Myskväll med Olive

I går var det supermysigt med Olivia. Vi hade riktig girlsnight i stugan och hade alla tillbehör. Singstar, typ alla sorters skivor.. Sedan när vi sjungit myyycket. Tittade vi på Little Miss Sunshine som var en supersöt drama-komedi-reality grej. Mysig! Till den åt vi den underbaraste glassen någonsin. Ben & Jerrys Chocolate Therapyimage109. Yummie! Sedan sjöng vi ännu mer sing star, pratade skit och skrattade hela natten lång. :)

I dag har det varit en otroligt långsam dag. Har spelat lite Sims, Pharao, kollat Vänner och Idol. Amanda skulle vunnit fast det sämsta var att låten typ var anpassad till Marie. De sa lixom åååhh, powerballad är Maries greeeej. Fuck them. Och jag vet att Amanda kommer att få skivkontrakt iaf men hon skulle vunnit för at hon äger. Marie vann bara för att hon bölar hela tiden. YSCH. Fast båda har ju jättebra röster.

I morgon så är det början på de sex "riktiga" skoldagarna som är kvar i skolan, sen är det strö ledigheter och turneringar och skit. :) Har klart allting. Så skönt. Vet fortfarande inte om jag får något litet extra jobb. Jag är nämligen så pank som man kan bliii.. Typ 200 :- på ett presentkort på Åhléns och 5 :-  cash och 10 :- på kortet.

Puss!
/S.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback