Min passion, min nisch?

Jag måste få skriva av mej lite grann, hemma tidigt och jag är uttråkad. För att locka lite mer läsare kanske jag ska skriva om det jag gillar mest av allt och det jag helst skulle vilja att den här bloggen bara handlade om nämligen resor. Varför jag älskar det så mycket? Ni vet ljuden av rullväskor mot stengolvet på arlanda plus den där doften av tropikerna och den där extrema hettan som slår emot en när man går av planet eller kommer ut från flygplatsen.

Ljudet = Vi är på väg! ^^ -taggad-
Doften = Jag ska bli bruuuun!
Känslan = Jag borde tagit med en klänning i väskan.. :/

Mina favoriter är Asien (tropikerna over all) och USA (gärna Miami eller NY). Jag gillar lixom väldigt blandade saker. Jag vill både åka till USAs största shoppingcenter (som ligger i Ft Lauderdale(?) om jag inte minns fel) och besöka regnskogen, fast det sista nämna i måttliga mängder. Älskar såna där, läskiga, nattmarknader i Asien och VS i New York lika mycket.

Utöver det så är jag otroligt kräsen. Åker helst inte till samma ställe två ggr, förutom GC (som inte betyder Good Charlott utan Gran Canaria) som man får "stå ut med" på höstloven. Skäll inte på mej, jag är en smula bortskämd. Sedan kommer jag nog aldrig återvända till Portugal efter att har varit där för mycket när jag var liten. Det är vackert där men tråkigt. Jag har inte varit i Paris, Rom, Madrid eller Berlin - men jag kan nog kalla mig ganska berest i alla fall.

Närmast ligger givetvis Hua Hin, Thailand. Har aldrig varit där men Bang Kok och Phuket hanns med när jag var lite yngre än vad jag är nu. Sedan hoppas jag på mitt förslag att åka till Frankrike och vara i Paris tre dagar sedan bilar man ner till rivieran i typ en vecka. Sedan vill jag givetvis klämma in Spanien med pumpkin och en vecka på Gotland. Haha, Sverige är fint på sommaren! :D Sedan i öst väntar förhoppningsvis (inte?) Gran Canaria. Asien säger jag bara. LOVE

Puss baby!
/S.

Kommentarer
Postat av: Melissa

GRATTIS! såg på louises blogg att du vann och får gå på hennes middag ;) ville bara säga det hehe

Postat av: Karoline

Säger också grattis!

2008-02-21 @ 07:20:27
URL: http://www.thatshot.blogg.se
Postat av: Remix

Grattis tjejen! :)

2008-02-21 @ 12:38:54
URL: http://remix.tjejsajten.se
Postat av: cathrin

grattis!

såg att du besökt Malaysia, då hoppas jag verkligen att ni besökte
pulau redang! om inte så gör det genast :D det finns inget bättre!

2008-02-22 @ 09:02:10
URL: http://cathriny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback