta när det kommer till storhandling!

Ska til ICA!
Kyss.

Nothing is to fancy for my AtlanticCity-ladies

Har, för en timme sedan, kommit hem från Olive. Ska kolla vänner, dricka cola light och mysa. Sjukt trött. Kom inte hem till Olive förens typ tre och sen såg vi typ två avsnitt Eva och Adam. Somnade sjukt snabbt, skönt. Skulle egentligen gjort ledarskapsgrejen i fredags men vi hade så otroligt mycket att prata om med Aimée så jag skrev ner våra namn och så långt kom vi.. Sedan gick vi runt för att Olive, Mary och Imi skulle köpa en present. Alla de där emo-rock-wierdo affärerna give me the creeps. Bläsch. De köpte den mildaste tröjan de kunde hitta och sedan gick vi och köpte HelloKitty godis. Sen cramade vi in oss i mamis bil och åkte hem.

känns osammanhängande.

Hej!

Surprise

Kollade på Idol till slut, tyckte det var sjukt töntigt av Jidhe att skicka vidare den där nervösa killen men han hade verkligen en röst och jag trodde han var en skådespelare lalala. Dom brukar typ alltid hålla på sådär och ska göra typ en sketch..
Hoppas verkligen att han klarar av att hantera sin nervositet för han var ju sjukt bra!


Kyss!


Beauty is only skin deep



När började du sminka dig?
Typ "på riktigt" i 7an.
Vilken var din första riktiga sminkprodukt? Någon mascara tror jag.
Och din första parfym? Ja efter Date och alla dom fick jag Dior Remember Me av min mamma.
Vad var din största skönhetsmiss som tonåring? Jag missade hela eye-brow shaping grejen..
Beskriv din sminkstil idag: Mjuka fransar och ljusrosa, fräscht gloss.
Dina favoritsminkmärken:Jag gillar allt möjligt, men några favvisar är väll Apoteket, Dior och Lancôme.
Hur lång tid tar det för dig att sminka dig till vardags? 10 minuter. Jag har blivit en mästare på att sminka mig snabbt!
Du ska ut på stan och får bara välja två produkter att sminka dig med. Vilka blir det? Mascara och tonad fuktcreme.
Vilken skönhetsprodukt köpte du senast? Vichy rengöringsmjölk, sjukt bra makeupremover.
Den dyraste produkten du någonsin köpt:
Jag vet faktiskt inte..
Ditt bästa budgettips: Tänk tax-free!
Ditt sämsta sminkköp: Isadora eyemakeup remover, vatten är bättre!
Och den bästa produkten som finns: Aco volume mascara och jelly pong pong lol-lip-pop.
När var senaste gången du vaknade på morgonen med sminket kvar? Det var riktigt länge sedan, brukar inte kunna sova om jag märker att jag glömt det.
Hur många läpprodukter (läppstift/läppglans) äger du, på ett ungefär? Minst 40...
Din önskeprodukt: Vet faktiskt inte, tror någon palett från Dior eller Lancôme med läppar/ögon

Hade så sjukt kul på VÄDDÖ! Håll utkik efter tagning av moi på face.
Kyss!

Bright lights, big city

Woh! Manikyr plus packning inför väddö. Jag har med mig en stor flaska cola light! Moahaha. Måste ta med mig lakan och crap. Kommer typ tillbaka klockan tre på torsdag, sen är det två h lektion på fredag och sen HELG. Fy fään så najs. Ska bli supa dupa skojigt, vi ska som sagt planera inför ledarskapsveckan och ha lite allmänt skoj med lekar :J

Föresten såg jag och Olive Nordmans-turnébuss på brommaplan i typ går, tror vi. Det var riktigt coolt. Den såg riktigt tacky ut. Kom i håg top model i kväll!

Kyss.

Inimini

Kom precis hem i från skolan, så himla trött - thank god att jag har gjort alla läxor och så! Vill bara chilla järnet och kolla vänner.. Känner att jag borde blogga lite, sen ska jag packa ihop allt. ;D

Puss.

Happy

Det ska bli en riktigt rolig vecka, i morgon är det ett nytt ämne - igen, Info & Layout. Ska bli spännande med något nytt! Onsdag och torsdag ska också bli väldigt roligt, vi ska till Väddö och planera ledarskapsveckan (treorna undervisar de andra i en vecka precis innan jullovet, stor del av ledarskapsbetyget). Hoppas verkligen att vårt förslag går igenom. Vi fick lämna förslag i fredags och vårt var "Stora städer/Kända platser". Vi tänkte typ då kan man designa ett helt klassrum som typ Paris och köra mega tema - typ en stad i varje klassrum, ja ni fattar!

Ska bli så skojj, puss! 

Hur händig får man bli?

Kolla hyllan! Mitt och mammas verk. Jag skrek och höll mest i saker och hon borrade men snyggt blev det. Teckningen kommer bli värd massor av pengar en vacker dag men jag säljer den aldrig. Hyllan heter Lack och kommer i från, guess what, IKEA.




Puss.

En riktig guldgruva

Jag älskar att gräva runt i garderoben, så menar jag inte min egna älskling utan en stor garderob som finns längst in i tvättstugan och de som står i hallen. Där hittar man alltid massor av bortglömda skor och snygga ytterkläder. Letade efter mina älskade BjörnBorg stövlar som är lite ridstövelinspirerade, de är perfekta - men har ett trasigt blixtlås, men hittade i stället ett par finfina svarta, vinterstövlar från Pertti Palmroth som kommer användas flitigt i höst/vinter och ett par bruna boots med en klack som är snygga men ger inget stöd så man glider runt i dom men de kan i alla fall användas med måtta. Dessutom var jag där och grävde i går och fick fram mina mysiga Shepherd-skor. Yääs!



Får inte bilden att vända på sig men ni fattar! ;D
Kyss.

Köpa eller inte köpa


Snygga eller vad? 499:- Är dom värda det? HJÄLP.

Kyss.

Lördagens



Vill ha:
  En mysig höstgarderob, fylld med koftor, kappor och stickade accessoarer.
Klädsel: Mina calvinklein-undies + h&mlinne och mysigaste byxorna från twilfit.
Planer
: Inget särskilt, ska göra lite plugg - så jag slipper i veckan!
Låt
:
Candi Staton - You've got the love och MC Solaar - le Belle et le Bad boy.
Händelse
: Mega dröm! Se nedan..
Ser fram emot: Thailand den 25/12. WIE!
Saknad: Usa, har inte varit där på ett tag. Vill verkligen till JWU.
Längtan
: New York, kollade Satc i går..
Dummaste
: Nisses indcident.
Accessoar: Mitt vackra hope-halsband.
Roligaste
: Mitt usbminnearmband! ;D
Köp
: Gårdagens var underkläder!
Godis
: Cola light
Humör
: Glad och nöjd.
Tips:
Ladda ner Dagens låt.

Åh fy fan!



Inte kul att ha en sjuk hund...

När jag väl drömmer slår jag på stort

I natt drömde jag konstigt och mycket:  Jag hade en älgkalv som husdjur, han sov i min säng som nisse brukar göra och sen så gick vi ner och jag skullle dricka vatten och då följde älgen med och så mötte jag mamma&pappa som matade honom i köket och jag sa något om att han ser ut som en stor hund för att jag, när vi var på övervångingen, hade råkat bryta av hans horn dom för att anna sa att det var bäst. Sedan busringde(jag trodde inte det först) någon till mig och ville köpa mos från emilia som jag vet inte bor hos mig. Han sa att han fyllde år snart och att han visste att det var mitt på natten men han behövde mos till sin födelsedagsfest..

Sen så var jag på konsum och snattade lösgodis och letade efter något som jag kunde ha till josefines narkotikalektion. Hon är tre år gammal och jag fattade ingenting och jag vet ju inte hur man är pedagogisk så jag köpte godis. Sen så blev allting så äckligt typ öde-känsla så jag åkta till brommaplan och åkte omkring med tunnelbanan där jag mötte maria, det var världens solupp/nedgång och vi åkte typ förbi något som liknade kolmården, som vi såg uppifrån. Det körde omkring bilar själva - som i safariparken - men jag hade en jurassic park känsla hela tiden, och sen satt vi på brommaplan med några av hennes kompisar, vid sådana där picknikbord och åt typ mat. Hon sa att samtalet jag fått tidigare var busringning, det var hennes kompis tony som ringt och jag blev sjuktförbannad plus att jag skrek det är alltid jag ni busringer till!!! och började åka tunnelbana igen, efter att ha slängt 200 spänn på bordet som betalning när det bara kostade 80:-.

Sen så blev jag förflyttad till typ afrikanska savannen och där var vera och anna som skulle laga någonting och behövde massa grönsaker, frukt och ost. Sen kom en tigerunge som lekte med en boll och en liten kille som ville samla ihop alla bollar och kulor tills sin kulram så jag gav tigern en morot att leka med och då släppte han bollen och sen så tror jag att drömmen tog slut.

Allt i stora drag alltså! vad tror ni den betyder?
 
Puss.

Ät frukost INNAN den här historien

Wow, vad nisse blev sjuk i natt och har "gödslat" ner hela badrummet - två ggr om. Sedan har han spytt, flera gånger, så mamma, vera och anna fick gå promenad med honom klockan ett i natt. Jag vaknade typ efter en och en halv timmes sömn och hörde typ fraser "nu börjar han igen mamma" och "vi måste gå ut med honom" - så jag fattade inte riktigt vad som hände men jag fick min förklaring på morgonen! För i går morse så kräktes han på bussen och jag tyckte att han verkade lös i magen och det var han!

Det var min lilla anekdot..
/S.




Fredagnatts"grubbel"

Did a little shopping i dag. Mysigt med mor min, underkläder - fyra behåar för att vara exakt. Två från lindex och två från CK, dom har sjukt bra undies som är värda sitt pris. Köpte bara basic stuff, har så mycket färgglatt så jag kände att det räckte. Nu är jag bara ute efter några mysiga höst koftor, ett par grövre ballerinas och en söt höstkappa. Några stickade vantar från Odd Molly skulle inte sitta helt fel heller, men när har man användning för torgvantar - egentligen?

Nu ska jag surfa ett tag och sedan sova, så spännande är jag!
/S.

JWU står högst på önskelistan



Var på CIS-mässan idag och eftersom jag hade föranmält mig fick jag en minigoodie! Ett usb-minne, några värdecheckar och allmäninfo. Var superintressant att lyssna på tjejen från JWU, hon kom i från Tyskland så det var engelska hela tiden - i en supervarm lokal (berns berzelli) som dessutom var sjukt högljudd.  

Nu ska jag mysa med sista avsnitten av satc och cola light, puss!
/S.

Extentions?



Närå! Anna och jag fick bara för oss att prova gamla peruker och jag kom på den suveräna idéen att fästa min mörkblonda wig bak på knuten! Haha, se själva - jag längtar tills de fina håret växer ut..

Puss.

Inget går upp mot lite eftermiddagsbloggning

Ensam hemma med Nisse tills senare i kväll. Anna simmar, mamma är ute och pappa jobbar. Myser loss här i sängen med min bärbara och extreme homemakeover. Ska koka nudlar senare, så sugen på det! Senare i kväll ska jag nog läsa lite engelska och sen lite religion tror jag..

I morgon är de TGIF, då ska jag ligga hemma och mysa med lite godis och SATC. Måste få vara hemma och vila hela kvälen/natten - när man fyller 18 blir det ju annat. Innan jag blir förlorad in i den världen så ska mamma och jag gå på CIS-mässa för college och sånt. Måste få tillägga att jag är så hemskt osäker på vad jag ska göra efter gymnasiet.. Hoppas jag kommer fram till något mer i morgon.

Hoppar från ämne till ämne men gud vilken hysteri det är när det kommer till att planera studenten som typ är nästan ett år bort. Flak, klass-skiva, slutskiva och ev. bal. Olive och jag är väldigt på att gå med i festkommitén och köra hela balgrejen. Dessutom ska jag försöka få en plats på mässan och på det öppna huset. Det är sjukt kul och bra meriter. Ska nog prata med Carina om det i morgon, för platserna knips fort!

Kyss.
/S.


Inte bra med panik så här tidigt på morgonen

Nu har jag klantat till det, igen! Jag hade gått med på att lämna nisse i dag eftersom alla bussar passade perfa och nu så har jag dubbelbokat det med en promenad med bosse så nu var jag tvungen att ringa och väcka (det lät i alla fall som det) farfar och farmor för att kunna lämna nisse hos dom eftersom att doggis har sina öppettider..

Aja, nu är det i alla fall löst.
/S.

På filmhumör

Alltså den här filmen the perfect man är verkligen d-å-l-i-g. Så cheezy, verkligen inte min stil. Jag är verkligen en chickflick-tjej till nästan 100% men den här var bara skräp. Den är ju med i den här "kärleksveckan" på trean tror jag. Senare i veckan kommer min stora kärlek eller något och den är superskoj. Den handlar typ om en kille som ser alla som dom borde se ut om utsidan var likadant som ens personlighet. Alltså: killen träffar en fet tjej som är jätte-snäll men han ser henne som en pinnsmal modell typ och det är roligt - om mina minnen nu stämmer överens med verkligeheten.

I morgon ska jag inte upp förens absolut tidigast halv elva och det känns bra, ska däremot lämna nisse men det är inga problem egentligen.

Kyss.
/S.

Hungrig

Oh, jag är trött nu! Kollar på top modell, skoj skoj skoj. Snart kommer väll mamma hem och då blir det spaghetti och köttfärssås.. Mums.

Puss.

Nickelback - Rockstar

Ska till skolan med 0936-bussen, fast jag inte börjar förens 11:10. Har Psykologi b och Internationell ekonomi, ska bli lite kul med ett nytt ämne och så är det nämligen så att jag älskar psyk b redan! Fast jag måste komma på en bättre lösning på tisdag. Kan inte vänta så länge som jag måste.. Typ 45 minuter.. Den här får mig att må bra! Gillar verkligen videon. Tycker det är lite kul att Kid Rock, Nelly Furtado och tjejerna från "Girls in the playboymansion" (eller vad det heter) är med!

 

Kyss.
/S.

Fashionistalista

Dagens tips: Vet inte riktigt, kanske att lägga upp pluggandet lite bättre så man slipper läsa typ 10 sidor om religion tills nästa dag. Jag har alltså lyckats planera, ska läsa typ fyra-fem i dag och resten i morgon. Mifi!
Dagens frisyr: Toffs, mitt på bakhuvudet. Varierar mig ganska mycket men har inte haft bara enkel toffs på länge.
Dagens smink:  Bara vanlig fuktcreme och mascara, måste hitta en bra foundation snart.
Dagens klädsel: Jeans, singoallatopp, myströjan från puma, grå parkas, mörk grön axelväska från longchamp och nätballerinas. Måste köpa ett par höstigare skor.
Dagens händelse: Träffade Aimée och snackade mycket om projektarbetet.
Dagens planer: Inget speciellt förutom att läsa religion.
Dagens vill ha i allmänhet: Några snuskigt dyra doftljus från Voluspa.
Dagens materiella vill ha: En Bayswater slinker alltid ner.
Dagens beroende: Majs crackers från Parrots.
Dagens tråkigaste: Vet inte, "mentors-tiden" tror jag.
Dagens köp: Majs crackers från Parrots, på ICA!
Dagens mat: Omelett!
Dagens mående: Helt okej, lite seg.

Känner mig så hipp och trendig.
Kyss.
/S.